Rüyada Tosbağa Görmek

Rüyada tosbağa görmek, zahit ve ilim ehli bir kimseye işarettir. Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamını erkeklere arz eden kadına işarettir. Bazı tabirciler, kaplumbağa hakim ve savcıların reisine işarettir. Tabircilerden bazıları da alim bir kimsedir, dediler. 

Rüyada kaplumbağanın etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir ilme işarettir. Bazı tabirciler de bir kimse kaplumbağa etini yerse, hayır ihsan ve menfaat ve mala kavuşur, dediler. 

Rüyada kaplumbağa rastladığını veya ona malik olduğunu yahut evine soktuğunu gören kimse, eski ilimlere vakıf bir alim sebebiyle şüphe ve tehlikeden kurtulur. Kaplumbağanın bir yol üzerine atılmış olduğunu görse, orada ihtimam ve itinaya sayan bir ilimin terk edilmiş olmasına işarettir. Bazı tabirciler ise rüyada görülen kaplumbağa hileye, haber araştırmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye işarettir, dediler. 

Rüyada tosbağa görmek, hayırlı ve helal kazançlar elde eden birine işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kertenkele, Hayvan

Tosbağa

“Rüyada Tosbağa Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda kendimi iş yerinden çıkarken görüyorum. Uzaktan iki tane polis memuru görüyorum ki biri benim görüşüp dün görüşmeme kararı aldığım insan. Eve giderken yol üzerinde yaşlı bir adam bir şeyler satıyor tahta kaşıkla dikkatimi çekiyor ama yanına gidince bir sürü irili ufaklı su kaplumbağası görüyorum. “6 tanesi 30 TL” diyor ve o sıra yanımda kuzenim beliriyor 6 tane almaya karar veriyoruz. Satan adam bir tanesini benim elimin üzerine koyuyor. İrili ufaklı bir sürü su kaplumbağası gördüm.

  2. Rüyamda hayır olsun inşallah. Akvaryumun dışında kalıp çırpınan çeşitli deniz canlıları görüyorum ve onları teker teker alıp suyun içine atıyorum, attıklarım suyun içinde canlanıyor ve yüzmeye başlıyorlar. Sizce bunun anlamı nedir? Teşekkürler.

  3. Ben rüyamda suya muhtaç bir tosbağa gördüm sonra onu ellerime alıp bir göl gibi bir yere bıraktım yani yuvasına. O da sevindi, benimle konuşup “Çok sağ ol” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir