Rüyada Tavus Kuşu Görmek

Rüyada tavus kuşu görmek, güzel ve mal sahibi olmakla birlikte uğursuz bir kadına işarettir. Rüyada tavus etini yemek, bu kadının mirasına konmaya; tavus olmak yahut tavusu olduğunu görmek, kibirlenmeye ve güzelliği ile böbürlenmeye delalet eder. Zengin ve güzel bir kadınla tanışacağınıza işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Yabani Kuş, Yumurta

Rüyada tavus kuşu görmek, sevgilinizle bazı sorunlar yaşayacaksınız. Herkese güvenmemeniz, özellikle de dış görünüşe aldanmamanızda yarar var. Büyük kısmet ve mevkidir.

Rüyada tavus görmek, melekle yorumlanır. Kendisinin bir erkek tavus kuşu olduğunu gören, büyük bir devlet adamının himayesine girer. Dişi bir tavusu olan mal ve mülk sahibi güzel bir kadınla, kadınsa böyle bir erkekle evlenir ve mutlu olur. 

Kirmani’ye göre; tavus ile güvercinin yan yana gezdiklerini görmek, kötü huylu bir erkekle, aynı huyda bir kadının birleşmelerine işarettir. Danyal Aleyhisselama göre; rüyada dişi tavus fesat bir kadına delalet eder. 

Rüyada bir dişi tavusun etini yediğini gören, ahlaksız bir kadın yüzünden para kazanır. Tavusun onunla konuştuğunu gören, herkesin şaşıracağı bir mevkiye getirilir. Evinde tavus kuşu ile birlikte bir turaç kuşunun bulunduğunu görmek, ev halkından birisinin bir fesat çıkaracağına işarettir. 

Cabirül-Magribi’ye göre; rüyasında evinde bir dişi tavusun uçtuğunu gören karısını boşar ve ölür. Bir tavus kestiğini gören evine bir genç kızı hizmetçi olarak alır ve ondan erkek bir çocuğu olur. Evinde erkek bir tavusun uçtuğunu gören, işinden veya memuriyetinden ayrılır.

Rüyada tavus kuşu görmek, güzel ve mal sahibi uğursuz bir kadına işarettir. Tavus kuşunun güzelliği, o kadının siması, tüyü onun malı, kesilmesi ise o kadının ölümüdür. 

Rüyada tavus kuşunun etini yemek, o kadının malına varis olmaya işarettir. Tavus kuşu, kibirlenmeye ve güzelliği ile böbürlenmeye işarettir. Bazen de tavus kuşunu görmek; koğuculuğa, yalana, kibirlenmeye, düşmanlara meyletmeye, nimetlerin gitmesine, saadetten şekavete ve genişlikten darlığa düşmeye işarettir. 

Rüyada tavus kuşunu görmek; ziynetlere, taca, güzel kadınlara ve sevimli çocuklara işarettir. Rüyada tavus kuşunun etini yediğini gören kimsenin hanımı ölür ve onur mirasına konar. Tavus kuşuna rast geldiğini gören kimseye bir kadın vasıtasıyla eline mal geçer. Tavus kuşunun yavrularına rast geleceğini gören kimseye o kişinin çocuklarından mal düşer. Bazı tabirciler de tavus kuşunun yavrularından birine rast geldiğini gören kimsenin, erkek bir çocuğu olur, dediler.

Rüyada tavus kuşu görmek tabiri, iyi bir evliliğe işarettir.

Tavus Kuşu

“Rüyada Tavus Kuşu Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda evin bir odasında otururken cam ve perdem açık, kanatları kırmızı, kuyruk tarafı yeşil renklerde ve başı beyaz saçlı bir kadın, tavus kuşu uçtu ve pencereme doğru geldi. Ben kalkıp baktım, göz göze geldik ve uçtu gitti. Karşıda beyaz giyimli bir adam “5 tane dilek tut” dedi. Ben de o anda sesli olarak tuttum. Bu ne anlama geliyor? Çok etkilendim.

  2. Rüyamda tavus kuşları görüyorum, yan komşum bahçesini düzenlemiş, küçük bir gölet, renk renk çiçekler ve serbest dolaşan tavus kuşları var bahçesinde. Sonra bir dönüyorum, tavus kuşlarından birisi bizim bahçemizde, ayrı bir karede de bizim kedimiz bahçeye kaçmış, bir erkek kedi pusuda bekliyor, bizimki fark edip kovalarken başımı çeviriyorum ve ağacın dibinde iki sarı yavru kedi görüyorum. Yorumunuzu bekliyorum.

  3. Rüyamda tavus kuşu şeklinde tokayı kafama takıyorum ama çok güzel tüyleri ve çok parlak renkleri vardı.

  4. Rüyamda dayı oğlum bize bir sürü beyaz renkli Yavru tavuz kusu getirdi bizde onları seviyorduk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir