Rüyada Yeşil Görmek

Rüyada yeşil görmek, rüyayı gören kişi için olumlu durumların olacağına işaret eder. Bu olumlu durumlar; kısmet, başarı ve mutluluk gibi güzel kavramlar olabilir. Rüyada yeşil rengin görülmesinin bir başka yorumu da pek çok kişinin rüyayı gören kişi için dua edeceğine delalettir. Yeşilin diğer bir anlamı da Allah sevgisi demektir. 

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek veya yeşil renkte bir elbise giymek, murada ermekle ve arzularınızın yerine gelmesi ile yorumlanır. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yeşil renk, hayır ve berekete işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yeşil Alan

Rüyada Yeşil Yılan Görmek 

Rüyada yeşil renkli yılan görmek, rüyayı gören kişinin bir başkasıyla husumeti olacağına yorumlanır. Diğer bir yorumu ise başka kişilerin rüyayı gören kişiye karşı art niyet sahibi olabileceği anlamına gelir. Yeşil yılan bir anlamda gizli düşmanlığa ve din düşmanlığına delalet eder. Rüyayı gören kişi bu yılanı öldürürse, düşmanlarından kurtulacağı anlamı çıkarılır. 

Rüyada Yeşil Biber Görmek 

Rüyada yeşil biber görmek, rüyayı gören kişi için zor ve sıkıntılı günlerin yakında geleceğine işarettir. Bu zor ve sıkıntılı günler borç, hastalık ve benzeri konularda olabilir. 

Rüyada Yeşil Soğan Görmek 

Rüyada yeşil soğan görmek, alın teriyle çalışarak kazanılan mal ve mülke işaret eder. Ancak yeşil soğanın yenildiğini görmek, kötü haberlerin geleceğine işaret eder. 

Rüyada Yeşil Zeytin Görmek 

Rüyada yeşil zeytin görmek, rüyayı gören kişinin bolluğa ve berekete ulaşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda zenginlik ve bol servete ulaşacağı anlamına gelir. 

Rüyada Yeşil Zeytin Yemek 

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek, rüyayı gören kişinin mal mülk kazanacağını ve bu kazançlarının da hayırlı yollardan olacağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin iş hayatında önemli ilerlemeler ve başarılar elde edeceği anlamına gelir. 

Rüyada Yeşil Fasulye Görmek 

Rüyada yeşil fasulye görmek, rüyayı gören kişinin güzel ve kıymetli bir hediyeye veya büyük bir nimete ulaşacağına işaret eder. Eğer kişi rüyasında bir bahçeden yeşil fasulye topladığını görmüşse, bu şansının açılacağına delalet eder. İçi henüz olgunlaşmamış yeşil fasulye ise rüyayı gören kişinin ömrünün uzun olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Yeşil Elma Görmek 

Rüyada yeşil elma görmek, hırs ve nefrete işaret eder. Eğer kişi elma ağacında yeşil elma görmüş ise bu ağacın sahibi güvenilir demektir. Ayrıca masa üzerinde yeşil elma görmek, rüyayı gören kişinin sosyal hayattaki kariyerinin gittikçe artacağına delalet eder. 

Rüyada Yeşil Elma Yemek 

Rüyada yeşil elma yemek, rüyayı gören kişinin muradına ereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder. Ayrıca yeşil elma yemek, kişinin işinde başarılı olup kazanması olarak da yorumlanabilir. 

Bkz: Elma Isırmak

Rüyada Yeşil Erik Görmek 

Rüyada yeşil erik görmek, eriğin mevsiminde olup olmamasına göre farklı yorumlanabilir. Eriğin mevsiminde görülmesi rızık ve kayıp olanın eşyanın bulunması anlamlarına gelir. Ancak mevsiminde görülmeyen erik, hastalık veya üzüntüye işaret eder. 

Rüyada Yeşil Erik Yemek 

Rüyada yeşil erik yemek, rüyayı gören kişinin hasta ise şifa bulmasına veya ömrü boyunca sağlıklı yaşam sürmesine işaret eder. 

Bkz: Erik Ağaçları

Rüyada Yeşil Erik Toplamak 

Rüyada yeşil erik toplamak, rüyayı gören kişinin sıkıntı ve dertlerinin azalacağına işaret eder. Aynı zamanda yeşil erik toplamak, sağlanan kazancın iyi bir şekilde değerlendirileceği anlamına da gelebilir. 

Rüyada Yeşil Biber Toplamak 

Rüyada yeşil biber topladığını görmek; rüyayı gören kişinin işinde büyük bir yatırım yapacağına, sabırlı davranarak yüksek kazanç elde edeceğine ve stresten uzak bir yaşam sürebileceğine işaret eder. Ayrıca yeşil biber toplamak, zorlu dönemin sonlanması olarak yorumlanabilir. 

Rüyada Yeşil Tarla Görmek 

Rüyada yeşil tarla görmek, rüya sahibinin uzun zamandır beklediği ve istediği bir şeyin gerçekleşeceğine delalet eder. 

Rüyada Yeşil Halı Görmek 

Rüyada yeşil halı görmek, rüyayı gören kişinin bolca dünya malına sahip olacağı anlamına gelir. Ayrıca rüyada görülen yeşil ve temiz halı, kalabalığa delalet eder. 

Rüyada Yeşil Muhabbet Kuşu Görmek 

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek, rüyayı gören kişinin büyük bir kazanca nail olacağı anlamına gelmektedir. Yeşil muhabbet kuşu, makam olarak yükselmeye veya sahip olmak istenilen işte çok daha iyi yerlere gelineceğine işaret eder. 

Rüyada Yeşil İncir Görmek 

Rüyada incir görmenin anlamları rengine göre değişir. Rüyada yeşil incir görmek, borçlanmaya işaret eder. 

Rüyada Yeşil Deniz Görmek 

Rüyada yeşil deniz görmek, rüyayı gören kişi için hayırlı haberler ve gelişmelere işaret eder. Yeşil denize girmek, rüya sahibinin ahiret hayatının güzel olacağına delalet eder. Sakin bir yeşil deniz ise bereketli bir çalışma hayatı ve rızıkta artış demektir. 

Rüyada Yeşil Kazak Görmek 

Rüyada yeşil kazak görmek; rüyayı gören kişinin birine yaptığı yanlıştan dolayı o kişiden özür dileyeceğine ve o kişi tarafından affedilmesi için Allah’a dua edeceğine işaret eder. 

Rüyada Yeşil Papağan Görmek 

Rüyada yeşil renkli papağan görmek; rüyayı gören kişinin karşılaştığı kötü bir olaydan ya da durumdan dolayı uğradığı zararı telafi edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir. 

Yeşil

 

“Rüyada Yeşil Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüyamda yeşil bir araba görüyorum ve o anda da ufak bir çocuğun eli kanıyor. Ben de “Kanı arabaya sür” diyorum. O arada arabanın sahibi geliyor. “Neden benim arabaya sürsün?” diyor. Sonra arabaya binip, geziyoruz. Yolda çocuklar arabaya su şişeleri atıyor. Sonra inip bizde atıyoruz sonra kaçıyoruz. Arabada da bir sürü mavi havlu vardı.

  2. Rüyamda yeşil yeni bir araba alıyorum sıfır ya da sıfır değerinde ama nedense tamire göstermeye götürüyorum. Bunun anlamı ne acaba?

  3. Dağınık duvarları kirlenmiş bir mekandayım. Temizlik yapıyorum ve duvarı siliyorum. Sildiğimde duvarın pırıl pırıl yeşil bir renk olduğunu görüyorum.

  4. Şimdiki yaşadığım 4 katlı binanın etrafı yeşil alan Ankara’da yaşıyorum ama rüyamda arka bahçesi daha yeşil büyük bir alan oluyor rüyamda. Yeşil alanın bittiği yer denize birleşiyor, denizin üstü gün batımı grup kızılı huzur ile o manzaraya bakıyorum. İçimden diyorum “Ne güzel. Uçsuz gibi o alan” derken bahçede yürüyorum. Karşımda 3 tane mezar bahçe ve yeşil içinde düşünüyorum. Yine diyorum, ne işi var bu mezarların arka bahçede, içim ürperiyor, böyle bir saçmalığı niye yapmışlar diye düşünüyorum. İlk işim bu mezarları buradan kaldırsınlar diye düşünüyorum. Mezarlar bir alt komşuma aitmiş, öyle arzu etmişler sonradan öğreniyorum. Sonra bir ağaç görüyorum. Elma dolu kıpkırmızı o yeşil uçsuz bucaksız alanda öyle güzel duruyor ki, tekrar ufka bakıyorum. Engin, uçsuz bucaksız ve grup var.

  5. Rüyamda, annemi balkonda saksıların yerini değiştirirken gördüm. Palmiye ağacı saksıdaydı. Birde yeşil cezve gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir