Rüyada Yatmak Görmek

Rüyada yabancı bir kimseyle birlikte yatmak, o yabancıdan elde edilecek hayra; rüyada ölmüş biriyle yatmak borca girmeye işarettir.

Rüyada cin ve şeytanla yattığını görmek şerli ve kötü kimselerle düşüp kalkmaya; eşiyle yatmak hayır ve berekete delalettir.

Rüyada yalnız yatmak endişe ve vesveselere delalet eder. Rüyada yatmak, uzanmak yol olarak yorumlanır.

( Ayrıca Bakınız; Rüyada Uyumak Görmek.)

Yatmak

“Rüyada Yatmak Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda eski erkek arkadaşımın benimle tekrar bir araya gelmek için öfkelendiğini gördüm. Bu eski erkek arkadaşım çok asabi biriydi şimdi görüştüğüm arkadaşımın da öyle olacağını düşündüm bir an sonra aynı şirkette çalıştığım başka bir erkek arkadaşımın beni eski erkek arkadaşımdan koruduğunu gördüm sonra küçük bir yatakta iş arkadaşıma omzuna yaslanarak uzandığımı gördüm. Bekar bir bayanım ve çok etkilendim sizce yorumu nedir?

  2. Rüyamda erkek arkadaşımın koynuna girip yatıyorum. Sadece yüzünü öpüyorum. Yorumlar mısınız lütfen?

    1. Rüyamda benim dünürlerim bize gelmişler, bizim yatağımızda uzanıp yatmaya gitmişler. Adam küçük kızımın yatağına girmiş, kadın kızıyla bizim yataktalar. İkinci rüyamda bir genç kadınla kocamı küçük bir el aynasında ikisinin yüzünü gördüm ve yıkıldım çok üzüldüm.

  3. Büyük ve çok güzel bir salonda başbakan ve ailesi yemek yiyordu. Ben de çocuğumla bir koltukta onları seyrediyorum. Sonra çocuğumun uykusu geldi ve ben de onunla uyudum orada. Çok kalabalık bir yemek ortamı vardı, herkes mutluydu.

  4. Rüyamda tepede 3 mezar bulunan bir ziyaret yerine çıkıyorum. Çantamı taşın üstüne bırakıyorum arkamı döndüğümde çantamın yok olduğunu görüyorum bir adam çantamı almış koşuyor onun önüne atlı bir adam geliyor çantamı ona veriyor koşarak atlı adama yaklaşıyorum heybenin içinden çantamı alıyorum çantamı içindeki aşk mektupları için çalmışlar ben ağlayarak aşk mektubu yok doğum için kâğıtlarım var diyorum. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir