Rüyada Topluluk Görmek

Bakınız; Meclis

Rüyada güzel giyinmiş bir grup insan görmek, iyi arkadaşlar edineceğinizin işaretidir.

Topluluk

“Rüyada Topluluk Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda hoşlandığım bir çocuk var, onu gördüm. Böyle sokakları tarihi olan bir yerde geziyormuş, o. Ben de arkalarından ona yetişmeye çalışıyorum. O sokakta da sanat grupları varmış. Folklor ekipleri, hep yöresel kıyafetler giymişler. Ben peşlerinde giderken folklor ekipleri bana kızıyor. Hoşlandığım çocukta gelip, elimden tutuyor. Birlikte gidiyoruz, fakat sanki hep duvarların dağların üzerinden engebeli yollardan. Rüyamı yorumlar mısınız?

  2. Bir yerdeydim, çok kalabalık. İnsanlar vardı, oturuyordular. Bazı tanıdıklar vardı. Hatta tanıdığımın birine çay göndermiştim.

  3. Rüyamda yengemlerin evlerinde oluyoruz. Kayın validem namaz kılmak için saf duruyor, gözüm birden halıya takılıyor, halı çok güzel. İçimden diyorum “Halı ne kadar kabarık, bir karış var” diyorum. O esnada oğlumu görüyorum ağzından kan gelmeye başlıyor, ben bağırıyorum kucaklayıp pencereye götürüyorum. Dışarıdan davul zurna sesi geliyor, çocuklar var. Oğlum elimden kurtulup çocukların arasına karışıyor, oğluma bir şeyler söylerken uyanmışım. Rüyanın etkisinde kaldım. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir