Rüyada Tren Yolu Görmek

Rüyada tren yolu görmek, işinizde daha dikkatli olmanız gerektiğinin işaretidir. Dikkatli olmadığınız takdirde birtakım düşmanlar yüzünden işinizi kaybedebilirsiniz.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tren, Tramvay

Tren Yolu

“Rüyada Tren Yolu Görmek” üzerine 3 yorum

  1. İyi günler. Gece rüyamda bir arkadaşımla tren yolunda ilerliyordum. Ceviz toplamaya gidiyorduk. Gittiğimiz yol ve arazi birden denize dönüştü. Suya batmadan yürümeye devam ettik. Toplamaya gittiğimiz büyük ceviz ağacı birden yok oldu. Biraz ileride küçük bir ceviz ağacı çıktı. Arkadaşım için ona o ağaçtan ceviz toplamaya başladık. Ama asıl amacımız büyük ağaçtı. O esnada başka arkadaşımı gördüm orada çorba içiyordu. Sonra birden deniz yok oldu. Ceviz ağacının yanında karpuz tarlası gördüm. İçinde çok ama çok büyük tek bir karpuz nerdeyse bir araba kadar. Sonra ceviz ağacının üstündeyken deniz yok olunca büyük ceviz ağacı çıktı meydana. Küçük ceviz ağacından indim. Arkadaşıma gösterip diğer ağaca yöneldim. O esnada o cevizler başkasına aitmiş ve sahipleri geldi. “Neden bizim cevizimizi topluyorsunuz?” dedi. Bu esnada uyandım. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler iyi günler.

  2. Ailem ile birlikte tren de gidiyoruz vagonun üstü yanları açık gittiğimiz tren yolu yüksek uzun bir köprü altından sular akıyor birden tren yolu bitiyor gibi oluyor çok süratlı gidiyoruz fakat yol bitti derken viraj varmış ve yol devam ediyor hala altımıza su var fakat masmavi su deniz gibi oluyor tren artık yavaş gidiyordu uyandım. Yorum yapabilir misiniz saygılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir