Rüyada Vücut Görmek

Rüyada vücut görmek, rüya sahibinin bedensel rahatsızlıklar içerisinde olmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin bir bedensel problemi var ise bu bölgelerinin ağrımasına, el ve ayak bölgesinde bir ağrı, eklemsel rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada vücut görmek tabiri, kişinin el ve ayak gibi çok hareket eden ve sürekli kullanılmak durumunda olan uzuvlarının bir rahatsızlığına ve bu bölgelerine dikkat etmesine işaret eder. Eklem ağrısı, sırt ve bel ağrısı çekebileceğine işaret eder.

Rüyada vücut görmek ne demek, kişilerin bedenen gücüne yorulur. Beden açısından güçlü olmak, çalışma azmi ve kudreti içinde olmaya delalet eder. Fiziksel gücü ve fiziksel üstünlüğü işaret eder. rüya sahibinin güçlü bir beden yapısı olması için, beden çalışması ve vücut çalıştırmak istemesi ile de yorumlanır. Kişinin kendi bedenine önem vererek, önce fiziksel olarak ardından ruhi açıdan değişim geçirmesi gerektiğine delalet eder.

Ayrıca bkz: Vücutta Değişim

Rüyada Kadın Vücudu Görmek 

Rüyada kadın vücudu görmek, rüya sahibinin birtakım isteklerinin olmasına işarettir. Evlenmek istemek ya da cinsel arzunun üst safhaya çıkmasına işarettir. Rüya sahibinin karşı cins ile bir birliktelik yaşamak isteğine işarettir. Şehvet ve arzulara delalettir. İnsanın arzularını dizginleyememesine ve birtakım duyguları içerisinde yaşamaya delalettir. Kadın vücudu kusursuzluğu da sembolize etmektedir.

Bu nedenle rüyada kadın vücudu görmek, rüya sahibinin birtakım işlerde başarıda mükemmeliyetçilik aradığına işarettir. Rüya sahibinin profesyonel bir çalışma hayatına başlaması ile tabir edilir. Rüya sahibi için kaçınılmaz bir başarı merdivenlerini hızlı tırmanmaya işarettir. Disiplinli bir hayata, birtakım hırslara ve şehvetlere işarettir.

Rüyada Erkek Vücudu Görmek 

Rüyada erkek vücudu görmek, rüya sahibi kadın ise evlenmeye, erkek ise sağlık problemlerinin iyileşmesi yönüne işaret eder. Rüya sahibinin vücudunu beğenmediğine işarettir. Birtakım diyete gireceğine ve beslenmesine, sporuna dikkat etmesi gerektiğine işarettir. Rüya sahibinin profesyonel bir çalışma ve disiplin ile birlikte eski vücut formuna kavuşmasına işarettir.

Rüyada erkek vücudunun görülmesi, aynı zamanda rüya sahibi için sağlık problemlerini atlatmasında delalettir. Meşakkatli ve uzun uğraşlar demektir. Vücut şekillendirmesi, sağlığa dikkat etme hem bedenen hem de iç temizliği bakımından diyete dikkat etmek olarak yorulur. Erkek vücudunun gücü ve kudreti de sağlık ile tabir olur. Sağlıklı bir eş, sağlıklı bir vücut, kudretli ve azimli bir birey olarak yorulur.

Rüyada Vücutta Eksiklik Görmek 

Rüyada vücutta eksiklik görmek, kişinin hatalarından ders çıkarmasına rivayet edilir. Yanlış kararlar almaya bu yanlış kararlardan sonra gelen pişmanlık duyulmasına işarettir. Rüya sahibinin kötü ve olumsuz bir durumun etkisinden sıyrılarak oldukça kudretli ve başarılı bir kişi olmasına işarettir. Rüya sahibi için kaliteli bir iş, kaliteli bir iş elde etmek amacı ile azimle çabalamasına işarettir. Geçmişte duyulan pişmanlık ve bu pişmanlığın giderilmesi açısından gösterilen çaba ile yorumlanır.

Ayrıca bkz: Meme

Rüyada Vücudun Sarkması

Rüyada vücudun sarkması, kimi rüya alimlerine göre, iman eksikliği olarak da yorulur. Kişinin inancının zayıf olmasına, bu nedenle kolay inanabilir, kolay umutsuzluğa kapılabilir olmasına yorulur. Rüya sahibinin olumsuz duygular beslemesine, hayattan ve yaptığı hiçbir şeyden zevk almamasına yorulur.

Ayrıca bkz: Tenasül uzuvları

Rüyada Vücudunu Karşı Cins Olarak Görmek 

Rüyada vücudunu karşı cins olarak görmek, rüya sahibinin bedensel birtakım şehvetlerin ve arzuların esiri olmasına işaret eder. Kişinin yanlış karar vermesine, arzularının peşinden giderek düşünmeden hareket etmesine yorulur. Bu durum da birtakım işlerin ter gitmesi şeklinde yorulur. Yanlış bir karar sonucu yapılan olumsuz durumlara, yanlış ve hatalı bir evliliğe, kötü bir iş ortaklığına, hayatta alınmış büyük yanlış kararlara alamet eder. Rüya sahibinin alacağı tüm kararları karşı cinse olan şehvetli düşkünlüğü neticesinde yanlış ve olumsuz şekilde alması mümkündür. 

Vücut

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir