Rüyada Yazı Görmek

Rüyada yazı görmek hak sözü ve güzel duyguları ihtiva eden her çeşit yazı sağlam delillere, güvenilir kaynaklara, hayrın ve iyiliğin devamına işarettir.

Rüyada kendine resmi yazı yazıldığını görmek kan aldırma zorunda kalmaya ya da bunun gerektiğine delalettir. 

Rüyada güzel yazı görmek duygu ve düşüncede itidale, güzelliğe delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; yazmak.)

Rüyada yazı yazmak sahtekar bir kimsenin etrafınızda olduğuna ve size zarar verecek komplolar kurduğuna işaret eder.

Rüyada güzel yazı görmek başarıyı simgeler. Rüyada çirkin yazı görmek ise insanın çıkarları için hareket edeceğini gösterir.

Ayrıca bkz: Rüyada Yazı Yazmak Görmek, Rüyada El Yazısı Görmek 

Yazı

“Rüyada Yazı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Bir üniversitenin içinde dolaşıyordum birden yanıma elinde evrak olan iki adam geldi ve sinema televizyon sınıfını sordu. Ben de “Yukarıda” dedim. Adamlar “Bizi götürür müsün?” dediler, ben de yukarı çıkardım ve meğerse adamlar bizim sınıfa gelmiş. Ellerindeki evrakları hocaya vermemiz gerektiğini söylediler. Sonra sınıfta sınav vardı. Sınav kağıtlarında çeşitli sayılar ve değişik hayvan figürleriyle beraber İngilizce kelimeler vardı. Sınıftaki arkadaşlarım hoca dururken bana soru sordular. Sınıfın hocası da benim sevdiğim (Bahar) kızdı. (Ben bu kızı gerçek hayatta çok seviyordum, aşkımı anlattım ama evli olduğu için birlikte olamadık. Ben de zaten uzaklaşmıştım, benden 3 yaş büyük ve gerçekten hocamdı.) Neyse, Bahar sınıfta hep bana bakmaya devam etti. Ardından bulunduğumuz sınıf, Adana kebap restoranına dönüştü ve herkes tabakta köfte ekmek yemeye başladı. Benim önümdeki tabakta köftenin yanında ketçap ile Baharın adı yazıyordu ama “Bahar A.” Yazıyordu. Normalde evli olduğu için ikinci soyadı da var ama o yazmıyordu. Daha sonra ben yemek yerken sınıfla arama bir camekan girdi. Ben kendimce rüyamı yorumlamaya çalıştım. Sizce rüyamın manası ne ola?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir