ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Başbakan Görmek

Rüyada başbakanı görmek izzet, güç ve maksada erişmeye işaret eder. Devletten bir beklentisi olan kimsenin, rüyada başbakan görmesi, arzu ettiği şeyin gerçekleşmesine işarettir. Başbakanın yüksek bir yere çıktığını görmek, ülkenin onun yönetiminde kalkınıp güçlenmesine ve iktidarının uzun olmasına; Yüksek bir yerden aşağıya indiğini görmek, işlerin bozulmasına, başbakanın itibar kaybederek iktidardan uzaklaşmasına işarettir.

Rüyada başbakanın iltifat etmesi veya hiddetli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin davranması, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yapılır. Rüyada başbakan görmek, hayır ve esenlik, nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır. Rüyada başbakan tarafından başbakanlık makamında kabul edildiğini görmek, hayır ve itibarla yorumlanır.

Rüyada başbakanın kendisine bir şey danıştığını görmek, ehil kimse için üst düzey bir makamda danışmanlığa getirilmeye işarettir. Rüyada başbakanın bir yere geldiğini görmek, oraya gelecek bir devlet hizmetine yahut yaklaşan seçimlere işaret eder. Başbakanın kişinin kendi evine misafir olduğunu görmek, devletten bir fayda görmeye yahut başbakanın halkın desteğini arkasında görme arzusuna işarettir. Halk tarafından seçilmiş bir başbakan görmek, hayır ve berekete; Atanmış bir başbakan görmek, ülke sorunlarının katlanarak artmasına, hayat pahalılığına ve ağır vergilere işarettir.

Başbakan rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

74
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

sümeyra

Rüyada Başbakan görmek hayra yorumlanır.

01.07.2013 17:18:53

maviii

Merdiven çıkarak Başbakanın makamına gittim. Orada başbakan bana Osmanlıca yazılmış birkaç kağıdı imzalayıp verdi. Güler yüzlüydü, yardımcı olacak şekilde davrandı. Rüyamın yorumu nedir?

03.07.2013 12:25:44

dgs

Bir hafta sonra benim için önemli bir sınav var. Dün gece rüyamda obama'nın evime geldiğini çok içten samimi ve güler yüzlüydü bir süre sohbet ettikten sonra adıma yazılmış bir kağıdı imzalayıp bana verdi. Sizce nedir yorumu ?

16.07.2013 11:49:29

selma ö.

Rüyamda başbakan eski bir araçla kaza yapıyordu. Onu kurtarmak için önüne bariyer kurdum sonrada suda boğulan insanlara yardıma koştum. Bir insan su içinde kurtulmayı beklerken ben can kurtaran yeleği satın almak isterken adamla pazarlık yaptım ve aldım.

10.07.2013 12:08:02

MUSTAFA

Rüyamda başbakanımızı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I gördüm. Namaz kılıyordu korumaları. O da hastanedeydi, geçmiş olsun demek için gelmişti ama korumaları onu korumuyordu, namaz kılıyorlardı. Onun kendi makam arabasıyla ben onu uzaklaştırdım oradan makam arabasını ben sürdüm böyle gördüm neye yorumlanır ki?

11.07.2013 12:17:40

Rüya Tabiri

Rüyada Başbakanımızı bu dönemlerde görmeniz ve onu korumak istemeniz normaldir. Rüyada başbakan görmek gücünüzün ve yetkinliğinizin artacağına ve onu koruduğunuzu görmek de dualarınız ve olgun ve doğru hareketlerinizle onu koruyacağınız anlamına gelmektedir. Rüyada korumalarının onu korumak yerine namaza durmuş olmaları Recep Tayyip Erdoğan'ı asıl koruyan şeyin korumaları değil, ona dua eden insanların duaları olduğunun işaretidir. Hayır olur inşallah.

16.07.2013 14:08:37

Elbezene 66

Başbakanın da bulunduğu bir dost meclisinde sohbet ederken, konu hatıra ormanı oluşturmaya varır. Başbakan olan kişiye “Kendi adına bir hatıra ormanı oluşturmak istese hangi tür ağaçtan oluşmasını istediğini sordum”. Başbakan ise; “Uzay ağacı ya da uzay çamı” olsun dedi.

İnternetten araştırdım ama uzay ağacı ya da uzay çamı isminde bir ağaç türü yok.

Hayırdır inşallah...

25.07.2013 06:09:18

Dmfb

Rüyamda başbakanı gördüm. Davetteyiz ve o davette çekiliş yapılıyor benim adım okunuyor. Adım okununca başbakanın yanına gidiyorum bana zarf uzatıyor. “Bugünün talihlisi sensin” diyor. Zarfı açıyorum içinden hesap cüzdanı çıkıyor ve milyonluk hesabı görünce uyanıyorum. Rüyamı yorumlarsanız memnun olurum...

26.07.2013 08:55:44

Esra

Rüyamda başbakanla normal bir şehirler arası otobüste yolculuk yapıyorduk. Annesi ve eşi de vardı otobüste. Ben de “Siz böyle yolculuk yapar mıydınız normal insanlar gibi?” dedim:). Sıkıntılarını anlattı bana ben onu mutlu sanarken her şey elinin altında diye adam baya dertliymiş rüya işte.

26.07.2013 08:55:56

Günay A.

Başbakanımız Recep Bey’i rüyamda bir piknik alanında gördüm. Önce kendisi beni sırtına alıp taşıdı ve ben “Ayıptır başbakanım lütfen beni indirin ben sizi taşırım” diyerek onu sırtıma alıp taşıdım. Kendisi çok hafifti ben de “Başbakanım çok zayıfsınız beslenmenize dikkat edin” diye söyledim. Hatırladıklarım bunlardır. Bu rüyama yorum yaparsanız sevinirim, iyi çalışmalar.

27.07.2013 17:17:04

Abdullah

Rüyamda başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Beraber yürüyorduk, yürüdüğümüz yerler toprak ve çamurluydu ve yüksek bir yerden aşağı atladık. Başbakana bazı tavsiyelerde bulunuyordum o da beni dinliyordu. Rüyamın yorumu nedir acaba?

10.08.2013 12:19:58

Hayalperest

Başbakan topluluğun olduğu bir yere geliyordu ve bayramdı. Beni arabasına aldı ve bana bayram harçlığı verdi ve beni öptü. Ben de onu öptüm. Bu ne anlama geliyor?

20.08.2013 12:06:36

Lütfen Cevaplayın

Rüyamda başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüm, etrafında korumaları yoktu. Okuldaydım ama rüyamda gördüğüm okul benim gittiğim okul değildi sonra Başbakan Erdoğan gelip benim sağ omuzuma dokundu, gülümsüyordu. Acaba anlamı nedir?

31.08.2013 18:47:41

Mehmet

Kendisini pek sevmem ama dün gece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı rüyamda gördüm. Bizim eve misafir olarak gelmiş. Ailemde vardı, beraber yemek yedik, sohbet ettik sonra bizim ev telefonunu aldı ve bir yerleri aradı. Telefon konuşması yaparken sessiz olmamızı söyledi. Konuşma bittikten sonra pencereye kafasını çarpıyordu ve ben elimle engel oldum. Kafasının üzerine elimi koydum. “Dikkat edin, Sayın Başbakanım” dedim sonra ayaklandı, kapıya doğru giderken onu görenler ve benim tanımadığım kişiler onu görünce şok oldular. Hiç beklemiyorlardı, Başbakanın burada olmasını sonra gitti Başbakan. Rüyamın yorumu nedir?

02.09.2013 12:33:53

Bilal Y.

Ben başbakanı yüksek bir yerde gördüm ama yol üzeriydi. Başbakan tekerekli sandalye oturuyordu, biraz sohbet ettik bana güldü. Ben işimden bahsettim, beni işe yerleştirecegini söyledi. Rüyamın yorumu nedir?

02.09.2013 13:10:46

Emrah B.

Recep Tayyip Erdoğan ben ve Kılıçdaroğlu yerde oturuyoruz. Kılıçdaroğlu iki ayağını yana açmış başını da secde eder gibi başbakana doğru yatıyor. Ben de içimden diyorum, şunun resmini çeksem” diye sonra diyorum kimse inanmaz ki montaj derler diyorum. İlginç bir rüya.

04.09.2013 13:38:34

Beta20.03

Rüyamda başbakanı tabut taşırken gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

13.09.2013 12:40:12

Çakmakçı

Rüyada başbakanla konuşmak ve hatta koluna girmek ne demektir?

14.09.2013 12:31:51

Ahmed

Rüyamda Başbakan Erdoğan bir salkım üzüm yiyordu. Ben de elimdeki sepeti uzatıp ona ikram ettim. Onun üzerine Başbakan bana şoförlük teklif etti. Bunun manasını yazabilirseniz sevinirim.

15.09.2013 10:47:08

Djevza

Rüyamda başbakanın bana ateş ettiğini gördüm, sol tarafıma, kalp civarına. Yere düşüyorum, öleceğimi sanıyorum ama ölmüyorum. Bence güzel bir rüya. İstediğim şey gerçekleşecek diye düşünüyorum...

15.09.2013 16:25:31

Klas

Başbakandan toka yapmak, ne anlama gelir? Rica etsem yazar mısınız?

01.10.2013 09:47:38

Kırmızı siyah

Yer yatağında yatıyorum başbakanımız gelip kafamdan öpüyor. Ben uyanıyorum, dudağıma öpücük konduruyor, yavaşça kalkarken saati düşüyor ve dağılıyor parçalarını toplarken “Sen uyu, ben seni sonra aldıracağım” diyor. Gidiyor, gittikten sonra çok huzurlu ferahlamıştım.

04.10.2013 23:45:17

Receb Ö.

Rüyamda başbakanımızı (R.T.E.) gördüm. Bir oda da kendisiyle karşılıklı oturup röportaj yapıyordum, yüz ifadesi hafif tebessümlüydü. Oturduğu klasik ahşap sandalyeden kalkıp önünde büyük bir masası olan koltuğa oturdu. Ben de kalktığı sandalyeye oturdum. Bu şekilde bir süre daha konuştuk. Başbakanın oturduğu koltuğun arka tarafında açık vaziyette iki pencere vardı, esiyordu, cereyan yapmasın diye kalkıp pencerenin bir tanesini kapattım. Hayra vesile olur inşallah... Yorumu ne olabilir, acaba?

05.10.2013 17:08:26

Bektaş B.

Başbakan kürsüde halka açıklama yapar, ben sağında, iki koruma solunda sonra bir yer minderi üstünde başbakanla üstümüze bir battaniye çekmişiz el ele birlik mesaj verir gibi başkan bir takılıyor, ben Allah bilir diyerek hatırlatıyorum, o da halka aynısını söylüyor. Teşekkürler.

12.10.2013 20:18:34

Aciz

Başbakanı (R.T.E.) yanında birisiyle biraz uzaktan bana bakıp benim aleyhimde konuşurlarken görüyorum. Fakat o kişi beni R.T.E.’ ye kötülüyorlar. R.T.E. yanıma gelip bana bazı uyarılarda bulunuyor, ikaz ediyor. Ben de yanında bulunan kişinin beni kötülediğini, yanındaki kimselerin kötü ve fitne yayan insanlar olduğu konusunda onu uyarıyorum. Yorumu nedir acaba?

15.10.2013 00:02:04

Malt.ant

Rüyamda yanımda başbakan, araba kullanıyorum, sıradan bir araba ve iniş aşağı gidiyorum. Yol kötü ve başbakan benim kullandığım arabanın vitesini küçültüyor sonra bir yerde durup yemek yiyoruz.

20.10.2013 09:35:45

Casus Y.

Rüyada eşimin başbakanlık makamına yükselmesi.

02.11.2013 22:10:46

Mehmet D.

Sn. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yanında oturuyordum. Karşılıklı konuştuk. Bana bir caminin olduğunu fakat eskidiğini eski caminin yıkılacağını onun yerine yenisini inşa edeceğini ve bana uygun bir yer bulmamı hemen cami inşaatına başlamamı emrettiğini gördüm. Benimle konuşurken sağ eliyle yanağımı okşuyor ve gülüyordu.

03.11.2013 21:55:25

Nezih

Başbakanı kendi evimde misafir ederken gördüm. Çok güler yüzlü, şakacı ve samimiydi. Evde epeyce sohbet edip oturduktan sonra ayağının ağrıdığını söyledi. Ben de ayağına krem ve masaj yapmayı teklif ettim. Kendisi de “Olur” dedi. Ben krem alıp geleyim derken, yanlışlıkla başbakanın pantolonunu giyiyorum. Tekrar odada bulunanlar ve başbakanla gülüşüyoruz. Kendi pantolonunun bana çok yakıştığını ve güzel olduğunu belirtiyor... Hayırlara vesile olur inşallah.

17.11.2013 07:53:20

Fikret M.

Selamünaleyküm. Rüyamda başbakanım bana ekmek verdi. “Dağıtın bunu” dedi. Öğrenci yurdu gibi bir yerdeydik. İçeride öğrencilerle ilgilenirken, kapı çaldı ve demir kapının üzerindeki pencereden başbakanımızı gördüm. Kapıyı açtım ve ona sarıldım. Çok sevinmiştim ve ona dua ediyordum. Elimde bütün yuvarlak ekmek vardı ve onu bana uzatarak “Bunu dağıtın” dedi. “Başbakanım buyurun, oturalım, sohbet edelim” dediğimde, “Yakında sizi arkadaşları toplayacağım, görüşeceğiz.” deyip gitti. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Selam ve saygılarımla.

18.11.2013 18:19:43

Aslanturk

Rüyamda başbakan benim büyük abdestimi eline alacakken, ben müdahale edip elinden alıyor ve hemen atıyorum. Ama başbakanın eli değmiş oluyor. Ne şekilde yorum yapılabilir?

10.12.2013 11:03:51

Zeynep

Rüyamda başbakanı ve eşini gördüm. Denizde kıyıya yakın girintili çıkıntılı yerlerden geçiyorduk. Oralarda minyatür cami inşaatları vardı. “Buralar bizim topraklarımız olacak” dedi. Acaba yorumunu yapar mısınız?

15.12.2013 16:41:51

İdiris T.

Rüyamda başbakanı gördüm. Sorunumu anlattım. “Şu arkadaşı gör, ilgileneceğim” dedi. Fakat o gösterdiği kişi kayboldu gitti. Derdimi anlatamadım. Rüyamın yorumu nedir? Teşekkürler.

16.12.2013 15:12:47

Güneş

Başbakanın sıcak ekmek alması, nedir?

21.12.2013 19:10:18

Kenan K.

Rüyada başbakana suikast düzenlemeye çalışıyorlardı. Ben de engel oldum. Onlara karşılık silahla cevap verdim ve engelledim.

29.12.2013 10:21:11

Yusuf E.

Bu rüyama yorum bekliyorum. İsmim Yusuf E. Almanya’da ikamet etmekteyim. Rüyamda Bulgaristan’da oluyoruz. Karışık olaylardan geçiyorum sonra Başbakan Recep Tayyib Erdoğan’ı görüyorum helikopter ile havadan Suikast yapılıyor. Korumaları kollamaya çalışıyorlar, etrafını korumalar sarıyor. Hemen önünde patlamalar oluyor. Fakat başbakana bir şey olmuyor. Sonraki gece vakti hafif ışık var. Bulgarlar bize bir oyun oynayacaklar bunun hesaplarını yapıyorlar gibi bir hava oluşuyor. İçimden bunlar geçiyor. Bizde saklanmaya çalışıyoruz ve sonra uyanıyorum.

14.01.2014 09:11:06

İcoş

Ya rüyamda obama ile geziyordum. Bana iltifat ediyordu, bayağı eğlenmiştik. ( 11 yaşımdayım yani)

25.01.2014 12:44:46

Yılmaz

Başbakan Erdoğan, evime misafir olmuş, biber çorbası istedi.

30.01.2014 04:41:24

Oğuz

Rüyamda başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan' ı gördüm. Tek başına araç trafiğine kapalı bir yolda sergilenen bir şeyi gezmeye, incelemeye giderken, o sırada oradan geçmekte olduğumu görünce, beni de çağırdı. Bir şeye dikkat etmem gerektiğini söyledi, hatırlayamıyorum. Bir şey yapmam gerekir mi? Hayırdır inşallah.

31.01.2014 08:00:25

Ramazan K.

Rüyamda başbakanımızı gördüm. Benim eve geliyor, bana gülerek “Kardeş, kimsenin elinden bir şey yemiyorum, güvenemiyorum, malum ya” diyerek gülerek “Tabi ki buyurun başbakanın, neyi seviyorsunuz” diyorum. O da bana “Sade ekmek arası çökelek azda yeşil soğan arasına koy da rahat rahat yiyeyim. Bıktım, farklı farklı yemeklerden” diyor. Yerken de “Ha şöyle geçmişimize gidelim. Özlemişim bu sade ortamı” diyor. Sonra sohbet başlıyor. “Ben, 2 odalı bir gecekonduda büyüdüm. Yavan ekmeği yerdik. Yokluğun ızdırabı, hala dün gibi içimde duruyor” diyordu. Ve hemen uyandım. Uyandığıma da ben üzüldüm. Doğrusu başbakanımı çok seviyorum. Acaba ondan mı gördüm, rüyamda?

04.02.2014 11:36:10

Osman

Sabaha karşı rüyamda, başbakan köyümüze geliyor, konuşma yapıyor. Sonra benim evime misafir olacağını söylüyor. Ben de buyur edip beraber balkonda çay içiyoruz. Sizce ne anlama geliyor?

10.03.2014 09:35:06

Osman A.

Rüyamda başbakanımla beraber yüksek binalı bir evde yemek yiyoruz. Ben koruma olarak yanındayım ve su veriyorum, içmiyor. Benimle konuşmuyor. Ben de kendime “Bana güvenmiyor” diyorum. Kalkıyor bir alet alıyor. Üç dört camı dolaşıyor. Balkondan içeri giriyor ve uyanıyorum.

12.03.2014 11:21:35

ÖZLEMKBK

Başbakanın hayatını kurtardım. Rüyamın yorumu nedir?

12.03.2014 13:35:53

Esengül

Bu gece rüyamda, sabaha kadar Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Çok güzeldi. Her yere beraber gidiyorduk beraber geziyorduk. Sonra bizi bombalıyorlardı ve o bizi kurtarıyordu. Sahip çıkıyordu bana. Bana maddi manevi çok yardım ediyordu. “Seni yanımda işe alacağım” diyordu. Götürüyordum ailemle tanıştırıyordum. Herkes çok şaşırıyordu. Ben böyle gördüm. Acaba neye delalettir?

02.04.2014 10:24:19

Mertahmet

Rüyamda başbakana suikast düzenlemek için evine girdim. İki kişiydik. Bütün korumalarını etkisiz hale getirdim sonra ona ulaştığımda suikast den vazgeçtim. O da beni yakın koruması yaptı. Herkesten ben koruyordum evine, makamına gelenleri kontrol ediyordum. Bu rüyanın tabiri nedir öğrenebilir miyim?

12.04.2014 15:39:54

Ayşe U.

Başbakana rehberlik ederek kendi memleketimde ona şehri gezdirdiğimi gördüm. Bir ara yanımdan kaybolduğunu sonra yeniden kendisini bulduğumu gördüm. Bana yorumunu yaparsanız memnun olurum.

14.04.2014 15:07:21

Elif

2006 yılında rüyamda başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı görmüştüm ve devlette kadroya girdim. Bugün de gördüm rüyamda ama önce ilk rüyamı anlatmak istiyorum. Şöyleydi: Önüme gelene bir adres soruyorum. Her sorduğum bana ilerde birini işaret ediyor “Ona sor” diyor. Sora sora gidiyorum. Otobüsün önüne gelip son bir kişiye daha soruyorum o da tebessümle bana birini işaret ediyor “Ona sor, o bilir” diyor ve baktığımda gösterdiği kişi başbakanımız olduğunu görüyorum. Yaklaşıyorum kendisine, elimdeki adres yazılı kağıt parçasını gösteriyorum. O da tebessüm ederek ve başımı okşayarak adresi gösteriyor. Bu rüyadan yaklaşık bir yıl sonra devlette yüksek bir Kpss puanıyla atandım. Yeni rüyamı anlatmak istiyorum şimdi ancak yorumlamanızı istiyorum mümkünse sizce de. Şöyle ki; yıllar önce ortaokulu okurken kaldığım yurttayız. Başbakanımız bir sandalyede düşünceli bir şekilde oturuyor. Arkadaşlarımla yurtta odamızın camlarını siliyoruz. Başbakanımız kalkıp abdest almaya gidiyor vakit namazı için. Ben de onu gözlemliyorum hayranlıkla sonra geri gelip arkadaşıma diyor ki “Mescide gelebilir misin? Bir görev vereceğim sana” diyor. Arkadaşımın elinde iş olduğu için “Ben geleyim başbakanım. İşim yok” diyorum. “Peki, gel o zaman” diyor mescide götürüyor. Mescidin bir tarafını gösteriyor ve diyor ki “Burası çok dağınık toparlar mısın?” diyor ve ben de “Tabi ki toparlarım” diyorum sevinçli bir şekilde. Namaz için bırakılmış temiz etek ve pantolonları katlayıp mescidin bir köşesine bırakıyorum. O esnada başbakanımızın da namaz kıldığını görüyorum. Bu kadar. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı bir rüyadır inşallah.

12.05.2014 12:30:30

Gürbüz A.

Çalıştığım işyerine başbakan ve eşi gelmiş çay içiyorlardı. Birden başbakanla birbirimize sertleştik başbakan bozuldu. İçmiş olduğu çayı getirip yenisini aldı. Bu arada torunu olmuş. Ben de ona ufak bir pasta almışım. Başbakan sert bir şekilde “Hadi kesin pastayı” deyince baktım pasta küçük, millet çoktu. Acele dışarı fırladım kapanmakta olan komşu pastaneye girdim. Işıklar sönmüştü, sigara yaktım, bir tane orta boy pasta daha almak istedim. Neye işarettir yorumlar mısınız? Teşekkürler şimdiden.

02.06.2014 02:49:35

Ayşe

Ben sık sık Başbakanı evimize misafir gelmiş olarak görüyor, onu hayranlıkla dinliyor, onun evimizde namaz kıldığını ve sorduğum sorulara yanıt verdiğini ayrıca elini öptüğümü görüyorum. Başbakana olan hayranlığımdan dolayı acaba bilinçaltı rüyası olarak mı, yoksa benim ve ailem için hayırlı bir şeye kavuşmak olarak mı yorumlamalıyım bilemiyorum? Yorumu sizlere bırakıyorum.

14.06.2014 13:27:34

Mehmet

Rüyada başbakan memlekete gelmişti, hava alanında benimle konuşuyordu, beraber yürüyorduk. Bana diyordu “Ben sana vekalet vereceğim buradaki işlerimi sen yap.” Hatta beraber uçağın merdiveninden yukarı gidiyorduk. Sonra çantasından bir evrak çıkardı “Bu benim vekaletimdir sende dursun her yerde geçerlidir.” Ben de alıyordum, noter evrakı idi. (Rüyamın yorumu nedir?)

16.06.2014 11:46:09

Fırat

Başbakanla telefonla görüşmek.

11.07.2014 14:28:49


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook