Rüyada Tünel Görmek

Rüyada tünel içinden trenle geçmek; üzüntülü ve tasalı geçen günlerin sona ereceğine, feraha ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada tünel görmek ne demek: Sorun, sıkıntı ve derttir.

Rüyada tünel gibi karanlık bir yerden geçmek, sonu belli olmayan bir maceraya atılacağınıza; tünelden çıkmak ise bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen tünel, büyük işlere, anlaşma yapmaya, iyi amellere, hastalıktan iyileşmeye ve güzel bir akıbete işarettir. Bazı tabirciler, tünel ölüme işarettir, demişlerdir.

Rüyada tünel görmek nedir, üzüntülü günlerin biteceğine ve huzura kavuşacağınıza işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kanal, Tren Yolu

Tünel

“Rüyada Tünel Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda arabayla tünelin başında kaldık, ilerlemedik. Tünelin sonunu ve sonundaki ışığı göremedik. Yorumlamanızı rica ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.

  2. Ben rüyamda evimin altında aydınlık bir tünele açılan bir gizli geçit gördüm. Tünele baktım, aydınlık ve gizliydi. Anlamı nedir, açıklayabilir misiniz?

  3. Kardeşimle bir karanlık tünele girdik sonra oradan bir süre sonra çıktık. Bir tahtanın üstünde dışkı vardı. Ve rüyamdaki düşünceye göre eğer onu ağzıma alırsam sorun çıkmayacak gibiydi. Ben de ağzıma aldım, dilimin altına koydum. Hatta midem bulandı, rüyamda da. Sonra uyandım. İğrenç bir rüyaydı ama bir anlam veremedim. Birde muzun kabuğunu yemeye çalışıyordum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

  4. Rüyamda arkadaşımla bir tünelden geçtik ve elimizde kitaplar vardı. Benim kitabımın sol yukarı köşesinde Kur’an-ı Kerim’in Sad harfi vardı, üstünde de şedde işareti vardı. Bunun ne anlama geldiğini bulmaya çalıştık rüyamda ve sülşü diye bir şey çıktı. Bu nedir?

  5. Rüyamda tanımadığım temiz ve düzgün biriyle bilmediğim temiz bir denizin dibinde elbiselerimizle ayaklarımız üzerinde durmuş tünel yapma keşfini yapıyoruz. Denizin dibine nasıl girdiğimi bilmiyorum ama ilk başta boğulucam diye biraz tedirgin oluyorum, elbiselerim ve vücudum sanki ıslanmıyor ve sanki oksijen varmış gibi rahatım. Gerçek hayatta hiç yüzme bilmem ben.

    Yorumunuzu rica ediyorum, sevgilerimle…

  6. Bu rüya arkadaşımın kızının rüyası. Arkadaşım vefat etti “Esmayı çağır gelsin burada yapılacak çok iş var benim geldiğim yoldan tünelden gelsin” diye kızına seslenmiş kızı da “annem seni çağırıyor tünelden gidecekmişin” derken ben tünele girmişim fakat tünel kapanıp dağ olmuş ve ben içinde kalmışım. Yorumlarsanız minnettar olurum saygılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir