Rüyada Tecavüz Görmek

Rüyada insanın kendi yetki ve sınırlarını aşması; azgınlığa, yaptığı zulümden dolayı göreceği cezaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Zina)

Rüyada Tecavüze Uğramak

Rüyada tecavüze uğramak, rüyayı gören kişinin aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız kötü günler geçireceksiniz demektir.

Rüyada Birine Tecavüz Ettiğini Görmek

Rüyada birine tecavüz ettiğini görmek, rüya sahibinin şu an olduğu konumdan mutlu olmadığına ve hayatını değiştirmek istediğine işaret eder. Arkadaşlarınıza danışarak fikirlerini almalısınız.

Tecavüz

“Rüyada Tecavüz Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda bir adam gördüm yüzünün sağ tarafı yaralıydı. “Yine yanlış yaptım, hata yaptım” diyordu. Sonra gözlerimi açmaya çalıştım, sırt üstü yatıyordum, kulağıma zzzzzzzzzzzz diye sesler geliyordu. Tavandan tam anlıma bir ışığın geldiğini gördüm. Gözlerimi açamıyordum, tam ağzımı açtım öyle gözlerimi açabildim. Başka rüyamda da bir adam “Sen Allah’ın oğlusun” diyordu. Bir rüyamda da bir adam daha vardı “Sana zihin gücü verilecek” diyordu. Bunlar ne demek oluyor? Hep La havle Vela kuvvete illa Billahil Aliyyül azim duasını okuyordum. Ne olabilir sizce?

    1. Çok fazla film izlemişsin sen. Azıcık gerçek dünyaya dön. Bu sana bir işaret. Dünyanı unutmuşsun.

  2. Rüyamda iki adam bana tecavüz etmek için yaklaşıyorlardı sonra ben Atetel kürsüyi okudum ve bir anda kapı açıldı, ellerin gölgesi göründüğü ve adamları çıktı sonra ben kurtuluyordum. Bunun anlamı tam olarak ne bilmiyorum ama bana göre Allah (cc) bizi her zaman koruyup gözetliyor, ona sığının, ona güvenin. Ama yine de bu tam olarak ne anlama geliyor, benimle paylaşır mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir