Rüyada Yaşlı Kadın Görmek

Bakınız; Kadın

Rüyada yaşlı kadın görmek, yakında üzüntü ve birçok sorunla karşı karşıya kalacaksınız.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak, başınızdan istenmeyen bir skandal geçeceğine; bundan dolayı dostlarınıza karşı çok utanıp üzüleceğinize işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yaşlı kadın görmek, acizliğe işarettir. Bazen yaşlı kadın, elden giden dünyalığa ve üzüntüye, bazen de ahirete işarettir. Yaşlı kadın görmek, şaraba da işarettir. Bazen rüyada yaşlı kadın görmek, ümit kestikten sonra gebe kalmaya işarettir. Bazen de hile yapmaya, arkadan gıybet edip yüzüne karşı alay eden kimseye de işarettir. 

Rüyada hasta olan yaşlı kadını görmek, acizliğe; sağlıklı yaşlı kadını görmek ise, kıtlığa işarettir. Rüyada yaşlı kadının çocuk olduğunu görse, kıtlık sona erer.

Rüyada tanınmayan yaşlı kadın bir hastanın yanına gelse, o hastanın öleceğinden korkulur. Rüyada yaşlı bir kadının hamile olan bir kadının yanına gitmesi, sırf hayırdır. Yaşlı kadın görmek, ot bitirmez bir yere de işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadını peçeli görmek, zorluk ve pişmanlığa işarettir. Bir kimse rüyada yüzü çirkin yaşlı kadın görecek olsa, bela ve harbe işarettir. Rüyada yaşlı bir kadına dönüştüğünü gören kimse, ağırbaşlı olur. Tanınmayan yaşlı bir kadın kıtlık bir seneye işarettir.

Bir kimse rüyada gökten yeryüzüne bir yaşlı kadın indiğini ve halkın da buna taaccüp ettiğini görse o kadın kıtlıkla tabir edilir. Rüyada çirkin görünüşlü yaşlı bir kadın görmek, harp ve kıtlığın sonra ermesiyle müjdedir. Çok zayıf olan yaşlı bir kadın görmek, kıtlığa işarettir. 

Rüyada yaşlı bir kadının kendi evine girdiğini gören kimseye, dünya yönelir. Yaşlı bir kadının kendi evinden çıktığını görse, dünya kendisinden yüz çevirir. Bir kimse rüyada yaşlı bir kadınla bir şeyler alıp verdiğini veya onunla uğraştığını görse, dünya ile uğraşmaya işarettir.

Bir kadın rüyada kendisini kocamış görse o kadının dünyada halinin iyi olduğuna işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yaşlı Adam, Yaşlı, Emekli Olmak

Yaşlı Kadın

“Rüyada Yaşlı Kadın Görmek” üzerine 15 yorum

  1. Rüyamda eski evleneceğim kızın bana çok ama çok haksızlık yapan orta yaşlı annesinin, birden yaşlandığını gördüm. Bunun rüya karşılığı ne olabilir? Teşekkürler…

    1. Rüyamda bana diyorlar ki “Seni bir yaşlı kadına götürelim, geleceğini öğrenelim.” Ben de “Tamam” diyorum. Kızlar diyor ki “Şu yoldan git ama kadın seni o yolun sonuna kadar görmesin” diyorlar. Bir köşede duruyorum, arabanın yansımasından kadın beni görüyor, ben de onu sonra yanıma geliyor. “Ellerini ver” diyor. Ben de veriyorum, bir şeyler yaptı sonra bir eve gittik, kapıyı açtı, tam girecekti, ben de arkasından girecektim ki hemen çıktı. Bir şey dedi, geleceğimle ilgili, sadece bir cümle ama hatırlamıyorum. Sonra dedi ki “Ben senin geleceğine bakamıyorum” falan dedi.

  2. Yaşlı kadının koluna girip gezdiriyorum ama yüksek bir yere çıkıyoruz. Düşeceğim diye korku yaşıyorum. Acaba ne demek?

  3. Yaşlı bastonlu kadın ben telefonla konuşurken iskeleden düşüyor, iskele dardan genişe doğru gidiyor.

  4. Rüyamda yaşlı bir kadına gidiyorum, sevdiğim kızın kader defterimde olup olmadığını soruyorum. Sevdiğim kızın değil ama ablasının kader defterimde yazılı olduğunu söylüyor. O anda uyanıyorum zaten.

  5. Merhaba, rüyamda spor salonunda sporumu yaparken yaşlı, başı bağlı bir teyze yanıma oturup bana hürmet etmeye çalışıyor, su veya yemek getirmek istiyor. Teyzenin başı bağlı ve dikkat çekici diğer özelliği de gözlerinin mavi oluşu. Yüzü gülüyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda tren yolunun yanında tanımadığım yaşlı bir kadının evine gittim. Hamileydim, boynumda altın Arapça harfli bir kolye vardı sonra tren geçti ve evin üst katındaki camları kırıldı.

  7. Rüyamda ailemle ben dışarıda otururken (gece) şu anda kış olmasına rağmen rüyamda çok sıcaktı ve yaz gibiydi. Evimize bir şey yapmak için girmiştim, her yer karanlıktı. Bir odadan bir ses geliyordu… Mırıldanarak, korkarak gidip baktım. Yaşlı kadın bana baktı, korktum ve dışarı koşmaya başladım. Ayağıma ayakkabı giymeden koştum. Dışarıda annem, komşularımız, babam, dedem hiç kimse yoktu. Evlerin lambalarının çoğu sönüktü. Koşmaya devam ettim, arkamdan geliyordu yaşlı kadın beni yakalayacaktı. Koşmaya devam ettim. Bir evin duvarından tırmandım. Yukardayken ona baktım hemen o da tırmanmaya başladı. O sırada korkudan uyandım. 🙁 Sizce ne olabilir? Teşekkürler.

  8. Ben rüyamda köydeki evimde televizyon izliyordum ve yaşlı bir kadının bana geldiğini gördüm. Annem sandım, bağırarak ona doğru koşmaya başladım. Yüzünü çevirdiğinde annem değildi. Not: Annem vefat etmiş. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür.

  9. Ben sokakta arkadaşımla oynuyordum. Sonra bir tane şişman, başörtülü, yaşlı bir kadın yanıma geldi. Biz kadınla sohbet ettik sonra kadın geldi dedi bana “Eviniz nerde?” Ben de “Söylemem” dedim. O ısrar etti “Söylemem” dedim. Sonra arkadaşım yaşlı kadını oyaladı, ben de kaçıyordum, kadın peşimden geldi. Ben eve gittim, eve geldi kapıyı çaldı. Ben açmadım, yumrukladı. O sırada ter içinde uyandım. Hala korkuyorum. Bu günlerde hep korkunç rüya görüyorum. Kardeşim takla atarak düşüyordu, birde 6 aylık. Rüyamda, gerçekte de düştü. Korkuyorum. Ne olur yardım edin, ne olabilir? 🙁

  10. Rüyamda bir kapıdan çıkarken önde çok güzel yüzlü bir kızın aynı kapıdan içeriye girmek için yanaştığını gördüm. Yanında da yaşlı bir teyze vardı. Ben kızın bana yaklaştığında yüzünü görünce heyecandan galiba birden yere düştüm. Kızın yanında duran yaşlı teyze bana hemen sarılıp ''çok güzel oğlansın, maşallah tam evlenilecek adamsın'' gibi sözler söyledi. Devamını hatırlamıyorum. Hayırlı bir haber veya kötü bir habere yorumlanabilecek bir rüya mı?

  11. 80-85 yaşımdaki halimi gördüm. Açık renk giyinmişim beyaz ve krem rengi. Başım kapalı elbisem uzundu. Hafif rampa bir yolda, ağır ağır yürüyorum. Sol Omuzum hafif düşük ve hafif öne eğik şekilde yürüyorum. Sağlıklı görünüyorum.

  12. Ben de rüyamda bir yerden geçiyordum, tünel gibi. Yaşlı bir kadın bana çok susadım yardım et diyor ben de etmiyorum. Sonra bir kapı var oraya gidiyorum kadın yine karşımda, kapıyı açamıyorum. Kadın diyor ki bana yardım edersen açarım diyor. Annem geliyor arkamdan onda su var ama yere dökülüyor sonra o yoğurt oluyor. Kadına veriyoruz iciyor ve eve çağırıp teyzemin evine gidiyoruz. Banyo ediyor ve oturuyor. Ve o kadın vefat eden anneanneme benziyor.

  13. S. A. Rüyamda yatak odamda uyurken yaşlı bir kadının asmadan tırmanıp montumu aldığını gördüm, sonra montumu geri aldım ondan.

  14. Rüyamda yaşlı bir kadın gördüm, bir aile ona kötü davranıyormuş ve dışarda küçük bir evde bakıyorlarmış. Kendileri de çok iyi bir evde yaşıyorlarmış. O duruma ve yaşlı kadına üzülüyormuşum ve çok ağlayarak onu o aileden kurtarmaya çalışıyormuşum:(( Ama bütün rüya çok anladım o kadın için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir