Rüyada Toz Bezi Görmek

Ayrıca bkz: Bez 

Rüyada toz bezi görmek artık olaylara daha gerçekçi bakmaya ve rüya sahibinin çevresinde sayılan ve sevgi gösterilen biri olduğunu gösterir. Biriktirilen para kazanç getiren bir yatırıma dönüşecek ve geçmişte kaybedilen birçok şey gösterilen sabır sayesinde tekrar geri kazanılacaktır. 

Rüyada görülen toz bezi, rayında gitmeyen işlerin tekrar düzene sokulacağı ve bu olumsuzluklardan dolayı kişinin içinde olduğu ruh durumunun iyi bir hale geleceği olarak yorumlanır. (Bkz. Bumbar (Uzun Bez))

Rüyada Toz Bezi Görmek Ne Anlama Gelir? 

Bu rüya farklı açılardan da değerlendirilmektedir. Bazı insanların arkanızdan dedikodu yaptığını, alaycı ve küçümseyici bakışlardan rahatsızlık duyulacağını bunların sonucunda dik duruş sergileneceğini gösterir.

Rüyada Toz Bezi Silkelemek 

Rüyada toz bezi silkelemek mal ve ganimet demektir. Bu rüyayı gören kimsenin helalinden eline yüklü bir miktarda para geçecek ve elindekini avucundakini müşkül durumdaki insanlarla paylaşacaktır. Toz bezi silkelemek fakirliğin sona ermesi, zor bir durumdan kurtulup feraha erişmek ve sağlığa kavuşmak anlamlarına gelmektedir. (Bkz. Elbise Silkmek)

Rüyada Toz Bezi Yıkamak Görmek

Rüyada toz bezi yıkamak görmek iş hayatınızda yükselmenize izin vermeyen kimseleri aldığınız başarılar ile kıskandıracağınıza ve her daim zaferler kazanacağınız bir ömre işaret eder. 

Rüyasında toz bezi yıkayan kimsenin aşk hayatı yoluna girer ve sevdiği kişi yaşadığı ufak tefek sürtüşmeler son bulur. Hayatınızda yeni ve tertemiz bir sayfa açılacak, milleti için çalışan bir evlat yetiştirecek ve kafanızda meşgul olduğunuz tüm dertler sona erecek. (Ayrıca bkz: Çamaşır Yıkamak)

Rüyada Toz Bezi Almak Görmek

Rüyada toz bezi almak beklenmedik bir misafir olarak yorumlanır. Yakın zamanda hanenize bir tanrı misafiri gelecek ve bu kişi bir arkadaşınızın tanıdığı biri olacak. Sizin hakkınızda birçok bilgiyi öğrenmiş olan bu misafir ortalığı karıştıracak. 

Rüyada toz bezi almak tabiri, temizlik bezi almakla yakın anlamlar taşır. Toz bezi almak bir muradın gerçekleşip, hayırlı bir şekilde tamamına ereceği ve aile meclisini bir arada toplayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kirli Toz Bezi Görmek 

Rüyada kirli toz bezi görmek kişinin kafasının ve gönlünün uyuştuğu biri ile yeni bir aşka yelken açacağı şeklinde yorumlanır. Bu birliktelik hızlı ve uyumlu bir şekilde ilerleyip adı konulacak bir ilişkiye dönüşecektir. (Bkz. Kir (Pislik))

Rüyada Eski Toz Bezi Görmek 

Rüyada eski toz bezi görmek yolunda gitmeyen işlerini tek tek yoluna koyacak ve kısa bir süre içerisinde durumu düzelecektir. 

Rüyada elde toz bezi görmek yakında bir davet vereceğinizi ve tüm dost meclisini tek bir masada toplayacağınızı gösterir. Bu toplantıda uzun zamandır görüşmeyen kimseler hasret giderecek ve bunun için size dua edeceklerdir.

Rüyada Renkli Toz Bezi Görmek 

Rüyada renkli toz bezi görmek kişinin üzerinde dolaşan kara bulutların dağılacağını ve yakınların tavsiye ve destekleriyle eskisi gibi güzel günlerin tekrar geri geleceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Sarı Toz Bezi Görmek 

Rüyada sarı toz bezi görmek çocukluk çağından beri hobi olan bir işin artık geçim kaynağı hale geleceğini ve bu işe birçok kişinin ortak olacağını işaret eder. Ayrıca rüyada görülen sarı toz bezi sağlığın yitirilmesi, para kaybedilmesi ve elindeki birikimin satılması olarak da yorumlanmaktadır.

Rüyada Pembe Toz Bezi Görmek 

Rüyada pembe toz bezi görmek sizden yaşça küçük biri ile bir beraberlik yaşayacağınızı ve bu durumdan oldukça zarar göreceğinizi gösterir. Rüya sahibi kurduğu işte önce başarısızlık yaşayacak daha sonra bu zor durumdan kendi gücüyle başarıya ulaşacaktır.

Rüyada Mavi Toz Bezi Görmek 

Rüyada mavi toz bezi görmek hasta kimselerin şifa bulacağına, maddi kayıp yaşayan kimsenin işlerinin yoluna gireceğine, kısmet arayan kimsenin sonunda aradığı kısmeti bulacağına, yolculuğa çıkan kimsenin yolculuğunun iyi geçeceğine işaret eder. (Bkz: Mavi)

Rüyada toz bezi yakmak mahkemede iki kişinin hesaplaşacağı ve bir kişinin bu durumda hem maddi hem de manevi zarar göreceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Toz Bezi Görmek Diyanet 

Rüyada toz bezi görmek diyanet anlamı hayırlı bir eş, Allah yolunda şaşmadan daimi yürümek ve edilen duaların kabul olması şeklinde tabir edilir. 

Rüyada toz bezi görmek bazı İslami alimlere göre yoldan çıkanın yolunu bulacağı ve harama el uzatanın büyük bir azap göreceğine işaret eder.

Toz Bezi 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir