Rüyada Testere Görmek

Rüyada testere görmek; iki düşman arasını ayıran kamu görevlisine, yardıma, kuvvet ve rızka işarettir. Bazen testere şerli kimseye, alışverişinde tolerans sahibi kimseye, kitap okuyan insana yanut teraziye delalet eder. Elinizi attığınız tüm işlerde başarıya ulaşacağınızı belirtir. 

Rüyada testere ile bir şey kesmek, düşmanlarınızı yeneceğinize işarettir. Ayrıca bu rüya, kişinin kendi çalışması sonucu alacağı başarıları anlatır.

Rüyasında elinde bir testere olduğunu görmek, bir işe başlayacağına işarettir. Bir ağaç parçasını testere ile kestiğini görmek, ağacın cinsinin tabirde ifade ettiği şekilde tabir edilir.

Rüyada testere görmek, alışveriş eden müsamahakar bir adama işarettir. Testere, iki düşman arasını ayıran hakim ve bakana işarettir. Bazen testere, kitap ehli ile nikahlanmaya işarettir. Bazen de testere, karı koca arasını ayıran bir kimseye işarettir. 

Rüyada Testere Görmek Nedir?

Testere teraziye de işarettir. Bazen testere, hilekar, başıboş, kendi keyfine gezen, münafıkların arasına sokulan, şerli kimseler hakkında casusluk yapan ve onların şerlerini haber veren bir kimseye işarettir. Testere, yardım, kuvvet ve rızıktır. Ağaç testeresi alim ve önder bir kimsedir. 

Rüyada mermer testeresi görmek, delilin noksanlığına işarettir. Demir testere, avam halka işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Bilemek

Testere

“Rüyada Testere Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir