Rüyada Testi Görmek

Rüyada toprak testi görmek; varlıklı, münafık ama güvenilir kimseye, Testiden su içmek temiz yaşantıya ve helal mala, Testi hanıma, hizmetçiye de delalet eder.

Rüyada testi doldurduğunu görmek, işlerin çok iyi olacağına ve servet sahibi olunacağına işarettir. Ayrıca bu rüya, çok hayırlı bir maldır.

Rüyada topraktan yapılmış olan testi görmek, eline mal geçen ve kendisine itimat edilir münafık bir hizmetçidir. Testiden su içmek, helal mal ve temiz yaşantıdır. Testide olan suyun yarısını içtiğini görenin ömrü yarılanmıştır. Az veya çok su içmesi, ömrünün az veya çoğunun gitmiş olmasi ile tabir edilir. 

Rüyada testinin içindeki suyun hepsini içtiğini gören kimsenin ömrü tükenmiştir. Yanında bir testi su olduğunu, testinin düşüp kırılması ile suyun dökülmediğini gören kimsenin hanımı hamile olur ve kendisi ölür, çocuğu geri kalır. Denilmiştir ki; testi, hanım ve hizmetçidir. 

Rüyada testiyi görmek; hayvana, zahmet, meşakkat ve çok çalışan hanıma işarettir. Bakırdan olan testi, kadri yüce bir hanıma işarettir. Şarap testisi hayırlı bir kadına işarettir. Bundan dolayı şarap testisinden su içtiğini gören kimse hayırlı bir kadınla evlenir.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Sucu, Kap

Testi

“Rüyada Testi Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Bu sitedeki rüya yorumları gerçekten İslami ölçülerde rüya yorumları mı yoksa uydurma mı çünkü ben hep bu siteden bakıp ona göre yorumluyorum rüyamı. Ben de iyi bir rüya yorumcusuyum, gördüğüm rüyalar neye işaret ediyorsa hep öyle yoruyorum ve de hep yorduğuma göre çıkıyor. Müjgan.

    1. Sevgili Müjgan, ruyatabirleri.gen.tr’deki rüya tabirleri islam alimlerinin rüya yorumlarından derlenerek oluşturulmuştur. Rüya tabirleri sürekli araştırılarak güncellemeler yapılmakta, her geçen gün yeni rüya tabirleri eklenmekte ve islami rüya tabirlerine yer verilmektedir. Bu konudaki eleştiri ve önerilerinize her zaman açığız. Sevgiler, saygılar…

  2. Merhaba ben Merve Nur. Rüyamda dizilerden bazılarını özelliklede sihirli annem dizisinin oyuncularını görüyorum.

  3. Mezar testisi kapalı bir şekilde, kulaklarımda şiddetli bir şekilde uğultu, baş ağrısı, testi paramparça oldu ve bütün ağrılarım geçti. Bunun açıklamasını gönderirseniz, memnun olurum.

  4. Rüyamda yanımda üç beş çanak testi vardı. Onun yanına bir arkadaşım da bir tarafı kırılmış çanak testi getirdi. Testiyi diğerlerinin yanına bırakarak gitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir