Rüyada Tuğla Görmek

Rüyada tuğla görmek, genel manası ile bolluk ve bereket anlamına gelir. Rüya sahibinin eline yüklü bir miktarda para geçeceğine, bereketli kazançları olacağına veya kişinin yüklü bir miktarda hayırlı para biriktireceğine işaret eder. 

Aynı zamanda rüyada tuğla görmek, rüyayı gören kişinin azmini ve çalışkanlığını temsil eder. Kişinin çalışıp çabalaması gerektiğine, karşısına çıkacak olaylarda kararlı ve temkinli bir şekilde hareket etmesi gerektiğine ve girişeceği işin sonucundan emin olmadan o işe başlamaması gerektiğine delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Çimento

Rüyada Tuğladan Ev Görmek

Rüyada tuğladan ev görmek, rüya sahibi için hayırlı bir kısmete, kişi eğer bekar ise evleneceğine, zaten evli ise de evlilik hayatının çok mutlu geçeceğine işaret eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin uzun zamandır hayalini kurduğu ve çabaladığı bir umudu, isteği var ise zorlukların ardından bu isteğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Tuğla Örmek

Rüyada kerpiç yerine tuğla örerek ev yaptığını görmek, kişinin kendi emekleri ve yetenekleri sayesinde yüksek mertebelere ereceğine, olayların onun menfaatine olacak şekilde gelişeceğine delalet eder. Rüyada tuğla görmek; -eğer ki rüya sahibi, kalitesiz ve bayağı tuğlalarla ev yaptığını görürse- rüya sahibini maddi bir zorluğun beklediğinin, fakirlik ile sınanacağının habercisi olarak görülür. 

Rüyada Tuğla Taşımak

Rüyada tuğla taşıdığını görmek, rüya sahibinin yakın zamanda yaşayacağı olayların onun aleyhine sonuçlanacağına, aşk hayatında güzel gelişmeler yaşayacağına, önceden emek verdiği, karşılığını almayı beklediği işlerden tez zamanda hayırlı bir netice alacağına delalet eder.

Rüyada Tuğla Duvar Görmek

Rüyada tuğladan yapılmış bir duvar görmek, rüya sahibinin hayatının tamamen değişmekte olduğuna dair bir işarettir. Kişinin elinde çok güzel imkanlar olmasına rağmen, çevresindeki bazı kötü niyetli insanlar nedeniyle işlerinin aksamaya gireceğine, onu zor bir duruma sokacağına işaret eder.

Rüyada Kırmızı Tuğla Duvar Görmek

Rüyada kırmızı renk tuğlalardan yapılmış bir duvar görmek, rüyayı gören kişinin maddi dünyasında veyahut ticaret konusunda hak ettiğini, yani alması gerekeni bazı haksızlıklara uğraması sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada Tuğla Duvar Örmek

Rüyada tuğla duvar örmek, rüyayı gören kişinin kişinin kendine has yetenekleri veya yaratıcı fikirleri sayesinde karşısına çok hayırlı fırsatların çıkacağına işarettir. Bu fırsatlarla beraber kişinin toplum gözündeki mertebe ve konumunun artacağına, daha saygın ve sevilen biri haline geleceğine delalet eder. (Bkz. Kale Duvarı)

Rüyada Tuğla Kırmak

Rüyada tuğla kırmak görmek, rüya sahibinin iyi niyetli birisi ile bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklık sonucunda bolluk ve berekete ulaşacağına delalettir. Sorun ve sıkıntılarından kolaylıkla sıyrılıp kurtulacağına, aile hayatının mutlu ve huzurlu olacağına, aile saadetini devam ettireceğine işaret eder.

Rüyada Kırık Tuğla Görmek

Rüyada kırık tuğla görmek, rüya sahibinin tüm sıkıntı ve sorunlarını kısa bir zaman içerisinde neticeye ulaştırıp onlardan kurtulacağına, iş hayatında terfi ettirilip yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur. Çevresinde onu seven insanlarla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, özel hayatını unutmasına sebep olacak kadar meşakkatli işlerle uğraşacağına delalet eder.

Rüyada Tuğla Yüklü Kamyon Görmek

Rüyada tuğla yüklü bir kamyon görmek, rüya sahibinin bu zamana kadar hep içine attığı, çevresine ve sevdiklerine anlatmaktan çekindiği dert ve sıkıntılarını yakın bir zaman içerisinde sevdikleri ile paylaşacağı manasına gelir. Böylece dertlerinden kurtulur, sevdiklerinin ilgi ve desteği ile daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürer ve mutluluk verici haberler alır.

Rüyada Tuğladan İnce Duvar Örmek

Rüyada tuğladan ince duvar örmek, rüyayı gören kişinin toplumun bütününe katkı sağlayacak hayırlı işler yapacağına, kendi emekleri ile çevresindekilere büyük yardımlarda bulunacağına, onlara verebileceği tüm desteği verip hiçbir şeyi onlardan esirgemeyeceğine delalet eder. (Bkz. Bahçe Duvarı)

Tuğla

“Rüyada Tuğla Görmek” üzerine 2 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir