Rüyada Tıraş Olmak Görmek

Rüyada tıraş olmak; azimetlerden kaçıp ruhsatlarla amel etmeye yahut pejmurdelikten kurtulmaya işaret eder.

Rüyada tıraş olarak saçını kesmek, uyanıkken bunu yapmaya; baş tıraşı, bazen menfaat gelsin diye söylenen söze delalet eder.

Rüyada sakal tıraşı görmek, bir mekruh işlemeye; jilet, ustura, ve değer tıraş bıçaklarını görmek, hizmetçiye, işleri derleyip toparlamaya delalet eder.

Rüyada başın kışın tıraş edilmesi, üzüntü ve kedere; başın yaz mevsimi tıraş edilmesi, ferahlık ve sevince işaret eder.

Rüyada baş tıraşı görmek, borçtan kurtulmaya ve zafer bulmaya delalet eder. Erkeğin karısının saçlarını tıraş etmesi, eve hapsolmaya; kadının örülmüş saçlarının kesilmesi, artık çocuk doğurmayacağına işaret eder.

Rüyada bıyık tıraşı (kesilmesi) görmek, hayra; ense tıraşı borcunun başkası tarafından ödenmesine işarettir. Rüyada karın kıllarını tıraş etmek, durumunun düzelmesine; koltuk altı ve kasık tıraşı (neyle olursa olsun), zengin için mülk alarak parasını harcamaya, yoksul için zenginliğe delalettir.

Rüyada kadın ve erkeğin ustura ile kasıklarını tıraş etmeleri, eşlerinden hayır görmeye delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Kıl.

Rüyada tıraş olmak, sıkıntı ve üzüntülerinizin son bulacağına işarettir.

Tıraş Olmak

“Rüyada Tıraş Olmak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Merhaba ölmüş babamı kefen içinde görüyorum, kafası bağlanmış, gözleri oynuyor. Ben fark ediyorum. Annem “Bir şey olmaz, gömün” diyor. Babam hareket edemiyor, gözlerinden yaş geliyor. Bunu yorumlarsanız sevinirim.

  2. Selam kızım rüyasında aynaya bakarak koltuk altı kıllarını keserek ama kılları temizleyemediğini, kestikçe uzadığını görmüş. Yorumlarsanız seviniriz. Teşekkürler.

  3. Rüyada banyo yapıp kendimi temizliyorum. Beyaz bir havluya sarılıp, banyodan çıkıyorum. Birde bakıyorum ki kasığımda çok az bir yeri tıraş etmemişim. Karnımı tutarak orayı da alıyorum.

  4. Tıraş bıçağıyla sakal tıraşı olmaya çalışıyorum ancak tıraş bıçağı sakalımı kesmiyor. Bıçağı sakalıma sürüyorum ancak sakalım olduğu gibi duruyor. İki defa denedim ama tıraş olamadım.

  5. Merhabalar rüyamda tanıdık birinin bıyığının bir bölümünü kestiğimi gördüm diğer bölümünü bir türlü kesemiyordum. O kişiyle bir bağlantım yok sadece iş yerinden tanığım biri. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir