Rüyada Tesbih Görmek

Rüyada tesbih görmek, dindar kadına ve helal kazanca; tesbih çekmek faydalı asker ve yardımcılara; farz namazdan sonra tesbih çektiğini görmek, borçtan ve üzüntüden kurtulmaya; tesbih delen kimseyi görmek, zor işlerin kolaylaşmasına ve evlenmeye delalet eder.

Rüyada tesbih görülmesi, rüyasının çok hayırlı olduğuna, tesbihin kopması veya tanelerinin dağılması rüya sahibi için bir üzüntüye sebep olacak demektir.

Rüyada tesbih görmek tabiri, çok güzel haberler alınacağına işarettir. Tespihin kopması veya tanelerinin dağılması, üzüntü verecek haberler alınacağına yorumlanır. İyi ve güzel bir tesbih, bekar erkek için evliliktir. Evli erkek için ise eşi ile mutlu olacak demektir. Ama tesbih koparsa ayrılıktır. Rüyayı gören kadın ise tüm sıkıntılarından kurtulur.

Rüyada tesbih aldığını görmek ne anlama gelir: Rüyayı gören kadınsa çok mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir. Rüyayı gören erkek ise iş yerindeki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: İmame, Boncuk

Tesbih

“Rüyada Tesbih Görmek” üzerine 26 yorum

  1. Rüyamda eski evimizin önündeyiz ve bir abim bana taneleri büyük olan bir tespih hediye etti bana ve beni çok mutlu etti. “İnşallah ben bunu evde çekerim” diyerek aldım. Ne anlama geliyor? İnşallah çok güzeldir. Bu arada ben boşanalı 6 yıl oldu yani bekarım şuan ve 48 yaşındayım… Yorumlayıp bana mail atarsanız çok mutlu olurum…

  2. Rüyada evinde misafir kaldığım arkadaşım, benim tespihimi tekrar bana veriyor. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

  3. Rüyamda tespihin hareket ettiğini bir yılan şeklinde gelerek bana başka bir tespih getirdiğini ve sonra tavanda bulunan bir delikten gittiğini gördüm.

    1. Merhabalar rüyamda gündüz vakti yerden ve taşların arasından çok güzel tespihler topluyorum fakat bir türlü istediğim gibi bir tespih bulamıyorum. Sürekli bir telaş içerisindeyim, yeşillikler içinde yeni bi evde var. Yorumlarsanız sevinirim.

  4. Rüya tabiri yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat Türkçe'de tespih değil tesbih olarak biliyorum. İsterseniz tespih kelimesini rüyada tesbih görmek olarak değiştiriniz.

    1. Merhaba, İlginiz için teşekkür ederiz, doğru olan tespih kelimesidir ancak genel olarak tesbih olarak bilinmekte ve kullanılmaktadır.

  5. Merhaba ben rüyada tespih çekiyordum ve arkadaşlarıma da tespih verdim. Bunun yorumu ne demek oluyor? Saygılar, Rüzgar.

  6. Rüyamda çok ünlü ve yakışıklı birinin arabayla geçerken, bana ait olan ve onda bulunan iri, sarı taneli tespihimi bana verdiğini gördüm. Daha doğrusu bana seslenerek, bana doğru atıyor ve ben gidip alıyorum. Anlamını yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  7. Sabaha yakındı gördüğüm rüya. Çalıştığım fabrikanın müdürü, güya kendisine 99luk bir tespih vermişler. Bana dedi ki “Sen tespihten anlarsın bak bakalım bu değerli mi?” Ben de avucuma alıp hafif hafif ovaladım ve geri kendisine verdim. Dedim ki “Bu çok değerli bir tespih hem de tarihi bak taneleri yuvarlak ve küçük, birde rengine bak beyazlı mavili. Parayla alınmaz” dedim ve uyanmam bir oldu. Yorumu size bırakıyorum hayırlara vesile olur inşallah. (Hatırlatma; o müdürün böyle namazla tespihle asla işi olmamıştır. Selamlar…)

  8. Rüyamda tanımadığım bir kadının bir evde yerde kefeniyle ölmüş şekilde yattığını gördüm fakat dua okunurken birden dirildiğini ve kalktığını gördüm. Sonrasında bir tatil beldesindeyim ve deniz masmavi, berrak, çok güzel. Orada küçük bir mekanda bir kadının bize rengarenk boncuklardan tespih dizip sattığını gördüm, onu izliyordum. Ne anlama geliyor acaba?

  9. Selamünaleyküm. Rüyamda güzel kıymetli (kehribar rengi) tespihi yutuyorum, imame ve kamçıyı kursağımdan indirirken uyandım… Korkmadım, isteyerek ve bilerek yutuyordum. Yer mekan önce sonra herhangi bir gelişim yok. Nasıl başladığını zaten bilmiyorum, pat diye gördüm son yutmama ramak kala uyandım ama hayatımda unutamayacağım rüyalarım arasına girdi… Selamünaleyküm…

  10. Aksakallı dede bana gülümseyerek tespih veriyor, ben de teşekkür ederek kabul etmiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  11. Rüyamda arabamda duran tespihin bir tanesi çat diye patladı ama dağılmadı, sadece bir tanesi patlayarak ses yaptı. Yorum yapar mısınız?

  12. Şimdiden teşekkür ediyorum ve yeni yılınızı kutluyorum. Rüyamda annemi gördüm, tespihini gördüm. Tespihin arasına altın zincir karışmıştı, ben de çözdüm arasından çıkardım. Bu rüyamı merak ediyorum. Çok inanırım rüyalara. Bu arada gece çok okumuştum, esmalar çekmiştim ayrıldığım biri için. Teşekkür ederim.

  13. Rüyamda yeşil tespihimin imamesinin koptuğunu gördüm, ben de geri takmaya uğraştım. Bunun anlamı nedir?

  14. Rüyamda bir bayan bana yeşil tespih veriyordu. Ben de onun imamesi yüzük gibi parmağıma sağ elimin yüzük parmağına takıyordum.

  15. Rüyamda kaybolan gümüş islemeli tespihimle diğer tespihlerimi gördüm. Tespihimin imamesi kırıktı, rüyamda imame sağlam ama bir boncuğu maviydi. Bulduğuma çok sevindim. Lütfen yorumlayın. Çok etkilendim.

  16. Tespihin bir boncuğunun eksik olması ne demektir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

  17. Rüyamda tespih çekiyordum. Elimdeki tespih çok güzel meyveden ama ne meyvesi olduğunu bilemiyorum. Epey çektikten sonra tespihi yedim. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  18. Rüyamda evimi taşıdıktan sonra elime tesbih geçti ve ben kızıma onu yüksek bir yere asmasını söyledim, baban gelince verirsin dedim. Evde oturan eski is arkadaşlarımdan biri vardı. Daha sonra iki yaşlı erkek de geldi ve onlarla ve kızım ben sofraya oturduk fakat daha sonra oruçlu olduğumuzu fark ettim ve kızıma donup tuh biz oruçluyduk dedim. Yaşlı amca bozulmuştur dedi, bende bilerek yapmadık dedim Allah biliyor dedim ve oradan ayrıldık ve üvey kayınvalidemi gördüm, saçını tarayıp örmeye geçince uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler

  19. Bende rüyamda3-4 tane tespih görüyordum fakat bir tanesi benim için çok önemliydi. Bu tesbih (gerçek hayatta izdivaç yapmayı düşündüğümüz fakat sonra vazgeçtik ikimizde) kişiden almıştım ama rüyada da o karşımda güya ben ona tavır yapıyorum onun bana verdiği tesbihi önemsemiyormuşum gibi yapıyordum ama benim için çok önemliydi. O dört tesbihi alıp dışarı çıkıyorum ama kaybediyorum sonra bu tesbihi annemin yanında görüyorum annemden istiyorum fakat kopmuş bir şekilde bir ambalaja koymuş bana veriyor ama ben ısrarla istiyorum sorun değil diyorum ve ambalajı açıyorum az bir şekilde dağılıyor fakat dağılan çok ufak oya boncukları oluyor ya onlardır dağılan tesbih boncuğu dağılmıyor. Ayrıca rengi hardal sarısı bir renkti tesbihin. Yorumumuzu çok acil bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir