Rüyada Turna Görmek

Rüyada bu kuşu görmek; güçsüz, zayıf bir adama, toplu hareket etmeyi ve şirket kurmayı sevin kavme işarettir. Bu kuşu almak kötü ahlaklı insanlarla dostluk kurmaya, uzaklara yolculuk yapmaya yahut gurbetten dönmeye delalettir.

Rüyada yerleşim alanlarında çok turna görmek, şiddetli kışa; bu kuşun eti ve tüyü, yoksul için mala delalet eder.

Rüyada turna görmek, kuvvetsiz fakir bir adamdır. Rüyada bir tuma aldığını gören kimse kötü ahlaklı bir kavimle akraba olarak yakınlık kazanır. Turna, toplanmayı ve şirket kurmayı seven birtakım insana işarettir. 

Rüyada turna gören kimse uzak bir yere yolculuğa çıkar. Misafir ise salimen vatanına döner. Turnaların bir şehrin etrafında uçtuklarını görse, o sene fazla soğuk olur ve güç yetmeyecek derecede sel gelir. Rüyada turnanın etini yerse hırsız bir kimseden veya hizmetçiden menfaat elde eder. 

Bir kimse turnaların kış gününde bir yere toplandıklarını görse, hırsız ve muhariplerin cemiyetine, soğuğa ve havanın kötü oluşuna işarettir. Turnaların dağınık görülmesi, onları gören ve yolculuk yapmak isteyen veya yolculukta bulunan ya da evlenmek isteyen kimse için hayra işarettir. Bu rüya evlat isteyen kimse için de hayra işarettir.

Rüyada turnaya binen kimse, fakir olur. Rüyada kendinin turna olduğunu gören kimse, reislik ve mala erişir. Turnanın eti ve tüyü fakir bir kimse tarafından elde edeceği mala işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kırlangıç, Yumurta

Turna

“Rüyada Turna Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda turna gördüm. Turna gelip bizim duvara çarptı ve bende onu kestim ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir