Rüyada Turşu Görmek

Rüyada turşu kurmak, kötü kimselerin ahlakı ile ahlaklanmaya, mal/mülkü israf etmeye, sözünüden caymaya, dinden yüz çevirmeye; rüyada turşu yemek bol rızka, hastanın turşu yemesi iştahının açılmasına ve iyi olmasına delalet eder.

Rüyada turşu görmek insanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağını, hayal kırıklığı yaşayacağını işaret eder. Rüyada turşu kurmak, haram para kazanacağına işaret eder. Turşuyu kaba koyan kişi mutlu olamayacağı bir evlilik yapacak demektir.

Rüyada turşu yemek ne anlama gelir: İnsanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağı, hayal kırıklığı yaşayacağını işaret eder. Rüyada turşu kurmak, haram para kazanacağına işaret eder. Turşuyu kaba koyan kişi mutlu olamayacağı bir evlilik yapacak demektir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada turşucu görmek manası için sayfayı ziyaret ediniz.

Rüyada turşu kurmak ne demek: İnsanın istediği ama aslında hayırlı olmayan şeylerdir.

Rüyada turşu insanın çok beğendiği, istediği fakat içyüzü hiçte iyi olmayan bir şeydir. Rüyasında turşu yaptığını görmek; gören kimse, haram mal veya haram para alır. Turşuyu kaba koyan, kapta gören kendisine layık olmayan biriyle evlenir.

Rüyada turşu yediğini görmek; paranızı gereksiz yere harcayarak, geçim sıkıntısı çekeceğinize işarettir.

Turşu

“Rüyada Turşu Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda 2 kız kardeşim turşu kurmuşlar, büyük cam kavanozlara, salatalık turşusu. Ben ikisinin yaptığı turşunun tadına bakıyorum, hangisi güzel yapmış diye… Rüyanın yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.

  2. Yeğenim rüyasında apartman komsularına turşu dağıttığımı gürmüş. Yorumunu bekliyorum. Teşekkürler.

  3. Rüyamda arkadaşlarımla birlikte ev yemekleri satılan bir yere girdik. Ben bir pasta aldım. Mantı ve kek akmak istediğimi de söyledim. Arkadaşlarımdan birinin elinde 4 ya da 5 tane üst üste saklama kabında çeşitli turşular gördüm. Bu kadar turşuyu ne yapacaksın, kış hazırlığın tamam dedim. Yorumunuzu bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir