Rüyada Yaşlı Adam Görmek

Rüyada yaşlı adam görmek rüya sahibinin bol kazançlı, karlı işler yapacağına, yakın zamanda çok mutlu bir haber alacağına ekonomik sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Zorda kalmış ve kötü durumda olan bir yaşlı adamı rüyada görmek ise hayatınızdaki bazı olumsuz değişikliklerin yaşanacağına ve bu hadiselerin canınızın sıkılmasına neden olacağına işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Rüyada Adam, İnsan Görmek 

Rüyada Yaşlı Adama Yardım Etmek

Rüyada yaşlı adama yardım etmek rüya sahibinin yakın zamanda iş hayatında yükseleceğine yorulur. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin ömrünün uzun ve bereketli olacağına, büyüklerinin nasihatlerini dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada Orta Yaşlı Adam Görmek

Rüyada orta yaşlı adam görmek rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, uzun zamandır beklediği bir işin gerçekleşeceğine, aile huzurunun yerine geleceğine alamet eder. Eğer rüya sahibini küs olduğu kişiler varsa onlarla barışacağının da habercisidir.

Rüyada Yaşlı Adam Görmek ve Konuşmak

Rüyada yaşlı adam görmek ve konuşmak rüya sahibinin bir büyüğünden nasihat alacağına; ve bu nasihat doğrultusunda çok hayırlı işler yapacağına, helal para kazanacağına delalet eder. (Bkz. Konuşmak)

Rüyada Yaşlı Adamın Elini Öpmek

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek rüya sahibinin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, uzun bir ömür yaşayacağına yorulur. Rüyayı gören kişi bekarsa hayırlı bir eş bulacağına işaret eder.

Rüyada Yaşlı Hasta Adam Görmek

Rüyada yaşlı hasta adam görmek rüya sahibinin yüklendiği sorumlulukların ve görevlerin üstesinden başarıyla geleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, refah içerisinde bir hayat geçireceğine delalet eder. (Bkz. Hastalık)

Rüyada Yaşlı Adamdan Kaçmak

Rüyada yaşlı adamdan kaçmak görmek rüya sahibinin hayatında çok önemli rolü olan iyi niyetli bir kişiyle aralarının bozulacağına işaret eder. O kişi ile aralarında büyük bir gerilim yaşanacağı ve rüya sahibinin ileride bu durumdan pişman olacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Yaşlı Bir Adam Tarafından Tacize Uğramak

Rüyada yaşlı bir adam tarafından tacize uğramak rüya sahibinin aile hayatından yaşadığı sorunları çözeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve bol kazançlı işler başaracağına delalet eder. (Bkz. Tecavüz)

Rüyada Yaşlı Adama Su Vermek

Rüyada yaşlı adama su vermek rüya sahibinin ileride makam mevki sahibi olacağına, maddi imkanlarının çok iyi olacağına ve rüya sahibinin bu imkanlarla birçok kişiye yardım eli uzatacağına işaret eder.

Rüyada Yaşlı Adam ile Evlenmek

Rüyada yaşlı adam ile evlenmek görmek rüya sahibinin düzeninin bozulacağına, özgürlüğünün kısıtlanacağına, kendisinin maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada Yaşlı Adamı Dövmek

Rüyada yaşlı adamı dövmek rüya sahibinin çok sağlıklı bir hayatı olacağına, uzun bir süre ağır bir hastalık geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Yaşlı Adamın Öpmesi

Rüyada yaşlı adamın öpmesi, rüya sahibinin uzun zaman küs olduğu birisiyle barışacağına ve o kişiyle çok iyi işler yapacağına mana gelir.

Rüyada Yaşlı Adama Yemek Vermek

Rüyada yaşlı adama yemek vermek rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı sıkıntılardan, çektiği dertlerden kurtulacağına delalet eder. (Bkz. Sadaka Vermek)

Rüyada Mavi Gözlü Yaşlı Adam Görmek

Rüyada mavi gözlü yaşlı adam görmek rüya sahibinin huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bütün dert tasalarından kurtulacağına delalet eder. (Bkz. Mavi Gözlü Biri)

Rüyada Yaşlı Zengin Adam Görmek

Rüyada yaşlı zengin adam görmek rüya sahibinin çok kötü felaketlerden son anda kurtulacağına, maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada Yaşlı Adama Para Vermek

Rüyada yaşlı adama para vermek rüya sahibinin mutlu bir hayatının olacağına ve rüya sahibinin çevresindeki herkese yardım edeceğine delalet eder. (Bkz. Bozuk Para)

Rüyada Yaşlı Adamın Öldüğünü Görmek

Rüyada yaşlı adamın öldüğünü görmek rüya sahibinin işlerinin kötüye gideceğine yorulur. Bu rüya aynı zamanda doğru yoldan şaşacağına ve başına belalar geleceğine dair uyarıdır.

Rüyada Yaşlı Adam ile Sevişmek

Rüyada yaşlı adam ile sevişmek görmek rüya sahibinin helal, bol kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Yaşlı Adam 

“Rüyada Yaşlı Adam Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir