Rüyada Tül Görmek

Rüyada yatak çevresinde görülen tül (cibinlik), eşiyle muhabbet etmeye işarettir.

Rüyada tül perde ve kadın yüzünde görülen tülü görmek, iffet ve güzelliğe delalet eder. Yuva ile ilgili önlem ve gizlenen bir şeylerdir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Jaluzi 

Rüyada tül görmek, birden fazla değişik anlamlara gelmektedir. Rüyada tül görmek, yakın zamanda hayırlı bir kısmet bulup evleneceğinizi işaret eder. Bu evlilikten vefalı ve çalışkan evlatlar olacağını ifade eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise uzun süredir sakladığınız bir sırrın ortaya çıkacağını gösterir. Bir arkadaşınızın saklı tuttuğu sırrınızın yanlışlıkla hiç istemediğiniz biri tarafından öğrenileceğine delalet eder. 

Rüyada Tül Perde Görmek 

Rüyada tül perde görmek, davranışlarını hiç tasvip etmediğiniz bir kimseyle bir konuşma yapacağınıza alamet eder. Bir arkadaşınızın istediğiyle bu kişiye zararlı alışkanlıklarını düzeltmesi için tavsiyelerde bulunacağınızı işaret eder. 

Rüyada Beyaz Tül Görmek

Rüyada beyaz tül görmek, daha öncesinde bitirilmek üzere askıya alınmış işlerin tamamlanacağına delalet eder. Nişanlıysanız, en kısa sürede nişanlınızla birlikte nikah tarihi alacağınızı işaret eder. Ayrıca sürekli ertelediğiniz tatil planlarınızı yapmak için iş yerinizden izin alacağınızı ifade eder. 

Rüyada Tül Görmek Nablusi 

Rüyada tül görmek büyük alim Nablusi’ye göre, ahlaklı ve temiz kalpli bir insana işaret eder. Hem ahlakınız hem de terbiyenizle başka insanlara emsal teşkil edeceğinizi ifade eder. Aynı zamanda sözüne danışılan ve önemli meselelerde fikrine ihtiyaç duyulan birisi olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tül Görmek Diyanet 

Rüyada tül görmek Diyanet tabiri, günahlardan arınmış kalbi iyiliklerle dolu bir Müslüman olacağınızı işaret eder. Geçmişte yaptığınızın hatalarınızdan ders çıkaracağınızı ve bir daha yapmamak üzere kendi kendinize söz vereceğinizi ifade eder. 

Rüyada Tül Perde Yıkamak 

Rüyada tül perde yıkamak, evliliğinizde eşinizle yaşadığınız tüm anlaşmazlıklara kafa kafaya verip, birlikte çözüm bulacağınızı ifade eder. Ufak tefek sorunları aşacağınızı ve yeniden birbirinize sevgiyle bağlanacağınızı işaret eder. Yeniden huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada Tül Perde Almak

Rüyada tül perde almak, tam kalbinizin kapılarını kapatmışken yeni birisiyle tanışıp yeniden aşık olacağınızı işaret eder. Eskiden yaşadığınız mutsuz ayrılıkları bu kişi sayesinde bir daha düşünmemek üzere unutacağınıza delalet eder. 

Rüyada Tül Perde Takmak 

Rüyada tül perde takmak, mali olarak rahatladıktan sonra hayatınızda yarım kalan şeyleri bitireceğinizi ifade eder. Sevgilinize parasızlık yüzünden evlilik teklif edemediğinizden artık teklif etmeyi düşüneceğinizi işaret eder. Hatta ailenizin de irili ufaklı borçlarını ödeyeceğinizi gösterir. 

Rüyada Beyaz Tül Elbise Giymek 

Rüyada beyaz tül elbise giymek, genellikle evlilik anlamını taşır. Sizi hayatınızın boyunca el üstünde tutacak bir kısmet bulacağınızı ifade eder. Bu kişiyle hiç vakit geçirmeden nikâh masasına oturacağınızı işaret eder. 

Rüyada Tül Çorap Giymek 

Rüyada tül çorap giymek, kötü düşüncelerden uzaklaşacağınızı gösterir. Hayata negatif bakmanızı sağlayan fikirleri kafanızdan silip atacağınızı işaret eder. Bunun yerine daha pozitif ve hümanist düşünmeye başlayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tül Çorap Görmek 

Rüyada tül çorap görmek, haramdan uzak duracağınıza delalet eder. Sizi günaha sürükleyen zararlı alışkanlıklardan kaçınacağınızı ifade eder. Her daim helal yoldan yürüyeceğinizi ve rızkınızı o şekilde kazanacağınızı gösterir. 

Rüyada Tül Perde Asmak 

Rüyada tül perde asmak, çok sevdiğiniz biriyle sürekli anlaşamadığınız bir konuda tartışma yaşayacağınızı işaret eder. Bu konuda ne olursa olsun duruşunuzu bozmayacağınızı ifade eder. Bu yüzden arkadaşınızla bir türlü uzlaşı sağlayamayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tül Takmak 

Rüyada tül takmak, ailenizden bazı konuları gizleyeceğinizi işaret eder. Ailenizi üzeceğini düşündüğünüz hayatınızla ilgili olan haberleri saklamayı tercih edeceğinizi ifade eder. Bazıları şüphelense dahi hiç taviz vermeyeceğinizi gösterir. 

Rüyada Kırmızı Tül Görmek 

Rüyada kırmızı tül görmek, bazı konularda başkalarını düşünmeyip bencil davranacağınızı ifade eder. Sizin düşüncelerinize ve inanç değerlerinize uymayan bazı kimselere yardım etmemeyi tercih edeceğinizi gösterir. 

Rüyada Mavi Tül Görmek

Rüyada mavi tül görmek, her daim kendinizi geliştirecek imkânlar yaratacağınıza delalet eder. Kişisel gelişiminizin için bazı kurslara katılım kendinize katkı sağlayacağınızı işaret eder. Ayrıca eksik kaldığınız noktalarda başkalarından yardım almaktan çekinmeyeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Cama Tül Perde Takmak 

Rüyada cama tül perde takmak, evinizi ve yuvanızı koruyup kollayacağınızı işaret eder. Çocuklarıyla ilgili ve evine bağlı bir eş olacağınızı ifade eder. Ailenizi kimseye muhtaç etmemek için var gücünüzle çalışacağınızı temsil eder. 

Rüyada Tül Perde Dükkanı Görmek 

Rüyada tül perde dükkânı görmek, yeni bir iş kurmak ve ticarete atılmak anlamına gelir. Seveceğiniz ve keyif alacağınız bir işi yapmak için istediğiniz sektörde ticaret hayatına atılacağınızı ifade eder. Ayrıca çok çalışıp emeklerinizin karşılığını alacağınızı gösterir. 

Tül

“Rüyada Tül Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir