Rüyada Tavşan Görmek

Rüyada tavşan görmek, zevceye delalet eder. Beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadınla tanışacağınıza veya tanıdığınız bir kişi ise hayatınızda bir etkisi olacağının habercisidir. 

Rüyada siyah ve çirkin tavşan görmek; kötü huylu kadını işaret eder ve bu tarz bir kadından biraz zarar göreceğiniz anlamına gelir. Rüyada sahip olduğu tavşanın ölmesi, çocuklardan gelecek sıkıntıya delalet eder. 

Rüyada tavşan kesmek; eşinizden kısa süreli ayrılık yaşayacaksınız demektir, bu size sıkıntı verecek fikir ayrılıkları şeklinde de olabilir. Rüyada tavşanın kendisiyle konuştuğunu görmek; halkın, hoş ve iyi görmediği bir kadınla arkadaşlığa işaret eder. 

Rüyada hızla koşan bir tavşan görmek, saklanması gereken bir sırra işarettir. Rüyada tavşanı avlamak, endişe ve şüphe içinde geçecek bir zamanın yaklaştığını; satmak, satın almak veya pişirip yemek, hafif bir hastalıkla yorumlanır. 

Rüyada hızlı koşan bir tavşan görmek, gizlenmesi lazım olan bir sırra yorumlanır. Rüyada tavşan satmak, satın almak veya yemek, hafif bir hastalık geçireceğine yorumlanır. Rüyada minik bir tavşan sevdiğinizi görmek; sevimli, neşeli, candan, fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdığı işaret eder. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven ve okşayan, böyle birine yardım eder. 

Rüyada tavşan kanı görmek, bereketli bir dönemin içine gireceğinize ve biriktirdiğiniz paraların artacağı şeklinde yorulur. Rüyada tavşan eti yemek, yiyen kişi çok zahmet vermeden bir yerden helal para kazanacak ve onu tadını alarak yiyeceğine delalet eder. 

Rüyada tavşanın kendisini ısırdığını görmek, gören kişi çok emek harcadığı bir işin sonucunda beklediği takdiri veya maddi kazancı göremez.

Rüyada birçok tavşanı bir yuvada görmek, içerisinde bulunmaktan keyif duyacağınız yeni bir çevreye dahil olacağınıza delalet eder.

 Tavşan

“Rüyada Tavşan Görmek” üzerine 32 yorum

  1. Tavşanı büyük bir poşete koymuşum poşette başka şeylerde var. Giysi gibi bizimle kalmak istiyor başını okşuyorum. Birden çocuk başı oluyor yuvarlak beyaz iri gözler bana bakıyor. tavşan beyazdı. Çoktandır rüya görmüyordum. Merak ettim. Saygılarımla.

    1. Rüyada tavşanı bir poşette yanınızda görmek, tanışıp kısa sürede kanınızın kaynayacağı bir insanla ahbaplığınıza devam etmek isteyeceksiniz, o kişi sizin samimi arkadaşınız olacak demektir. Tavşanın beyaz oluşu bu tanışacağınız kişinin kadın ve ağırbaşlı, olgun ve zarif bir kadın olacağına işaret eder. Tavşanın çocuğa dönüşmesi bu tanıştığınız bayanla iyi arkadaşlık kurup komşuluğunuzu sağlamlaştıracağınıza delalet eder.

  2. Rüyamda dağ yamacında yürürken, bir tavşan yuvası görüyorum. Yanımdaki arkadaşa “ Bak burada yuva var.” diyorum. Oda gelip elini içine sokuyor, içerden yavru sesleri geliyor ama bir bakıyoruz ki yuvanın ağzı kenarında uyuyan tavşan uyanıp kaçıyor. Çok tatlı kahverengi bir tavşandı. Bir kaç metre gidip duruyor… Arkadaşa diyorum ki “ Bak kaçtı gitti uğraşma yuvayla” …Oda uğraşmayı bırakıyor.

  3. Rüyamda yavru minicik bir tavşan vardı ve oturduğum yerde üzerimde geziniyordu. Elbisemin ucundan yukarı doğru tırmanıyordu ve yakaladım. Çok güzeldi. Sonra onu havuçla beslemeye başladım. Sonra da pire vardı üzerimde ve onu da yakaladım. Ama sonra ne oldu hatırlamıyorum uyandım galiba, yorumu ne acaba?

