Rüyada Yastık Görmek

Rüyada yüz yastığı görmek ev sahibine, arkadaş ve dostlara, sebat göstermeye, devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına işaret eder.

Rüyada yastık görmek rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya işarettir. Rüyada köşeli yastık (koltuk yastığı) görmek şerefli rütbeye işaret eder. Rüyada sırt yastığı görmek alim kimseye delalet eder. 

(Ayrıca Bkz: Rüyada Yatak Görmek)

Rüyada yastık görmek ne anlama gelir genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz, mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya, çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkacağınız anlamına gelir.

Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın bu rüyayı görürse, çok iyi bir arkadaş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yastık görmek ne demek zenginliğin ve rahatlığın işaretidir. Rüyada ipek yastık görmek hem aşk hem de iş hayatında başarılı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Rüyada temiz ve güzel bir yastık görmek; mevki, önemli bir görev ve hayırlı işe delalet eder.

Rüyada yastık görmek, hizmetçilerle yorumlanır. Bu rüyada iyi ve kötü görülecek her şey bununla kıyaslanır. Rüyada yastık üzerinde oturduğunu görmek gören kişi bir hizmetçi alır veya kendisine bir kıymetli hediye verilir. Rüyada bir yastığı kucakladığını görmek gören kişinin kısmeti bol ve açık olur.

Rüyada bir yastığı yün veya pamukla doldurduğunu görmek gören kişinin evine birkaç hizmetçi alınacağına delalet eder.

Rüyada yatağı üzerine yastık sıralandığını görmek rüyayı görenin itibarı çoğalır.

Kirmani’ye göre; rüyasında birinin evine girip yastığını çaldığını görmek, aldatmak için birinin eşinin arkasından dolaştığına işarettir. Bir rivayete göre de o evde çalışanlardan birinin ölümüne delalet eder.

Rüyada yumuşak bir yastığa dayanarak istirahat ettiğini görmek, yakInda ele geçecek bir fırsatla en kısa yoldan zengin olacağına, bolluk ve selamete kavuşacağına delalet eder. Bir rivayete göre de rüyada yastık görmek, emniyete ve sağlığa işaret eder.

Başka tabircilere göre rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Rüyada yüz yastığı görmek gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına işarettir.

Rüyada yastıkta yırtık görmek yaşlılık ve darlık gibi durumlara, rüya sahibinin hizmetçisine aittir. Avam halkın yastık görmesi, onların arkadaşlarına ve dostlarına işarettir. Yastıklar, yataklarla tabir edilir.

Rüyada yastık görmek alim ve fakih kimseler için, selah-i hal ve muttakî olmalarıyla tabir edilir. Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, delalet eder. 

Rüyada yastığı sırtına aldığını görmek alim kişilere işaret eder. Yastık, zevce veya dost; çocuk ya da şefkatli bir anadır. Bazen de yastık, rahatlığa; sağlam kimse için de hastalığa işarettir. 

(Ayrıca bkz: Rüyada Döşek Görmek)

Rüyada dört köşeli yastık görmek rüyada görülen dört köşeli yastık şerefli bir rütbeye delalet eder.

Rüyada yastık görmek hizmetçilere yorulur. İpek yastık, başarı ve mutluluk demektir. Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamını da taşır. 

Rüyada genç bir kadının yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğu anlamına gelir.

(Ayrıca bkz: Rüyada Baza Görmek)

Yastık

“Rüyada Yastık Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Merhaba ben rüyamda sevdiğim insanla en yakın arkadaşımın benim evime geldiklerini ve sevdiğim çocuğun yanında yastık getirdiğini gördüm. Neye yorumlarsınız? Çocuk sürekli “Benim annem birisiyle çıkmama kızmıyor, çok samimi olmama kızıyor” diyordu.

  2. Rüyamda kayınvalidem bizde misafirmiş. Bir yatağa uzanıyor. Ben de onun üstüne yorgan örtüyorum. Sonra da yastık veriyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Merhaba, rüyamda hiç tanımadığım kocaman bir evdeyim. Kediler, yavru kediler, köpekler, ameliyatlı köpekler var. Bu yaralanmış köpekler sevmek mi istiyorlar, ısırmak mı belli değil. Sonra o evde bir görevliyle karşılaşıyorum. Bir yastık veriyor, bana. Birden uçmaya başladım. Sıkıca tutundum. Kubbe gibi bir yere yükseldim ve yastık sayesinde yavaşça aşağıya indirildim. Meğerse oyunmuş bu. Bu arada köpeğim kayboldu benzer yavrusunu bana vermeye çalıştılar.

  4. Rüyamda yastığımda şeffaf bir fare gördüm. Onu yakalayıp pencereden aşağıya attım. Dikenli demirlerin üzerine düştüğünde fare renk değişip tüyleri kuş tüylerine benzeyen bembeyaz bir canlı oldu. Bunun yorumu nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir