Rüyada Yangın Görmek

Yangın rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada bir konağın yandığını görmek, uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır. Kendi evinin yandığını görürse, işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulacak demektir. Eşyalarının yandığını gören kişinin el attığı her işte başarılı olacağına yorumlanır. Yanan şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olaydır. Kara duman çıkıyorsa, büyük derttir. Yangında sadece alev gözükmesi, zengin olunacağına yorumlanır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yangın Provası, Kıvılcım 

Rüyada siyah dumanlar çıkartan bir yangın görmek, sıkıntıya düşmeye; yangından beyaz bir duman çıkıyorsa, sıkıntılardan kurtulmaya; rüyada yandığını görmek, gelecek kötü bir habere; orman ve ekinin vs. yandığını görmek, felakete; evinizin yandığını görmek, haram kazanç sağlayacağınıza, kötülüklere uğrayacağınıza işarettir.

Rüyada yangın çıkıp evinin veya bir mahallede herhangi bir binanın yandığını görmek, uzaktan heyecanlı bir haber alacağına; yangının kendi evini yakıp kül ettiğini görmek, kötü bir hastalığa yakalanıp hastaneye yatacağına işarettir.

Yangın rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada bir konağın yandığını görmek, uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır. Kendi evinin yandığını görürse, işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulacak demektir. Eşyalarının yandığını gören kişinin el attığı her işte başarılı olacağına yorumlanır. Yanan şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olaydır. Kara duman çıkıyorsa, büyük derttir. Yangında sadece alev gözükmesi, zengin olunacağına yorumlanır.

Yanmadığınız sürece, zenginliğin işaretidir. Yanıyorsanız zarara girebilirsiniz demektir.

Yangında duman görülüyorsa herkesi ilgilendiren bir sorundur. Ama alev çıktığını görmek çok önemli bir kısmettir. Orman yangını görmek ise kıtlığa işaret eder. Yanmadığınız sürece, zenginlik ve mutlu bir aile hayatının simgesidir. Eğer yanarsanız, yanlış davranışlarınızdan dolayı zarara gireceksiniz demektir. Şayet rüyada eviniz yanıyorsa, sizi seven ve sayan bir eş ve söz dinleyen çocuklar olarak yorumlanır. Çok çok büyük bir yangın görmek iş adamları için sonsuz başarı ve para, sanatçılar için onur ve kazancını denizden sağlayanlar için de kazançlı bir yolculuk anlamı taşır.

Yangın

“Rüyada Yangın Görmek” üzerine 30 yorum

  1. Selamlar;

    Gece enteresan bir rüya gördüm ve açıklamasını merak ediyorum.
    İş yerim yanıyor ama alev görünmüyor. Ben ve müdürüm de şirkette bulunan pc ve maddi değeri yüksek eşyaları dışarıya çıkarmaya çalışıyoruz. Şirketin yeri mahalle arası gibi bir noktada ve dışarısı da çok kalabalık, o kalabalığın içerisinde de tanıdıkarım akrabalarım var. Yorum ile ilgili dönüş yapmanızı rica ediyorum…

  2. Merhaba rüyamda okulda yangın çıkmıştı. Güvenlikçi olduğum için öncelikle üstlerime haber verdim.  Okuldaki öğrencileri dışarı çıkardım ve o sıra da öğrenciler merdivenin üstündeyken merdiven yıkıldı ve kurtardım onları. Dışarı çıkınca pencereden kırmızı büyük alevler yükseliyordu.

  3. Şeytanın çıkardığı bir alevli orman yangınını söndürüyorum. Evim zarar görmüyor fakat orman yanıyor. En sonunda da dualar eşliğinde şeytanı da hortumla suyla beraber söndürüyorum ve öldürüyorum. Lütfen cevap bekliyorum.

  4. Rüyamda eşimle evimizin yandığını görüyorum ve alevler dumansız çıkıyordu. Ben yangını görünce hemen evden uzaklaşıyordum. Ertesi gün tekrar rüya görüyorum. Bu sefer de annemlerin evinin bir bölümü aynı şekilde yanıyordu. Bunlar neye yorumlanır acaba? Lütfen cevaplayınız?

  5. Evimde klimadan su çıkıyordu sonradan yangına dönüştü ve kırmızı alevler çıkıyordu. Ve ben bağırıyordum “Kurtarın” diye. 2.cisi tekrar yine uyudum. Yine rüya görmeye başladım. Bu sefer rüyamda bacağımı ısıran böcek gördüm ve acıyordu, bağırarak uyandım.

    1. Kişiye göre değişiyor. Rüyalar kimine iyilik getiriyor, kimine zorluk ve acı getiriyor, bazen de rahmani olmayıp günlük olaylardan etkileniliyor. Yangına gelince, uzakta görülen yangın senin tanıdığın kişilerin başına kaza veya ölüm gelebilir. Sizin evin içerisinde olan ve etrafı da olan ise sizi sıkıntıya düşürecek bir olay bekliyor demektir. Bu bana göre rüya yorumu ama kişiye göre değişir demiştim.

  6. Benim rüyamda bir bina yanıyor, ailemle kalıyorduk. Sadece alevler gördüm. Lütfen cevap yaz!

  7. Eski komşularımın evinin üstüne, göğün yarısından bir ateş düşüyor ve evler ateş içinde kalıyor ve yanıyor.

  8. Rüyamda bayram kutlamak için bir yere gitmişiz ve orda hep polisler vardı sonra yangın çıkıyor oradan sadece alevlerini görüyorum ve kendim yanmıyorum. Bu ne demektir acaba?

  9. Selamlar arkadaşlar, rüyamda evimin yandığını gördüm. İtfaiye yangını söndürmeye çalışıyordu. Evin içinde kimse yoktu, çocuklar okuldaydı. Gelir gelmez ağlayıp bağırmaya başlamıştım. Allah hayırlara çıkarsın.

  10. Selamlar. Eşim kahvaltı yapıp evden çıkmış ocağı söndürmemmiş. Son bir yerde duruyoruz, iki polis geliyor, biri ağlayarak evimizin yandığını söylüyor.

  11. Ben rüyamda her gece ya okulum yanıyor ya da evim yanıyor ve başka evlerden aniden bizim eve geçiyor. İşin ilginç tarafı da çok uzaktaki ev yanarken ben endişelenince bizim eve alevler geliyor. Ben eşyaları kurtarmaya çalışıyorum ve sadece bizim ön balkon yanıyor, başka hiçbir yer yanmıyor. Okulda ise ben arkadaşlarımı öğretmenlerimi kurtarıyorum. Duman görmüyorum, sadece kırmızı kırmızı alevler görüyorum. Her gece böyle oluyor. Lütfen cevap verin!

  12. Oğlum rüyasında kız arkadaşı ile beraberken bir adam geliyor, bunların üzerine benzin dökerek yakmış. Bu rüyanın tabirini yaparsanız çok sevinirim.

  13. Bugün rüyamda evimizim yandığını ve bu yangının orta katta olan binadan geldiğini gördüm. Evim yeni yeni yanıyordu ama ortadaki katlar ikisi alevler içindeydi. Ben uyanıp çocukları ve kocamı aşağıya yolladım ve yan komşumu uyandırdım ama heyecan içinde biraz sarhoş gibi konuşuyordum. Ayağımda terlik kısa bir gecelik üstümde vardı. Komşum sanki alay geçerek bu durumuma güldü. Ben haykırarak ağlıyordum dışarıda. Orta komşumu kurtaramadım, alevler içinde. Bütün eşyalarım yanmıştı. Öyle dışarıda yangının söndürmesini bekliyorduk. Biri bana yorumlarsa çok sevinirim.

  14. Rüyamda ilk önce bir patlama sesi havai fişek sesi gibi eşimle benim üzerimize bir şeyler düşüyor. Ama bize zarar vermiyor, böyle 3-4 defa tekrarlıyor. Kafamı çevirip bakınca köydeki daha önceden yanmış olan 2 katlı ahşap evimizin olduğunu görüyorum ama bizim evimiz değil diyorum yan komşunun evi diyorum. Bizim eve sıçramasın diye koşuyorum, bakıyorum. O arada itfaiyeyi arıyorum. Geliyorlar ama yangın yok, duman yok, ama bizim eve sıçradı mı sıçramadı mı tama seçemiyorum. Böyle bir rüya gördüm.

  15. Rüyamda saçım ve ben yanıyordum ama bundan önce bir şeyle uğraşıyordum ve bir kişi sanki beni sıktı o an gerçekten canım acıdı. Namaza başlasam bir şey olur mu?

  16. Rüyamda gördüm ki biz annem babam ve ben evdeyiz sonra ben yangın kokusunu hissettim annem ve babama söyledim, yangın kokusu geliyor diye. Biz konak otağına gidiyoruz ve ben biraz ateş gördüm annem sonra onu söndürdü sonra bizim kırmızı halımız yanmış ben yakınlaşıp gördüm ki 38 – 40 sn. yanmış ve anneme söyledim. Halı çok yanmamış sonra babam, televizyon fişinden yangın çıkmış ve bunun için bir şey kurdu ki, yeniden yangın çıkmasın diye bu hangi anlama gelir? Nolur biraz çabuk cevap verin.

  17. Büyük bir yangın oldu ev benim miydi hatırlamıyorum, ama kimseye bir şey olmadı. Yangın söndürüldü ve içeri girdiğimizde hiçbir şey yanmamıştı eşyalar her yer tertemiz idi.

  18. Rüyamda okuldaydım sınıfım gerçek hayattaki yatak odamdı tuvalete gitmek için izin istedim ve gittim ama daha giremeden birisi bağırdı yangın var diye sınıfa koştum yatağımın üzerinde bir bölümde yangın vardı yaklaşık alev 1 m kadardı ama artmıyor ve yayılmıyor gibiydi. Ayrıca duman çıkmıyordu yatağımın üzerindeki ve komidinimin üzerindeki eşyalarımı alıp kaçtım. Sizce bu neye işaret sizce?

  19. Rüyamı yorumlar mısınız? Rüyamda bir odanin içindeyiz ama sanki camlar filan açık içeri soğuk dışarda fırtına var camdan bakmaya başladım. Cam kenarındaki elektrik direğine benzer bir şey fırtınadan dolayı koptu ve dışarı baktığımda yüksek çatı tarafında yangın çıkardiğını gördum. Evden dışarı kostüm ve bir hortumla o çatı tarafına ateşi söndürmeye gittim. Gittigimde abimi ve cocuklarini (birisi vefat eden yegenim) abimim elinde hortum atesi sonduruyordu bende elimdeki su hortumu ile az bisey su sıktim ve ates sondu. Tabir eder misiniz ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir