Rüyada Vahşi Hayvan Görmek

Rüyada vahşi hayvan görmek, insanın can düşmanı olan nefsine ve onun hilelerine delalet eder. (Hangi vahşi hayvan görüldü ise o maddeye bakılmalıdır.)

Rüyada aslan, kaplan, ayı gibi vahşi ve yırtıcı hayvan görmek, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmesi ve korunması gerektiğine işarettir. Rüyasında herhangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer.

Rüyada vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder. Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır.

Rüyada vahşi bir hayvanı kestiğini gören, yabancı biriyle gayrimeşru ilişkide bulunur.

Rüyada vahşi bir hayvanı olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur. Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete uğrar. Rüyada vahşi hayvan derisi, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile eti yenilen hayvan ise helal ve yenilmez hayvan ise haram mal ile yorumlanır.

Rüyada vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye; vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alıştığını görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek, şerre delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Avcı

Vahşi Hayvan

“Rüyada Vahşi Hayvan Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Ben rüyamda avlanan bir kaplan gördüm. Ondan sonra aslan ve çita gördüm. Hayvanlar bana saldırıyordu ama bana ulaşamadılar. Ben elime bir değnek aldım ve çitaya vurdum ondan sonra oradan insanlar geçmeye başladı. O hayvanlar, o insanlara hiç bir şey yapmadı. Sanki onlarla oynamak istiyorlardı.

  2. Ben rüyamda itfaiye gibi bir araca binmişim ön kısmına. Arkamda da bir adam var ama ne tanıyorum ne de görebiliyorum. Hatırladığım kadarı sonra hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Ben yangın olduğunu zannediyorum ilk başta sonra olay yerine yaklaştığımızda büyük bir kalabalıkla insanların büyük bir kaçışı vardı. Onları araçla ezeceğiz diye korkuyordum. Sonra aracın farını tutup önümüzü ışıtmaya başladım. Boş bir arsaya girdik sonra dinozor şeklinde bir hayvanın peşine düştük. Ben silahı çıkarttım hayvan kaçıyordu. Hedefimi aldım son anda onu vurdum ve vurduğum yeri de gördüm ve sonra uyandım ama hayvan sanırım yerinde durdu. Şimdiden yorumunuz için teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.

  3. Rüyamda iki arkadaş kayboluyoruz deniz kenarında. Karanlıktayız, yağmur yağmak üzere, önce küçük domuz sürüsü geçiyor derken kaplan, Aslan ve Ay'ı geliyor. Aslan ve kaplan istese saldırabilir ama saldırmıyor. Aslan burnuyla koklamaya kalktı, arkadaşımda çakmak vardı yakmasını söyledim yaktı, çalı çırpı alıp üstlerine attım Ay'ı yandı kaçtı. Sonra Aslana da aynını yaptık ot yandı ve kaçtı. Sonra uyandım. Ne anlama geliyor, yorumlar mısınız?

    1. Çok yakın bir zamanda güzel bir haber duyacaksın ve seni çekemeyen bütün düşmanların hepsi mahvolacak. 🐬🐬🐬🐬

  4. Ben rüyamda ailemle güzelce oturup konuşurken birden 3 tane dinozor üzerimize doğru geliyordu. Ben elimde birkaç eşya ile duvara atınca yapışan bir madde yaptım. Bunu kullanarak onlardan kurtuluyorum ki benim elimdekinin ipi koptu ve aşağıya düştüm. Çok hızlı bir şekilde koşarak bir yerlere saklanmaya başladım. Dinozorların tamamen gittiğini sanıp bir yere girdim tabi kapıdan içeri girerken ağlıyordum. Birde baktım ki babam da orda ağlamam hala durmuyordu. O sırada kapı açıldı. Bir baktım ki dinozor pençeleriyle kapıyı açmış. Çok korktum. İçeride 20-25 kişi vardık dinozoru öldürmeye çalışıyorduk ve sonunda öldürdük ama 21 kişiyi yemişti arasında benim babam da vardı. Ben ağlamaya başladım ve bir başka yere saklandım. Dinozor sanki beni takip ediyordu. Bu sefer de girdiğim yerin kapısını açtı ve içeriyi kokladı ve beni de gördü ama yemeden geri döndü. Ben de eski 4 kişi kaldığımız yere geri döndüm hepimiz kırmızı kıyafetliydik. Daha sonra girdiğimiz yerin kapısını açınca birde baktım ki, karşımda mavi kıyafetli birçok insan, bazıları benim ailemdi. Annem bana yaklaşarak “Aferin kızım, hayatta kalmayı başardın” dedi ve ben o sırada rüyamdan uyandım. Bunun anlamını biliyorsanız ya da yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  5. Kahverengi bir dinozor camdan bana bakıyordu sonra ben kaçıyorum o beni kovalıyor. Birden beni kovalamayı bırakıp kuzenimi kovalıyor. Onu bir yerde yakalıyor. Ona bir şeyler söylüyor ve ortadan kayboluyor. Bende kaçıyorum birden benim önüme çıkıyor. Beni yakalıyor ama avlamıyordu, kuzenimin yanına bırakıyor. Sonra uyandım.

  6. Rüyada ormanlık bir alanda yanımda tanıdığım bir kaç insanla beraberdik beslediğim köpeğim bir ağaca bağlıydı fakat belli bir süre sonra domuz sesi duydum sonra o domuzu yerde kımıldamaZ bir şekilde yakınımızda gördük ama yanımdaki tanıdığım tüfekle kafasına ateş etti yinede sonra hemen yanımızda yuvasından çıkan ayı gördüm kaçtı bizden hemen biraz ilerde yine bizi farkedince kaçan iki kurt gördüm beyaz ve siyahtı irilerdi arkasından ateş etti yanımdaki tanıdığım ama kaçtılar sonra bi ara sis çöktü önümü göremez oldum net değildi ondan sonra arabanın içinde buldum kendimi yine bir tanıdığımla ilerlerken yolun kenarında kamyonetten indirilen güzel besili iri koyunlar gördüm birden fazlaydı.

  7. Ben servis soforuyum elemanları dağıtırken gece arabadan elemani indirirken kapi açılınca servisin kaputu da oturmuş maymun a benzeyen korkunç bir hayvan görüyorum bu rüyayı 2 kez gördüm ilkinde saldırdı bu rüyada ise tam yaklaşırken araba ile kaçtim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir