Rüyada Tükürmek Görmek

Rüyada tükürmek, haksız kazancın bir işaretidir.

Rüyada tükürmek ne demek, kötü bir sözle tabir olunur. Rüyada tükürdüğünü görmek, caiz olmayan bir söz söylediğinde işarettir. Bir mescitte tükürdüğünü gören dine dair hayırlı sözler söyler. 

Rüyada bir duvar üzerine tükürdüğünü gören, Allah’ın (C.C.) rızasına uymayan mal toplar, biriktirir. Yere tükürdüğünü gören, tarla ve çiftlik satın alır. 

Rüyada bir ağaç üzerine tükürdüğünü gören, sözünde durmaz ve yalan söyler. Kirmani’ye göre, sıcak tükürük uzun ömre; soğuk tükürük ömrün kısalığına; siyah tükürük kedere, sarı tükürük hastalığa delalet eder. Ağzındaki tükürüğün kuruduğunu görmek, fakirliğe işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tükürük, Tükürükle Üflemek

Tükürmek

“Rüyada Tükürmek Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Benim patronum kalemi fazla aldım diye beni işten çıkartıyormuş ve bana ileri geri konuşmuş. Ben de “Siz kendinize bakın, yaşınıza başınıza bakın, onla düşüp kalkıyorsunuz” dedim ve yüzüne tükürdüm. Anlamı nedir?

  2. Rüyamda çok korktum ve eski eşim kızımdan beni ayırmak istiyordu (Kızım şu an 16 yaşında. Rüyamda 1 yaşında falan ve ilk taşındığımız evdeyiz yatak odasında.) çaresizdim vuramadım ona ama tükürdüm ve söylendim. O da sonra yerde otura kaldı ve bizi bıraktı… Uyandığımda kalbim çok hızlı atıyordu ve ter içindeydim. Çok korktum.

  3. Merhaba, benim bir sorum olacak; Çok acayip rüya görüyorum ikidir korkarak uyanıyorum ve ağzımda tükürük oluyor. Bu ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir