Rüyada Uğur Böceği Görmek

Rüyada uğur böceği görmek tıpkı gerçek hayattaki anlamı gibi uğurlu ve müjdeli bir haber alınmasına işarettir. Rüyasında uğur böceği gören bir kişinin tuttuğu dileklerinin kabul olacağı, hayallerinin gerçekleşeceği, yolunda gitmeyen durumların  yoluna gireceği ve muradına ereceği şeklinde yorumlanır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Böcek Görmek

Rüyada uğur böceğinin uçmasını görmek, olması mümkün olmaz diye düşünülen olayların bile gerçekleşeceğine delalet eder. Uğur böceğinin rüya sahibinin üzerine konması ise tedavisi mümkün olmayan çok zorlu hastalıkların dahil tedavisinin mümkün olduğuna ve sağlığa kavuşma şeklinde tabir edilir. Yani kısacası rüyasında uğur böceği gören kişinin hayatında çok güzel gelişmeler ve müjdeli haberler yaşanacaktır.

Rüyada uğur böceği görmek; yakında güzel bir haber alınacağına, yakınlarınızdan bir kimsenin evleneceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize bir miktar mal veya para geleceğine delalet eder.

Rüyada Büyük Uğur Böceği Görmek

Rüyada büyük uğur böceği görmek, çok büyük müjdeli habere ve şansa işarettir. Rüyasında büyük uğur böceği gören kişinin hayatı önemli derecede etkilenecek, hayatında çok büyük değişiklikler yaşanacak ve müjdeli haberler alacak denir. Çok büyük bir proje ile çok güzel işlerin ortaya çıkacağına delalet eder. Rüyada büyük uğur böceği gören kişi, finansal olarak da önemli gelişmeler yaşayacak, maddi ve manevi huzura erişecektir.

Rüyada Uğur Böceği Sürüsü Görmek

Rüyada uğur böceği sürüsü görmek, bolluk ve kısmete işarettir. Rüya sahibinin kısmetinin açıldığı ve bolluk içinde yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında uğur böceği sürüsü gören kişinin şansının yaver gittiği bir döneme girdiği tabir edilir.  İçindeki sıkıntılardan kurtulacağına ve dilek kapılarının açık olduğuna delalet eder.

Rüyada Uğur Böceği Görmek Diyanet

Rüyada uğur böceği görmek diyanette hayırlı ve müjdeli haberlere işarettir. Büyük sorunların gelecek haberlerle çözüleceğine yorumlanır. Artık büyük problemlerin son bulacağına ve duaların kabul olacağına delalet edilir.

Rüyada Beyaz Uğur Böceği Görmek

Rüyada beyaz uğur böceği görmek, rüyayı gören kişinin beklenmedik anda sürpriz gelişmelerle karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Beyaz uğur böceği; bekar biri için aşka, mutlu bir beraberliğe, sevgiye ve sevilmeye işarettir. Rüya sahibinin şansının açık olmasına delalet edilir.

Büyük ortaklıklarla büyük işlere adım atılacağı, büyük kazançlar elde edileceği, oluşacak zorlukların üstesinden kolayca gelineceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Sarı Renkli Uğur Böceği Görmek

Rüyada sarı renkli uğur böceği görmek, rüyayı gören kişinin yakın bir zaman içinde yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sağlık sıkıntısına çözüm bulacağına, hayatını olumlu etkileyecek haberler alacağına işarettir. Aynı zamanda kısmetinin açıldığı ve şansının yaver gideceği şeklinde de yorumlanır.

Rüya sahibi, rüyasında sarı renkli uğur böceği görürse hayatında maddi ve manevi kazançlar elde eder. Kazancı artar ve yaşamı bolluk içinde geçer.

Ayrıca bkz: Sarı Arı

Rüyada Yeşil Renkli Uğur Böceği Görmek

Rüyada yeşil renkli uğur böceği görmek, hayatta çok istenilen şeylerin gerçekleşmesi şeklinde yorumlanır. Rüyasında yeşil renkli uğur böceği gören kişinin kısmetinin açılması beklenir. Güzel bir hayata delalet eder. Rüya sahibinin zor günlerin ardından ferah içinde güzel zamanlar yaşayacağı beklenir.

Rüyada yeşil uğur böceği görmek aynı zamanda aile içi sorun olarak da delalet edilir. Eğer bu dönemde ailenizle tartışma yaşadıysanız tartışmanın tekrarlanacağının ve yaşanacak büyük kavgaların habercisidir. 

Rüyada Saçında Uğur Böceği Görmek

Rüyada saçında uğur böceği görmek, kısa bir süre içinde başınıza talih kuşu konacağına, hayatınızdaki sorunların son bulunacağına ve hayallerinizin gerçekleşmesine engel olan sorunların hallolacağına delalet eder. Sevinçli haberlere, sağlık problemlerinden uzak huzurlu ve sıkıntısız günlere işarettir. Rüyasında saçında uğur böceği gören kişinin sıkıntılı günlerden uzaklaşacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin saçında uğur böceği görmesi, başka insanlara örnek olması şeklinde de tabir edilir.

Uğur Böceği

“Rüyada Uğur Böceği Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda kocamı uğur böceği olarak gördüm. Hastaneye götürdüm eşimi, çok korkmuştum, doktorlara “kocamı kurtarın ne olur!” dedim. Doktorlar eşiniz limit yok filmindeki gibi hastalığa yakalandı dediler. Eşim burası çok dar çıkarın beni falan diyordu. Bu rüyam ne anlama geliyor acaba?

     

     

  2. Çok teşekkür ederim çok işime yaradı. He birde ben Kazakistanlıyım ama şimdi çorumda yaşıyoruz ama Ankara’ya taşınacağız. Ben de 5. sınıfa gideceğim, kardeşim Aybike’de 4. sınıfa gidecek. Bugün yatamıyorum çünkü Ayşe yengemle Yasin amcam geldi. Onlar da Ankara’dan geldiler çünkü bizi Malatya’ya götürecekler. Çünkü Yasin amcamın dedesi hasta, ölebilirmiş o yüzden. Zaten biz de Malatya’ya gidecektik şansımıza onlar arabayla götürecekler. 24 Haziranda geldiler, saat 22.20 de geldiler. Bizde kaldılar sabah saat 05.00 de gideceğiz ama ben de uyuyamıyorum çünkü çok heyecanlıyım, internette geziniyorum. Rüyanın anlamı için teşekkürler. Elinize sağlık.

  3. Rüyamda çok sayıda uğur böceği üzerime konuyordu ve ben de onları kovmaya çalışıyordum birkaç tane yere düşürdüm ama yine kalkıp uçuyorlardı. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  4. Bir büyük, bir küçük uğur böceği gördüm, saçımdan düşüyordu. Cevap verin lütfen.

  5. Rüyamda elimde iki benekli bir uğur böceği vardı, onun eşsiz olduğunu özel olduğunu düşünüyordum. Sonra karşıdan bir kadın geliyordu, eline baktığımda aynı uğur böceğinden onda da olduğunu görüyordum. Sonra da elimdeki uğur böceğinin özel olmadığını düşünüyordum.

  6. Rüyamda saçımdan kayısı çekirdeği gibi bir şey düştü annem onu tırnağıyla sıktı ve içinden bordo üzerine siyah benekli uğur böceği çıktı. Sonra o sarı beyaz kedi yavrusu oldu. bende anneme Allah bana evlat gönderdi dedim. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir