Rüyada Temizlik Görmek

Rüyada temizlik yapmak, kişinin dertlerini ve sıkıntılarını bırakarak rahat edeceğine işaret eder. Fakat temizlik sırasında sabun varsa kişinin sıkılacağına işaret eder. Rüyada temizliği eski süpürgelerle yapıyor olmak, meşakkatli bir işin içine gireceğinize ama o işi yapmanızı kolaylaştıracak kişiler veya ekipmanlarınızın olmayacağına işaret eder. 

Rüyada temizlik yaptığınız yerlerin hiç temizlik yapılmamış gibi kirli kalıyor olmasını görmek, bir iş için çok çaba harcayacağınızın ama emeklerinizi boşa gideceğinin işaretidir. Rüyada temizlik yapmaktan yorulduğunu ama her yerin temizlendiğini görmek, emeklerinizin doğru yere ulaşacağının işaretidir. 

Rüyada temizlik yapmak için niyetlendiğini ama temizlik yapamadığını görmek, bir işe başlamadan önce iyice bir düşünmeniz büyüklerinize danışmanız gerektiği anlamına gelir. Rüyada birinin pislettiklerini temizlemek, o kişinin yaptıklarından yorulduğunuza, o kişiye kızgın olduğunuza ancak bunu söyleyecek gücü kendinizde bulamadığınıza veya ondan korktuğunuz için söyleyemediğinize yorulmaktadır.

Rüyada temizlik delisi olduğunu görmeniz, her an bir pislikten takıntılı bir şekilde korkuyor olmanız, hayatınızda üstünde çok durulmaması gereken bir konuya gereğinden fazla kafa yorduğunuz anlamını taşımaktadır. 

Rüyada temizlik yaparken elektrik süpürgesi, ütü gibi işinizi kolaylaştıracak teknik malzemeler görmek, hangi işe niyetlendiyseniz o işi yaparken işinizi kolaylaştıracak her şeyin elinizin altında olacağına işaret eder. Rüyada hem elektrik süpürgesi, ütü gibi teknik malzemeleri hem de çalı süpürgesi gibi ilkel malzemeleri yan yana görmek ve temizlik yaparken bu ikisini de kullanmak, yapacağınız işin zorluklarının da kolaylıklarının da olacağına işaret eder. Yani ne tam bunalacaksınız ne de tam rahata ereceksiniz demektir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Banyo Temizlemek, Balkon Yıkamak

Temizlik

“Rüyada Temizlik Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda eltim bana temizlik yaptırıyordu. Yer siliyordum ama bu duruma çok sinirlenmiştim ve çok öfke duyuyordum. Eşimin ailesini gördüm, yanımdalardı sadece. Ne anlama geliyor, merak ettim?

  2. 20 cm kadar boyları olan kakaları tuvalet deliğine iterek temizliyorum. Bu temizlik iki uğraşıda gerçekleşiyor. Bu kakalar insan dışkısı. Sonra su döküyorum. Lütfen yorumlar mısınız?

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize?

      Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  3. Halıları kaldırıp balkondan yasak olduğu halde silkelemeye çalışıyorum ve yerleri silecekmişim.

  4. İyi günler, rüyamda kendi pisliğimi (yani dışkımı) hortumla su ile temizlediğimi, süpürdüğümü ama zor bir şekilde temizlendiğini gördüm. Acaba tabiri nasıldır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir