Rüyada Ter Görmek

Rüyasında terlediğini gören kimse büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Ama terlediği yer hamam ise tam tersi sıkıntıdır.

Rüyada terlemek, hasta için şifadır. Terlemeyi arzu etmeyen kimsenin gördüğü ter ölüm teridir. Sağlam bir kimsenin rüyada terlemesi, bir hizmet veya sanat sebebiyle ona ariz olacak bir sıkıntıdır. 

Rüyada terlemek tabiri, dünyaca mala işarettir. Bir kimse rüyada normal bir şekilde terlediğini görse o kimsenin arzusu yerine gelir. Rüyada koltuk altında meydana gelen terin pis kokusu, hak sahipleri için kötü bir isim yapmakla mal ve servete kavuşmaya işarettir. 

Durmadan akan ter, kayıp maldır. Bu sebepten bir kimse rüyada vücudundan ter aktığını görürse o kimsenin ter miktarı kadar malı gider. Bazen de rüya sahibinin rüyada gördüğü ter karşılaşacağı zorluğa işarettir.

Ter

“Rüyada Ter Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Sıcak bir yaz günü üzerimde 2 tane gömlek ve kumaş bir mont, biçilmiş ekinlerin arasından unutulan bir bıçak aramak için yürüyorum ve çok terledim. Bıçağın nerede unutulduğunu hatırlıyorum. İstediğim yere geldiğimde üzerimdekileri çıkartıyorum, orada insanlar görüyorum, çalışıyorlar. Onlar da terlemişler. Onlara da danışıyorum bana yeri gösterip gidip bakmamı söylüyorlar.

  2. Rüyada başkalarının terlediğini görmek, nedir, nasıl yorumlanır? Tanımadığım bir kişi sırılsıklam terlemiş.

  3. İstihare namazı kılıp dua ettim rüyamda hastanenin içindeydim halamı ve babamın kuzenini görüyordum babamın kuzeni ameliyata alınacaktı yanında birkaç hemşire vardı ve halam ise hastanenin bekleme salonunda otururken yüz ve alın bölgesinde baya terliyordu. Not: gerçek hayatta halam lösemi ve kemoterapi tedavisi görmüş artı ilik nakli yapılmış daha da tedavisi devam ediyor vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler.

  4. Ölmüş olan eski eşimin bol bol sırtından terlediğini gördüm yorumlanabilirseniz sevinirim.

  5. Rüyamda gelinimiz bana yeni kahverengi bir ayakkabı almış ben istemişim. Giyiyorum üzerinde birde fiyonk var takıyorlar. Ama ben bu tonlarsa çok ayakkabım var diye beyaz bir poşete koyup değiştiriyorum. Mavi veya moruyla değiştirecekmişim. Değiştirdiğimi görmedim sonra ayni gelinimiz kına almış iki paket onu görüyorum dolapta. Sonra birden uçağa yetişecekmişim acele ile asansöre biniyorum. Yanıma çanta almamışım. Sadece telefon ve uçak bileti var. Bu kadar yorum yapar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir