Rüyada Yenge Görmek

Rüyada yenge görmek, tartışmaların işaretidir. Rüya sahibinin hane içerisinde bir takım anlaşmazlıklar, tartışmalar ve huzursuzluklar yaşayacağına, aile içerisindeki bireylerle farklı görüş ve fikir ayrılıkları yaşayacağına ve bu farklılıkların aile içerisinde bir tartışma ortamı yaratıp rüya sahibinin huzurunu kaçıracağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin aile bağlarının zayıf olduğuna, kendisini ailesinden ve yakın çevresinden soyutlayıp kendini dinlemek, yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Enişte 

Rüyada Yenge ile İlişkiye Girmek

Rüyada yenge ile ilişkiye girmek, rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde yeni bir işe atılacağına veya yeni projelere imza atacağına, bu yeniliklerle birlikte işte terfi alacağına, yüksek mertebelere ulaşıp maddi kazancını arttıracağına, hayatının yavaş yavaş düzene girip rahata ereceğine işaret eder. (Bkz. Cinsel İlişki)

Rüyada Ölmüş Yenge Görmek

Rüyada ölmüş yenge görmek, rüya sahibinin yengesi hasta ise veya uzun zamandır şikayetçi olduğu bir rahatsızlığı var ise bu sıkıntısının tez vakitte çözülüp şifa bulacağına, rüya sahibinin uzun zamandır görmediği ve özlemini duyduğu bir akrabası ile karşılaşıp özlem gidereceğine delalet eder. (Bkz. Ölü)

Rüyada Yengenin Öldüğünü Görmek

Rüyada yengenin öldüğünü görmek, rüya sahibinin akrabalarından ve yakın çevresinden ilgi ve destek göreceğine, yaşamı boyunca karşılaşacağı tüm zorluk ve sıkıntıları onların desteği ve yardımı ile birlikte geride bıkaracağına, sevdikleriyle hoş sohbetleri olacağına, yeni girişimlerde bulunup bol kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada Yengenin Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada yengenin hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin alacağı büyük ve radikal bir karar sonrası hayatına yeni bir yön vereceğine işarettir. Yakın çevresinin, maddi durumunun ve yaşam tarzının köklü bir şekilde değişip evrileceği şeklinde de yorumlanır. Kimi tabircilere göre çevresinde onu çekemeyen, kıskanan insanların olup arkasından konuşacakları masına gelir. (Bkz. Hamile Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri)

Rüyada Ölmüş Yengeyi Canlı Görmek

Rüyada ölmüş yengeyi canlı görmek, rüya sahibinin aile hayatında ve kariyerinde onun için çok hayırlı olacak gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Hayatındaki bolluk ve bereketin gün geçtikçe artacağı, sevdiklerinin ve ailesinin sevgisini, desteğini ömrünün sonuna kadar hissedeceği manasına gelir. İş hayatında yükselip kazancını arttıracağına, sevdikleriyle mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceğine işaret eder. (Bkz. İnsan Görmek)

Rüyada Yengenin Öldüğünü Duymak

Rüyada yengenin öldüğünü duymak, çoğu tabire göre yenilenme ihtiyacına yorulur. Rüya sahibinin hayatında bir takım konuların sona erdiğine ve bu konuları artık arkasında bırakıp, alması gereken dersleri alıp yoluna devam etmesi gerektiğine mana edilir. Hayatının yeni bir evresine geçeceğine, iş değiştireceğine, çevresine yeni insanları alacağına işaret eder.

Rüyada Yenge ile Tartışmak

Rüyada yenge ile tartışmak, rüya sahibinin mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, günbegün tüm sıkıntı ve dertlerinden tek tek kurtulacağına, hayırlı ve onu çok sevindirecek haberler alacağına yorumlanır. Bekar kişiler için evlilik kararı almaya ve yeni bir yuva kurmaya işaret eder.

Rüyada Yenge Görmek Diyanet

Rüyada yenge görmek diyanet tabiri, rüya sahibinin çektiği sıkıntı ve dertlerinin kısa bir zaman içerisinde son bulacağı şeklindedir. Rüyayı gören kişinin, ailesinin ve sevdiklerinin yardımı ve desteği ile yaşamı boyunca karşısına çıkacak tüm problemleri çözüp açıklığa kavuşturacağına yorulur. Sevdiklerinin desteğini hep üzerinde hissedeceğine, maddi sıkıntılarını çözüp rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada Yengenin Doğum Yaptığını Görmek

Rüyada yengenin doğum yaptığını görmek, rüya sahibinin ailesine yeni üyelerin katılacağına, yeni insanlara tanışıp çok hayırlı arkadaşlıklar kuracağına, ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, uzun zamandır kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine ve eline yüklü bir miktarda para geçeceğine işaret eder.

Rüyada Yenge ile Konuşmak

Rüyada yenge ile konuşmak, rüya sahibinin babası hayatta ise kendisinden güzel, hayırlı ve onu çok sevindirecek bir haber alacağına, eğer hayatta değilse rüya sahibinden fatiha ve dua beklediğine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin gerçek hayatta başından geçen bir konuşmaya çok fazla takılı kaldığına ve ruh sağlığına zarar verdiğine işaret eder.

Rüyada Yengenin Annesini Görmek

Rüyada yengenin annesini görmek, rüya sahibinin ailesinden ve yengesi var ise onun tarafından bir takım hayırlı haberler alacağına yorulur. Hanesine misafir geleceğine ve keyifli vakit geçireceklerine de işaret eder. Sevdikleriyle kavuşacağına ve özlem gidereceğine, uzun zamandır çektiği sıkıntılarından kurtulacağına mana gelir.

Rüyada Yengenin Ağladığını Görmek

Rüyada yengenin ağladığını görmek, rüya sahibinin uzun zamandır hayalini kurduğu ve ona imkansızmış gibi görünen isteklerinin, onun uzun çaba ve uğraşları sonucunda gerçekleşeceğine delalettir. Başarılı projelere imza atacağına ve çok başarılı olacağına, iş hayatında yükselip kazancını arttıracağına ve çevresinden saygınlık kazanacağına işaret eder. (Bkz. Başkasının Ağladığını Görmek)

Rüyada yengenin ağlaması, rüya sahibinin kendisine olan güveninin bu gerçekleştireceği hayallerle birlikte artacağına, hayatına yeni ona çok hayrı dokunacak insanlar alacağına, hiç beklemediği yerlerden çok yüksek gelirler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Yengenin Memesini Görmek

Rüyada yengenin memesini görmek, rüya sahibinin var ise yengesinden bir yardım göreceğine, onun dert ve sıkıntılarına çare olacağına, kendisine maddi manevi yardımda bulunacağına, ondan güzel, sevindirici haberler alacağına işaret eder.

Rüyada Ölmüş Yenge ile Konuşmak

Rüyada ölmüş yenge ile konuşmak, rüya sahibinin uzun zamandır çektiği dert ve sıkıntılarından kurtulup rahatlayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olacağına, kazancının gün gün artacağına ve sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Yenge

“Rüyada Yenge Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Merhaba annemin evine girdim ve annem “Hoşgeldin oğlum” dedi ve yengem de ordaydı. O da “Hiç hoşgelmedin” dedi. (Bunu rüyamda gördüm) ve yengem benimle iki seneden veya üç seneden beri konuşmuyor.

  2. Ablalarımla beraber oturuyorduk. Muhabbete dalmıştık, o esnada annem en büyük ablamı aradı. Ablam telefonu hoparlöre aldı. Ben yengemin yanında oturuyordum. Annem yengeme küfrederek konuştu ama sesin yengeme gideceğini bilmiyordu.

  3. Merhaba, kendi evimin mutfağında rahmetli yengem yemek yapıyor ve benimle “Temizim temiz” diye durgun bir sesle konuşuyor. Ben de yaşlı komşum güya vefat etmiş, onun evine koşturanlara bakıp bir yandan da kuru soğanlar ıslanmış, onları bir kabın içinde mutfakta yıkıyorum.

  4. Rüyamda yengemle beraber öldüğümü gördüm bu ne anlama geliyor? Krize girmek üzereyim bu nasıl pis bir rüya?

  5. Kız kardeşim rüyasında benim eski esimi görmüş. Eski eşim onu arayıp yardım istemiş ancak eski eşim gerçek hayatta evli ve hamile. Kız kardeşim rüyasında abi yengem aradı kötüymüş durumu abin beni alsın demiş kız kardeşim de beni engellemeye çalışmış hamile o bırak uzatma unut artık onu diyerek uyanmış ve bu rüya iki kes tekrarlandı, ben arayıp sormak istiyorum ama rahatsız ederim diye aramıyorum artık edin emin olmak istiyorum. Cidden kötü bir şey mi var başında?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir