Rüyada Tıraş Görmek

Rüyada kişinin tıraş olması, feraha kavuşacağına işaret ederken birisini tıraş etmesi ise sıkıntıdır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Saç Tıraşı Olmak

Rüyada Tıraş Olmak Görmek 

Rüyada tıraş olmak görmek, hayırlar getirecek bir rüya olarak tabir edilir. Bütün dert ve sıkıntılarınıza çözüm bulacağınıza delalet eder. Hayatınızın düzene gireceğini ve bundan böyle daha mutlu bir hayat yaşayacağınızı işaret eder. Ayrıca Allah’ın rızasını kazanacağınızı ve affına mazhar olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sakal Tıraşı Olmak 

Rüyada sakal tıraşı olmak, sahip olacağınız her şeyi kendi beceriniz ve yetenekleriniz ile kazanacağınızı işaret eder. Başka bir kimsenin referansı ya da yardımı olmadan kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğinize alamet eder. 

Rüyada Tıraş Bıçağı Görmek 

Rüyada tıraş bıçağı görmek, beklediğiniz hayırlı haberi aldıktan sonra isteklerinizi birer birer gerçekleştireceğinizi rivayet eder. Kısa zaman içinde sabırsızlıkla yolunu gözlediğiniz bir haberin olumlu sonuçlanacağına delalet eder. Bu sayede hayallerinize ulaşmak için önünüzde hiçbir engel kalmayacağını işaret eder. 

Rüyada Tıraş Makinesi Görmek 

Rüyada tıraş makinesi görmek, rüya tabircilerine göre pek hayra yorulmamıştır. Aileniz ile birtakım meseleler yüzünden aranızın açılacağına alamet eder. Bu içinden çıkılması güç durumlar yüzünden keyfinizin kaçacağını gösterir. 

Rüyada Tıraş Olan Birini Görmek 

Rüyada tıraş olan birini görmek, kötü arkadaşlıklar yüzünden başınızın derde gireceğine delalet eder. Yanlış arkadaşların sözüne uyarak, sonu kötü biten bir işe kalkışacağınızı işaret eder. Ancak bu işin sonunda zararlı çıkan tarafın yalnızca kendiniz olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Birinin Tıraş Olduğunu Görmek 

Rüyada birinin tıraş olduğunu görmek, bu kişiye kendi için yapacağı değişikler için yardım edeceğinize delalet eder. Başka bir semte taşınmak isteyen bu şahsa maddi ve manevi destek olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Saç Tıraşı Olmak 

Rüyada saç tıraşı olmak, iş yerinizde çıkacak bazı problemler yüzünden işlerinizde azalış olacağına delalet eder. Satışların azalması ve piyasasının durağanlaşması nedeniyle geçici aksaklıklar yaşayacağınızı ifade eder. Ancak kendinizi daha sonra hızlı bir şekilde toparlayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Birini Tıraş Etmek 

Rüyada birini tıraş etmek; borçluysanız, borcunuzu kısa zamanda ödeyeceğinize alamet eder. Bununla birlikte üzerinizde taşıdığınız ağır yüklerden kurtulacağınızı gösterir. Başka kimselere de evin geçimi için görev verip bir nebze olsun rahatlayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Yüzünü Tıraş Etmek 

Rüyada yüzünü tıraş etmek, hızla hareket edip yanlış bir karar vereceğinizi işaret eder. Düşünmeden ve ölçüp biçmeden vereceğiniz karardan dolayı zarar edeceğinizi ifade eder. Bu hatadan dönmeye çalışacağınızı ancak geç kalacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Vücudunu Tıraş Etmek 

Rüyada vücudunu tıraş etmek, kazancınızın bereketleneceğine ve kısmetlerinizin artacağına alamet eder. Fakirlik çekiyorsanız, sıkıntılarınızın son bulacağını; zenginseniz, elinize daha çok para geçeceğini ifade eder. 

Rüyada Jiletle Tıraş Olmak 

Rüyada jiletle tıraş olmak, işlerinizi hale yola koyacağınızı ve çok para kazanmaya başlayacağınızı işaret eder. Elinize çok para geçmesiyle birlikte ailenizle olan bütün sıkıntıların biteceğini ifade eder. Bundan böyle yüzünüzün güleceğini ve ağız tadınızın yerine geleceğini temsil eder. 

Rüyada Çocuğu Tıraş Etmek 

Rüyada çocuğu tıraş etmek, rüyada gördüğünüz kendi çocuğunuzsa çok fazla ilgi göstererek çocuğunuzu bunaltacağınızı işaret eder. Şayet başka bir çocuğu tıraş ettiğinizi gördüyseniz, bu rüya çocuğa hem maddi hem de manevi anlamda destek olacağınızı gösterir. 

Rüyada Ustura ile Tıraş Olmak 

Rüyada ustura ile tıraş olmak, talihsizlik ve şanssızlık olarak yorumlanmıştır. Gecenizi gündüzünüze katıp çalıştığınız projenin beklediğiniz kadar ilgi görmeyeceğine delalet eder. Şanssız bir döneme gireceğinizi ve bunun hayatınızı birçok açıdan olumsuz etkileyeceğini rivayet eder. 

Rüyada Tıraş Olmak Diyanet 

Rüyada tıraş olmak Diyanet tabiri, haram işlerden sakınıp helal olanlara doğru yöneleceğinizi işaret eder. Yapacağınız her işte helali ve haramı gözeteceğinizi ifade eder. Bu davranışınızla Allah katında kabul görmüş ve makbul bir kul olacağınızı gösterir. 

Tıraş Olmak

“Rüyada Tıraş Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda yüzümü köpükledim yalnız tıraş bıçağım yoktu, marketten almaya gittim cuma namazı geçecek diye camiye geldim. Hemen namaza durdum fakat yüzümü köpüklü bırakıp camiye geldiğimi anladım, ne yapacağımı bilemedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir