Rüyada Yanak Görmek

Rüyada yüzün yan kısımlarından birini (yanak) görmek hayra, iyi geçime, bolluk ve ferahlığa, nasip ve sevince, amel ve sanata; yanakta görülen dolgunluk ve güzellik, bu sayılan şeylerdeki iyi hale; aksi ise yukarıda sayılanlardan müşahede edilen olumsuzluklara işarettir.

Rüyada yanak görmek bazen korku, üzüntü, hastalık yahut değerden düşmeye delalet eder. İnsanın rüyada yanağını görmesi, bolluğa, hayra ve refaha yorumlanır.

Rüyada kendi yanaklarını gören bolluk ve berekete kavuşur. Yanak görmek bir rivayete göre de yoksulluğa ve sağlığın bozulmasına işaret sayılır.

Bir başka rivayete görede: Rüyada yanak görmek tabiri, hayra, bolluğa, geçime, ferahlığa, durumun kötüleşmesine, üzüntü, keder, sıhhat ve hastalığa alamettir. Yanaklar kişinin ameline, kırmızılığı ve elliliği, rütbe ve makamına, hastalıklardan kurtulmaya, nasip ve sevince işarettir.

Rüyada görülen yanağın sarılığı veya siyahlığı, korku, üzüntü ve itibardan düşmesine işarettir. Rüyada görülen iki yanak, insanın kendisiyle güzelleştiği veya sevdiği şeye işarettir. Bazen de yanaklar, onları öpen kimseye işarettir. Yanaklardan meydana gelen şey, onları öpenin bozukluğuna işarettir. Bazen yanak tozlu topraklı olursa, meskenete işarettir.

Ayrıca bkz: Rüyada Sevgiliyi Öpmek Görmek, Rüyada Yüz Görmek

Yanak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir