Rüyada Tüy Görmek

Rüyada tüy görmek, mal ve kazanca delalet eder. Rüyada tüy görüp eline almak, genç bir erkek için en güzel arzusunu kolaylıkla elde etmesine; kadınlar için tüy yeni bir aşk macerasına atılacağına işarettir.

Rüyada tüy görmek tabiri, bir kaç şekilde yorumlanır: Beyaz tüy sevinç ve feraha; kırmızı tüy dostluk ve arkadaşlığa; siyah ve öteki renkler hafif kırgınlığa, üzüntü ve kedere işarettir.

Rüyada tüy görmek nedir, dert ve üzüntüleri üzerinizden atacaksınız demektir. Tavuk tüyü, gereksiz ve size yarar sağlamayacak işlerle uğraştığını bildirir. Siyah tüy, aşk yaşamınızda hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyada eline tüy almak, genç bir erkek için; çok istediği bir şeyin elde edileceğine işarettir. Kadınlar için; tüy yeni bir aşk yaşanacağına işaret eder. 

Sıkıntı ve üzüntülerinizin hafifleyeceği anlamına gelir. Tavuk tüyü, gereksiz ve önemsiz işlerle uğraşacağınızın işaretidir.

Sıkıntı ve üzüntülerinizden kurtulacağınız anlamına gelir. Tavuk tüyü, gereksiz ve önemsiz işlerle uğraştığınızın işaretidir. Siyah tüy, aşk hayatınızda üzüleceğiniz anlamındadır.

Ayrıca Bakınız; Kıl, Yün.

Tüy

“Rüyada Tüy Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda odada yukardan üzerime beyaz tüyler yağıyor, elimi açıyorum elime geliyor bir kaç tanesi ve aklımdan “Melek tüyleri” diyorum, gülümsüyorum. Ve aynı gün uyumadan önce durduk yere bir iş yerinde masama birde evde yere beyaz tüy düştü. Ne anlama geliyor acaba?

  2. Düşüncelerinizi buraya yazabilirsiniz. Rüyamda kollarımda tüyler oluşmuştu, onları temizledim. Ne anlama geldiğini bulamadım.

  3. Rüyamda büyük beyaz bir tüy gördüm elime aldım çok güzel ve yumuşaktı. Anlamı nedir acaba?

  4. Ben rüyamda Pomeranian gördük ve hayvanı deli gibi seviyordum. Yüzümü karnına yasladım ve yüzüm eski oyuncak ayı tüyü gibi bir şey ile kaplanmıştı, ağzım ve göz altıma kadar bu nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir