Rüya Tabirleri .gen.tr
ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Telefon Görmek

Rüyada görmek; çok güzel bir haber almaya, size birinden miras kalacağına ya da yüksek bir makama yükselmeye yorumlanır.

Rüyada telefon, her türlü konuda yardımcı biridir. Telefonun çalması işin hemen biteceğine işarettir.

Rüyada telefonla konustugunu görmek, uzaktan bekledigi bir haberi alacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada telefon görmek veya telefon île konusmak, haber almaya ve borçlanmaya isarettir. Rüyada telefon görmek; çok güzel bir habere, miras veya yüksek bir makama erismeye isarettir.

Telefon rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

16
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Yakamoz

Rüyamda telefonumun yere düştüğünü ve üstüne sürekli su damladığını gördüm. Sonra annemlere ?niye o telefon orda?? diye bağırırken köpüklü bir balgam çıkardım. Bu ne anlama geliyor?

27.06.2013 14:53:29

necla pinar

Rüyamda telefonun yere düştüğünü ve parçalandığını gördüm. Ne anlama gelir?

11.07.2013 11:15:23

SeDa

Ben rüyamda yeni telefon alıyordum :) bunun anlamı ne olabilir ?

15.07.2013 13:30:08

Semih semichh

Rüyamda telefonla genel müdürle konuşuyordum. Sizce ne demektir bu?

11.09.2013 18:50:09

nermin

Benim sağ kolumda güzel siyah bir saat takılı imiş fakat bakıyorum saatim telefon gibi çalıyor. “Allah Allah” diyorum. “Saatim ne zaman telefon olmuş? Şaşırıyorum ve alo” diyorum. Karşımdaki oğlum eve misafir gelmiş. Hayırdır inşallah. Yorumlarsanız sevinirim...

13.09.2013 16:39:59

Yasemin

Rüyamda biri bana telefon açıyor ve oğlumu birilerinin dövdüğünü ve kanlar içinde kaldığını söylüyorlar ve ben müthiş üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Oğluma gitmeliyim diye düşünüyorum.

18.09.2013 08:27:22

Huseyin

Rüyamda telefonum çaldı, karşıda annem, ağlayarak hasta olduğunu söylüyordu. Ne anlama geliyor?

24.09.2013 04:15:30

Duygu

Rüyamda Facebook'tan tanımadığım birini ekliyorum ve bana telefon numarasını bir kağıda yazıp veriyor. Bilgisayardan nasıl veriyor, onu anlamadım? Çocuğun adı Ömer'di. Ömer diye tanıdığım yok ama: D

25.10.2013 09:39:57

T.B

Rüyamda taşınıyorduk ve benim son model bir telefonum oluyordu. :) Ne anlama geliyor?

02.11.2013 18:54:19

Ali O.

Rüyada sevdiğim kişiyle konuştum. Rüya tabirlerine göre ne anlama geliyor?

26.11.2013 13:57:28

Cennet

Şimdi ben benim babamın ablama benim çok istediğim bir telefon alıyor. Ben her o telefonu gördüğümde ağlıyorum. Lütfen ama lütfen bunun ne anlama geldiğini söyler misiniz?

21.12.2013 07:24:19

SERKAN

İyi günler. Ben rüya annemin evinde otururken, annem telefonla konuşmak için balkona çıkıyor. Balkon duvarına yaslanıyor. Bir kaç dakika sonra daha telefonu kapatmadan balkondan aşağıya düşüyor. Ve telefonu ile konuştuğu şekilde, aşağıda düştüğü yerde öylece dizleri hafif karnına çekili, sağ tarafının üstüne yatmış olarak duruyor. Koşarak aşağıya gidiyorum ve annemin vefat ettiğini görüyorum. Sarılıp ağlamaya başlıyorum. Bunun yorumlamasını yaparsanız sevinirim. Ben gördüğüm rüyayı hatırlamam, hiç. İlk kez bir rüyam net olarak hatırımda kaldı. Teşekkürler.

30.12.2013 09:55:50

Nurgül

Çok güzeldi rüyam ama. Babam bana telefon alıyordu, rüyamda :)

16.02.2014 15:19:59

Ece

Rüyamda 3 gündür telefondan Facebook’a girdiğimi görüyordum ve hep adını vermek istemiyorum onla konuşuyordum. Face’de yani mesajlaşıyordum.

20.02.2014 17:12:46


Bilgiler

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Uyku nedir?
Rüya ve Buluşlar
Rüya ve İslam
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Temel kurallar
Temel Rüyalar
Sıradan Rüyalar
Yararlı notlar
 


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek

     


2006-2014 © MAN
iletişim