  4. Rüyamda evimizde 5-6 tane tavşan vardı. Büyüklerdi ve evden dışarı çıkaramıyorduk. Bir tanesi en büyüğüydü ve hep benimle oynamaya çalışıyordu.

  5. Elimde beyaz bir tavşan var, tavşanın başını okşuyorum. Bu sırada tavşan elime çiş yapıyor. Gidip elimi yıkıyorum tuvalette pislik görüyorum.

    1. Demek ki hayatında yanlış işler yapıyorsun o yanlış iş bir gün yüzünü kızartacak o yüzden kendine ve yaşantına dikkat et.

  6. Rüyamda beş tane tavşan gördüm, yeşillikler arasında. Yanlarına yanaşıp oturdum. Beyaz ve büyük olan tavşan kafamın üstüne oturdu ve daha sonra hamile olduğumu gördüm ve birde eski sevgilimi gördüm, onların yanında. Şu anda evliyim.

  7. Rüyamda siyah bir tavşan, ayağıma sürtünüyor, rahatsız oluyor, huylanıyorum. Kovuyorum, gitmiyor. İnatçı ve çirkin. Olmasını istediğim bir şey var. Bu nedenle, bu dönemki rüyalarımı önemsiyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

    1. Rüyamda boynumda gezdirdiğim beyaz bir tavşan var. Çişi gelince veya karnı acıkınca atlıyo koşa koşa duvarın dibine gidiyor. Sonra geri geliyor. Köpek görünce köpek gibi havlayabiliyor. Elimi öpüyor acıtmıcak şekilde kedi gibi ısırıyor. Onunla ekmek almaya gidiyorum. Sonra bir üniversite bahçesi gibi bir yerde geziyorum.

  8. Rüyamda bir tavşan görmüştüm. Bir poşetin içindeydi. Acaba bu ne anlama geliyor?

  9. (Rüyada tavşan yuvasından birçok her renkten yavru tavşan görmek ve yuvadan çıkarmak) beyaz yavru tavşan ağırlıklı…

  10. Rüyamda ölü gibi yatan ağzı kurtlanmış fakat nefes alan bir tavşan gördüm. Kurtları görünce bahçeye götürüp bir çukur kazdım ve gömdüm. Bu olayı da 7 sene önce oturduğumuz apartmanda yapıyordum 1. dairede oturuyorduk fakat aynı binanın beşinci katına taşınmışız ve orda oldu. Anlamı nedir bunun?

  11. Rüyamda tavşanı aldım onu eve getirdim. Onu balkona götürecekken çişini yaptı, elime geldi biraz. Ben de yerlere de gelmesin diye hemen balkona doğru koştum, balkona fırlattım. Tavşan beyaz ve iriydi sonra tavşanı aldığım adamı gördüm. Onun yanına gittim ve tavşanın hamile olduğunu söyledim. Adam ilk başta inanmadı ama sonradan oda gördü hamile olduğunu ve inandı, çok şaşırdı. Normalde o tavşanın hamile olma gibi de bir ihtimali olmadığını söyledi.

  12. Rüyamda yeşillikler içinde, yavru bir beyaz tavşan vardı. Benimle konuşuyordu ve bana beş dil bildiğini söyledi.

  13. Tavşanı bir hastanenin kapısında buluyordum sonra sürekli kucağımda sahibini arıyordum bir türlü bulamıyordum. Çok seviyordum tavşanı rengi de kahverengiydi, biraz büyük bir tavşandı.

  14. Rüyamda halamın oğluyla birlikte tarladan eve giderken kocaman ama çok büyük bir tavşan önümüzden geçti. Ben boş verdim bir daha geçince halaoğlu tabancayla ateş etti vuramadı. Ben silahı aldım tavşanın peşinden koştum ve vurdum, yanına gittim her yer kan fazlaca kan üstüme bile sıçradı. Kafasını kestim sonra halaoğlu eline aldı eve doğru gittik, gerisini hatırlamıyorum.

  15. Rüyamda bir tane tavşan gördüm, çantamın içindeydi saklıyordum. Kuzenime vermek için çantamda saklıyordum. Bir süre sonra çantamı açtığımda, iki tane minik tavşan çıktı. İki beyaz tavşan, gözleri kırmızı. Bu ne anlama geliyor?

  16. Rüyamda birkaç tavşanı seviyordum, hepsi beyaz renkteydi. Merak ettim, ne olabilir? Saygılarımla.

  17. Merhaba, rüyamda bir tavşanı kovaladığımı gördüm. Beni de başka bir yırtıcı kovalıyordu. Ben yakaladığım tavşanı ona verdim. Az ilerdeyse büyük bir geyik yakaladım. Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim. Sağ olun şimdiden.

  18. Bir bahçede bir insan ve ben orda iki tavşan gördüm ve ikisi de benden kaçıyorlardı, o kişinin yanına gidiyordu. Ve birde bir yumurtadan yavru bir tavşan çıkıyordu ve kucağıma geldi. Bu ne demektir?

  19. Rüyamda yüzü peçeli bir kadın elime kürek verdi şurayı kaz mezarın burası olacak dedi bende yol burası üstünden gelip geçerler dedim biraz yanını kazacakken karşımda beyaz biraz büyük ve kanatlı tavşan vardır oradan ayrıldım yolda yürürken tekrar tavşanı gördüm. Ne anlama geldiğini merak ettim bu rüyayla beraber çok karışık rüyalar gördüm hamamda tuvaletini yapıyorum mısır taneleri geliyor. Bilmediğim bir yere taşınıyor evi eşyalarımı toparlıyorum.

  20. Rüyamda yüzünü hatırlamadığım birinin kucağında çok sevimli bir yavru tavşan gördüm. Zannediyorum beyaz ya da gri renkte Tavşanı seviyordum ki uyandım. Bunun sizce anlamı ne olabilir? Teşekkürler.

  21. Rüyam bir aralar neredeyse hergün gördüğüm bir inşaatta geçiyor. İnşaatta tavşan kostümlü insanlar ( kostümlerinin rengi kirli beyazdı ve ürkütücüydü) bu kostümlü insanlar inşaatın yüksek kısmından aşağıya atlıyorlardı, atlayanlardan saçılan kanı görüp eğleniyorlardı. Birde masum insanları da zorla inşaatten atıp mutlu oluyorladı. Atılmaya zorlanan insanlar ağlıyorlardı. Bu rüya beni etkiledi ve rüyanın bir anlamı var mı çok merak ediyorum. Rüyamı açıklarsanız mutlu olurum. Saygılarımla.

  22. Rüyamda 1 tane beyaz tavsan gördüm onu öldürmek istedim silahım ateş etmedi acaba. Anlamı nedir?

  23. İyi günler ben bir göl kenarında giderken sıraya dizilmiş halde su yüzeyinde giden küçük köpekbalıkları gördüm yakalamak için taş alıp vurdum her vurduğum tavşan olup öldü manası nedir acaba

  24. Rüyamda evin içinde tavşan ve fare pisliği gördüm her tarafta fare ve tavşan pisliği vardı sonra lambayı yaktım ve salondaki tekli berjerin üzerinde yatan kahverengi bir tavşan görüyorum ve onu seviyorum sonra uyandım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

  25. Rüyamda 2 tane bebek var bebeklerden daha küçük olanı çok seviyorum o bebek beyaz bir tavşana dönüşüyor dönüştüğü anda anne ve yavru kedi tarafından parçalanarak yeniyor engel olamıyorum ve ağlıyorum.

  26. Rüyamda bizim köydeki evdeydim. Evde fare var zannediyoruz, fare kapanı da gördüm. Evin önünde birden önümüze tavşan çıktı. Gri yabani tavşan, evin içine giriyor, lavabonun yanına karton koymuşuz o kartonu kemiriyor. Sonra dış kapıdan yani dışarı açılan kapıdan dışarı çıkıyor, üzerine dokunuyoruz tutmaya tutamıyoruz. Biri açıklarsa sevinirim lütfen, çok merak ediyorum ben anlam veremedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir