Rüyada Tırtıl Görmek

Rüyada tırtıl görmek, rüyayı gören kimsenin etrafına dikkat etmesi gerektiğini ve bu insanların güvenilmez kimseler olduğunu bildirir. Çevrenizde birtakım yalancı ve tehlikeli insanlar bulunduğu için herkese güvenmemelisiniz. 

Rüyada tırtıl görmek ne demek, tehlikede olduğunuzun işaretidir. Rüyada tırtıl kişinin yakınındaki her şeyini bilen çıkarcı birisini işaret eder.

Rüyada tırtıl görmek, rüya sahibinin yaşayacağı maddi ve manevi birtakım zorluklara işaret eder. Ayrıca rüyada tırtıl gören kişinin çevresinde bulunan menfaatçi kişilerle farkında olmadan başının belada olduğuna veya olacağına delalet eder. Bazı yorumcular tırtılı, iyiliğe ve hayra yorsa da tabircilerin büyük çoğunluğu tırtılı şerre yormakta ittifak etmektedir. Tabii ki de her şey kainatın yaratıcısı olan Allah’ın elindedir.

Rüyada Yeşil Tırtıl Görmek

Rüyada yeşil tırtıl görmek, birinci kısımda bahsedildiği üzere yine rüya sahibinden yararlanmak isteyen kimselere delalet eder. Fakat bu kişiler onun düşmanı değildir. Sadece düşünceleri doğrultusunda ondan bir şey uman kişilerdir. Çünkü rüyasında yeşil tırtıl gören kişi, çıkarları doğrultusunda yanında olan kişileri fark edecektir ve onlardan uzaklaşmaya başlayacaktır.

Rüyada Beyaz Tırtıl Görmek

Rüyada beyaz tırtıl görmek ise bir kısım tabirciler tarafından güzele yorulurken bir kısım tabirciler tarafından ise şerre yorulur. Rüya sahibinin çeşitli zorluklar çektikten sonra refaha ereceğine, makam mevki sahibi olacağına ve malının artacağına işaret eder. Bunun yanında çevresindeki menfaatçi insanlardan tamamen uzaklaşacağına delalet eder. Beyaz tırtıl, kimi zaman aile içerisinde tartışmaya da işaret eder. 

Rüyada Tırtıl Öldürmek

Rüyada tırtıl öldürmek konusunda ihtilaflar vardır. Bir kısım rüya tabircisi bunu sıkıntılarla ve dertlerle yüzleşmeye yorarken bir kısım ise mutluluğa ve çekilen sıkıntıların neticesinde iyi meyveler alınacağına mana eder. Nitekim Rüya Tabirleri Ansiklopedisi bu durumdan şöyle bahseder: “Kişinin sahip olduğu mal varlığını Allah yolunda ve ihtiyaç sahibi kişilerin yolunda infak edeceğine, saygınlık göreceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendisinden uzak bir akrabasından ona miras kalacağına ve bir yakının hastalanacağına fakat çabasıyla kurtulacağına delalet eder.” 

Rüyada Büyük Tırtıl Görmek

Rüyada büyük tırtıl gören kişi aile hayatında mutlu bir hayat sürer, isteklerine çabucak ulaşır ve iş hayatında birçok takdir alır. Bunun yanında geçireceği zor zamanlar da olacaktır. Ayrıca rüya sahibinin hayatını etkileyecek birtakım olaylarla karşılaşacağına da delalet eder.

Rüyada Vücuttan Tırtıl Çıkması

Rüyada vücudundan tırtıl çıktığını gören kimse için birçok olumlu söylem olsa da olumsuz söylemler de mevcuttur. Kişinin birçok zaferler elde edeceğine ve bu zaferlerle beraber büyük işler başaracağına işaret eder. Ve bunun neticesi olarak büyük paralar kazanacağına yorulur. Fakat rüya sahibinin çevresindeki birçok insanı da istemeden kıracağına işaret edilir. Ayrıca iftiraya uğrayacağına da delalet etmektedir.

Rüyada Tırtıl Görmek Diyanet

Rüyada tırtıl görmek diyanete göre çevrede birçok olumsuzlukların yaşanacağına ve bu olumsuzlukların her şeyini bilen birisi tarafından çıkarılacağına yorumlanır.  O kişinin sizden bir şey umduğunu gösterir. Tırtıl, rüyayı gören kişinin dikkatli olması gerektiğini hatırlatır.

Rüyada Tırtıl Kurt (Kurtçuk) Görmek

Rüyada tırtıl kurt (kurtçuk) görmek, kişinin bugüne kadar yaşadığı mütevazi hayatının sona ereceğine ve küçük bir hatasıyla büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir. Ve bunun sorumluları ise çevresindeki insanlar olacaktır. Bir an önce bu tarz insanlarla yollarınızı ayırmanız gerektiğinin habercisidir.

Rüyada Üzerinde Tırtıl Görmek

Rüyada üzerinde tırtıl görmek, kişinin büyük borçlar içerisine gireceğine ve bu borçları ödeyemeyeceğine ve pişmanlıklar içinde olacağına işaret eder. Ancak rüyada üzerinde tırtıl varken gülümseyen kişinin refaha kavuşacağına ve birçok işi aynı anda yapacağına işaret eder.

Rüyada Tırtıl Görmek İslam Tabiri

Rüyada tırtıl görmek, İslam alimlerinin görüşleri ile sabittir. İbn-i Sirin’e göre rüyada tırtıl görmek, kişinin çevresinde art niyetli insanların var olduğuna ve kişinin bu insanları bir süre fark edemeyeceğine işarettir. Cafer-i Sadık’a (R.A.) göre ise tırtıl gören kişi, maddi sorunlarla boğuşur ve bu maddi sorunlar beraberinde birçok sorunlar meydana getirir. Ayrıca kişi, birçok borcun içerisine girer ve bu borçları ödeyemez hale gelir. İmam Nablusi ise “Rüyada tırtıl gören kişinin ev ortamında birçok sıkıntı meydana gelir ve bu sıkıntılar beraberinde ayrılığa neden olur.”şeklinde tanımlamıştır.

 

Ayrıca şu rüya tabirlerine de bakabilirsiniz; 

Arı, Böcek, Kelebek 

Rüya Tabiri Nedir? 

Birçoğumuz uyurken çeşitli rüyalar görürüz. Ve gördüğümüz bu çeşitli rüyaların ne manaya geldiğini merak ederiz. İşte tam burada “rüya tabircisi” diye adlandırdığımız kişiler devreye girer. Fakat ne yazık ki günümüz insanları işinin ehli olmayan insanlara rüyalarını kontrol ettirirler. Kimi zaman yanlış mutluluklar kimi zaman ise yanlış üzüntüler çıkarırlar kendilerine. Ve bu durum insanları ciddi manada psikolojik sıkıntılara sokabilir. Yanlış anlaşılmaları bir kenara bırakarak edinilen bilgilerle rüyada tırtıl görmek tabirini inceleyiniz.

“Rüyada Tırtıl Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Gördüğüm rüyanın cevabını bulamadım. Rüya şöyle; evde küçükten büyüğe çok sayıda kırkayak evde dolaşıyordu, yalnız kimseye saldırmıyordu. Yine de onlardan korkuyordum. Bir kaç tanesini öldürüyordum.

  2. Rüyamda tırtıl gibi kurtlar her yanıma tırmanıyordu. Ben kurtulmaya çalışıyorum sonra üzerimi çıkarıp silktim kurtuldum. Anlamını yazarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir