Rüyada Uzamak Görmek

Rüyasında boyunun uzadığını görmek, mevki ve rütbesinin artacağına ve bilgisinin çoğalacağına delalet eder. Rüyayı gören bir devlet işinde çalışıyorsa, bulunduğu işin hayrını görür ve mevkisi yükselir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Uzunluk, Kısalmak

Rüyasında boyunun gereğinden çok fazla uzadığını görmek, yakında öleceğine; gereğinden fazla kısaldığını görmek ise ömrünün uzayacağına işarettir. Rüyasında aslında kısa olan boyunun normale geldiğini görmesi, cimriliğe delalet eder.

Rüyasında normalden uzun olan boyunun kısaldığını görmek, bulunduğu mevkiden atılacağına, halk gözünde itibarının azalacağına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada uzadığını gören kimsenin ilim ve malı artar. Rüyayı gören devlet reisi ise, saltanatı kuvvetleşir ve gidişatı güzel olur. Tüccar ise ticaretinde kâr eder.

Bir kimse rüyada boyunun aşırı derecede uzadığını görse, ecelinin yaklaştığına ve bulunduğu rütbeden düşeceğine işarettir. Bir melik rüyada boyunun uzadığını görürse, o melikin ülkesi daim ve düşmanlarına galip gelir. Eğer mülk istiyorsa nail olur.

Rüyada boy uzaması, ömrün uzunluğuna işarettir. Eğer aşırı derecede uzarsa, rüyayı görenin ölümüne işarettir. Rüyada kısa olan boyun uzaması, fitneye işarettir. Bazen de cimriliğe, kuvvet ve zenginlikle yardıma işarettir.

Uzamak

“Rüyada Uzamak Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir