Rüyada Tokat Görmek

Rüyada kişi tokat atarsa, çok güçlenecek ve iyilik yapacak demektir. Tokat yerse yardım alacak demektir.

Rüyada birisine bir tokat attığınızı görmek, onun yalnız bir yolda olduğuna ve onu bu yoldan alıkoymak için uyardığınıza; sizin bir kimseden tokat yemeniz ise bu rüyanın aksiyle yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tokat atmak veya atılmak, menfaata ve gafletten uyanmaya işarettir.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Tokatlamak, Şamarlamak, Adam Dövmek

Rüyada Tokat Atmak Görmek 

Rüyada tokat atmak görmek, yakın zamanda her konuda kendinizi daha güçlü hissedeceğinizi işaret eder. Kariyerinizde büyük başarılara imza atacağınıza ve daha iyi bir konumda çalışmaya başlayacağınıza delalet eder. Yaptığınız işlerle saygın çevrelerde çok konuşulacağınızı ifade eder. Hiç yaşamadığınız kadar büyük mutluluklar yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada Tokat Yemek 

Rüyada tokat yemek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Uzun süredir hayal ettiğiniz isteklerinizin tez zamanda gerçekleşeceğine delalet eder. Ayrıca bu rüya, sağlık sorunlarının üstesinden geleceğinizi ve şifa bulacağınızı işaret eder. 

Rüyada Birine Tokat Atmak

Rüyada birine tokat atmak, bir kimseyi yanlışından dönmesi için uyaracağınıza delalet eder. Çok yakın bir arkadaşınızın doğru olmayan işlere bulaştığını görüp yardım edeceğinize alamet eder. En sonunda ısrarcı tutumunuz sayesinde arkadaşınızın aklını başına getireceğinize rivayet eder. 

Rüyada Babadan Tokat Yemek 

Rüyada babadan tokat yemek, içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile büyüklerinden birinin yardımını alacağınıza alamet eder. Özellikle eğitim hayatınızda yaşayacağınız ciddi sorunlar nedeniyle tecrübeli birinin size destek olacağını gösterir. Eğer çalışıyorsanız, mali külfetlerden kısa zamanda kurtulacağınıza delalet eder. 

Rüyada Eşine Tokat Atmak 

Rüyada eşine tokat atmak, rüyanın tam tersi olarak tabir edilmiştir. Eşinizle aranızda kuvvetli bir sevgi ve saygı bağı olacağına alamet eder. Eşinizle her kararı ortak bir şekilde alacağınızı işaret eder. Ayrıca hangi konuda olursa olsun birbirinizin arkasında duracağınızı ifade eder. 

Rüyada Birinden Tokat Yemek 

Rüyada birinden tokat yemek, sürekli ertelediğiniz planları en sonunda gerçekleştirmeye karar vereceğinize işaret eder. İş stresinden kurtulmak için kısa süreli bir tatile çıkacağınıza delalet eder. Ayrıca para biriktirip almayı düşündüğünüz mali değeri yüksek bir eşyayı alacağınıza alamet eder. 

Rüyada Kızına Tokat Atmak 

Rüyada kızına tokat atmak, rüya sahibine iyilik ve güzellikler getirecek bir rüya olarak tabir edilir. Yeni iş kapılarının açılmasıyla birlikte kazancınızı iki misline çıkaracağınızı ifade eder. Yaşam standartlarının değişeceğini ve daha konforlu bir hayata geçiş yapacağınızı işaret eder. Geçim sıkıntısı, parasızlık gibi sorunlarla uğraşmayacağınızı gösterir. 

Rüyada Sevgiliye Tokat Atmak

Rüyada sevgiliye tokat atmak, sevgilinizle aşk dolu ve uzun bir birliktelik yaşayacağınıza delalet eder. Sevgiliniz size her davranışıyla sadık olacağını gösterir. Fedakârlık yapmaktan çekinmeyen ve size değer veren bir kimse olacağına alamet eder. Aranızdaki güçlü sevginin ilişkinizin durumunu bir kademe ileriye taşıyacağına rivayet eder. 

Rüyada Çocuğa Tokat Atmak 

Rüyada çocuğa tokat atmak, hesapsızca hareket edeceğinizi ve bu durumun mali açıdan sizi zor duruma düşüreceğini işaret eder. Hiç düşünmeden yapacağınız harcamalar nedeniyle ay sonunda para sıkıntısı yaşayacağınızı ifade eder. Maddi sıkıntılarınızdan kurtulmak için bir yakınınızdan borç alacağınızı gösterir. Eğer rüyanızda cezalandırmak adına çocuğa tokat atmışsanız, ciddi bir sağlık sorununuzu çözeceğinize alamet eder. 

Rüyada Babanın Tokat Atması 

Rüyada babanın tokat atması, babanızın önemli bir konuda sizi uyaracağını gösterir. Babanızın hatalı olduğunuzu düşündüğü bir aile meselesi hakkında size tavsiyelerde bulunacağına delalet eder. Bu tavsiyeleri dinleyeceğinizi ve aile arasında ciddi bir kriz çıkmasından son anda kurtulacağınızı ifade eder. 

Rüyada Eşinden Tokat Yemek

Rüyada eşinden tokat yemek, el ele verip bir problemi çözeceğinizi işaret eder. Evliliğinizde hiç yoktan sorun yaratan bir sıkıntı için birlikte düşünüp, çözüm bulacağınıza delalet eder. Bu sayede ilişkinizde hiçbir pürüz kalmayacağını ve daha mutlu olacağınızı gösterir. 

Rüyada Tokat Atıldığını Görmek

Rüyada tokat atıldığını görmek, çok yakın bir dostunuza hem maddi hem de manevi yardımda bulunacağını işaret eder. Samimi bir dostunuzun kötü durumda olduğunu öğrenip para yardımı yapacağınızı ifade eder. Ayrıca ruhsal açıdan bu kişiyi rahatlatmak için de manevi destek olacağınızı da rivayet eder. 

Rüyada Öğretmenden Tokat Yemek 

Rüyada öğretmenden tokat yemek, çelişki yaşadığınız bir durum için görmüş geçirmiş birinden yardım isteyeceğinizi işaret eder. Becerileriniz doğrultusunda bir iş yapıp yapmamak konusundan kararsızlık yaşayacağınızı ifade eder. Nihayetinde bu kişinin söylediklerine kulak vereceğinizi gösterir. 

Rüyada Tokat Atmak Diyanet 

Rüyada tokat atmak Diyanet tabiri, gafletten uyanmak ve doğru yolu bulmak anlamına gelir. İşlerinizi helal yoldan ve Allah’ın rızasını gözeterek yapacağınızı işaret eder. Bu rüya sizin doğru yolda yürümenizi sağlayacak, tabir-i caizse şefkat tokadı niteliğinde bir rüya olarak yorumlanır.

Tokat

“Rüyada Tokat Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Aynı artmada çalıştığım sevgilime tokat atıyorum. 2.tokatı atmamak için benden kaçmaya çalışırken 2.tokatı da atıyorum. Gerekçe olarak ta mağaza ortamı çok dağınık olduğundan…

  2. Rüyamda bir adamdan tokat yediğimi gördüm ve kapımı kırarak içeri giriyordu. Çok ağladım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir