Rüyada Tekne Görmek

Rüyada tekne görmek, iş, para ve başarıdır. Ayrıca rüyada tekne görmek, müjde ile tabir olunur. Rüyanızda gördüğünüz tekne, bir yakınınızın mutluluk haberidir.

Rüyada tekneyi yıkamak, bir düğüne davet edileceğinize; tekneyi tamir etmek, damada veya geline büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada tekne ile açılmak görmek, rızkınızın bol olacağına; tekneyi kullanmak ise kazancınız için başka yollar aradığınıza işarettir.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Ağaç Tekne, Batmak

Tekne

“Rüyada Tekne Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba ben rüyamda tanıdık birisiyle tekneden balık yakalamaya çalışıyordum. O kişi günlük hayatta bana iş bulmam konusunda yardım etmeye çalışıyordu. Fakat balık görmedim, oltalar denizdeydi ve tekne hareket ediyordu. Teşekkürler.

  2. Merhaba, ben bir arkadaşım ile birlikte motor takılı bir tekne ile birlikte denizin üzerinde açılıyoruz. Ben kıyıdan fazla uzaklaşmayalım diyorum geri dönmek zor olur mesafe uzak olur su derin batarsak boğuluruz diyorum ama kıyının karşısına geçiyoruz. Bayağı uzak oluyor sonra geri binip diğer kıyıya geliyoruz.

  3. Rüyamda bir teknenin içinde denizde seyahat ederken bir anda hava bozuyor tekne çok şiddetli bir şekilde sağa sola yan yatıyor deniz koyu gri renkte düşmemek için çabalarken uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir