Rüyada Yer Sarsıntısı Görmek

Bakınız; Deprem 

Yer Sarsıntısı

“Rüyada Yer Sarsıntısı Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Bir apartman dairesindeyim deprem oluyor çok acayip sarsıntı sağa sola sallanıyor ama eşyalar yalar düşüyor ama biz kendimde dahil hiç bir şey olmuyor. Başka ev kişi yok ?aaa? diyorum bize bir şey olmuyor, eşyalar düşüyor. Şimdiden teşekkür.

  2. Rüyamda deprem olduğunu yatağımın sallandığını gördüm. Yattığım yerden dışarı çıktım, hiç ses, insan yoktu ama rüya gibi değildi, gördüğüm şey sanki gerçekten deprem olduğunu hissettim ve uyandım. Bir an dışarı çıkmayı düşündüm sonra uykum ağır bastı ve 3 kere kelime-i Şahadet getirip yattım. Sabah uyanır uyanmaz internetten deprem haberlerine baktım, kaç şiddetinde olduğunu görmek için ve herhangi bir haber göremeyince rüya olduğuna kanaat getirdim. Gün içerisinde nette dolaşırken bugünün yani 10 Eylülün büyük İstanbul depreminin yıl dönümü olduğunu gördüm. 10 Eylül 1509 yılında İstanbul’da büyük bir deprem olmuş, 13 bin kişi ölmüş, 1070 ev tamamen yıkılmış ve tarihi pek çok yapı büyük hasar görmüş. Aynı gün İstanbul da deprem olduğunu görmem… Bu rüyanın manası nedir?

  3. Annemlerin evinde birden yer sarsılmaya başlıyor, hiçbir yer yıkılmıyor ama bütün daire kendi etrafında dönüyor. Bu arada avizeleri görüyorum salonda olması gereken başka bir odada oluyor. Ben de diyorum ki “Bakın işte ispatı her şey yer değiştirdi.” (Lütfen cevaplar mısınız? Teşekkür ederim.)

  4. Rüyamda üç kişi, biri de abim dağdaydık. Birden deprem oldu etrafta bembeyaz bir bulut oluşmuştu deniz görünüyor ama çok kabarmıştı aynen tsunami gibi. Ben yüksek bir yere koşuyordum abim ve diğer arkadaş arkamdan geliyorlardı ve abim durmadan yorum yapıyordu “Bak aklını kullanıyor yüksek yere doğru koşuyor, onu takip edelim kurtuluruz” diye. Çok etkisinde kaldım. Acaba ne olacak?

  5. Rüyamda evde ailemle otururken arka arkaya yer beşik gibi sallanıyor ama deprem değilmiş sebebi başka bir şeymiş. Neden olduğunu bilmiyorum, hiç korkmuyorduk sadece tekrar sallanacak diye eşyalara sıkı sıkı tutunuyorduk. Eşyalar sallanmıyordu bile ve kimseye de bir şey olmadı. Bu rüyanın anlamı nedir acaba?

  6. Rüyamda deprem olduğunu ve kireç tavanın hasar olduğunu gördüm ne anlama geliyor? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir