Rüyada Yıkık Dökük Yer Görmek

Bakınız; Virane.

Rüyada yıkık dökük yer görmek; kişinin hayatta arzu ettiği hedeflere ulaşacağına ya da bir alimden nasihat alacağına işarettir. Rüyayı görenin halkının sıkıntılı dönemler yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada Yıkık Ev Görmek

Rüyada yıkık ev görmek; rüyayı gören kişinin evinde hastalıklar meydana geleceğine ve buna bağlı olarak da çeşitli hane huzursuzlukları (parasal ve psikolojik yönden) baş göstereceğine delalettir. Bu sıkıntıların uzun süreli olacağı da işaret edildiği görülmektedir. 

Rüyada Yıkık Dökük Ev Görmek Ne Demek?

Rüyada yıkık dökük ev görmek; kişinin hayırlı haberler alıp, kısa süre içerisinde huzura ve rahata ulaşacağına ve bununla kalmayıp etrafındaki insanlara da her anlamda yarar sağlayacağına delalettir. Bu rüyayı gören kişinin imrenilecek başarılara imza atacağına inanılır. 

Rüyada Yıkık Duvar Görmek

Rüyada yıkık duvar görmek, rüyayı gören şahsın gerek arkadaş çevresinde gerekse bulunduğu ortamlarda ilim irfan sahibi biri olduğuna delalettir. Aynı zamanda kişinin yaşadığı mahallede kötü bir olayın habercisi olarak da tabir edilir. Bir başka işaretse, aile reisinin bir hastalığa kapılacağı şeklindedir. 

Rüyada Yıkık Bina Görmek

Rüyada yıkık bina görmek: Böyle rüyalar genelde aile içi şiddet ve ekonomik zorlukların olduğuna ve bunun sonucunda huzursuzlukların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada Yıkılmış Cami Görmek

Rüyada yıkılmış cami görmek, kişinin çalıştığı işten bol miktarda para kazanacağına delalettir. Bunun yanı sıra manevi yönden de iyi bir döneme girip, çok güzel bir ilişki yaşayacağına ve eğer bir hastalığı varsa bu hastalıktan kurtulacağına işaret eder. 

Rüyada Yıkık Tuvalet Görmek

Rüyada yıkık tuvalet görmek; insanın dini inancının son derece gönülden olacağına işaret olmakla birlikte, o inancı savunanların da rüya sahibinin yanında olacağına işarettir. Ayrıca hafif hastalıklar geçirmesine rağmen bu sağlık durumunun işlerini sekteye uğratacağına yorulur. Bunun yanı sıra, kişinin dünya turuna çıkacağı şeklinde de tabir edilir. 

Rüyada Yıkık Evi Tamir Etmek

Rüyada yıkık evi tamir etmek; böyle bir rüya gören kişinin etrafında sevilen, iyi, dürüst bir kişi olduğu hatta yardıma muhtaç kişilere dahi el uzatan bir iyiliksever olduğu şeklinde yorumlanır. Bu rüya iyi anlamda yorumlandığı gibi, kişinin iş hayatında istediği kadar başarılı olamayacağına ve aşk hayatında da kısmetinin açık olduğunun alameti olarak değerlendirilir. 

Rüyada Yıkık Köprü Görmek

Rüyada yıkık köprü görmek; kişi eğer bu şekilde bir rüya gördüyse, iş hayatıyla aldığı bir karar ya da yapacağı bir atılımda çok temkinli olması gerektiği şeklinde yorumlanır. Ayrıca kişinin bir başkasıyla çok iyi bir dostluk kuracağına yorulur. Bununla birlikte kişinin iş hayatında çalışma arkadaşlarıyla yaptığı tartışmalardan kaynaklanan hatalardan ders çıkaracağı şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Yıkık Merdiven Görmek

Rüyada yıkık merdiven görmek; böyle rüyalar görenlerin hayatlarının uzun süreli olacağına, ekonomik anlamda sıkıntı yaşamayacaklarına, dargın olduğu birisiyle yeniden barışacağına, sosyal anlamda daha aktif bir kişi olacağına ve dini anlamda daha imanlı bir insan olacağına delalet eder. 

Rüyada Yıkık Minare Görmek

Rüyada yıkık minare görmek, bu rüya önemli bir şahsın ölümünün habercisi olarak yorumlanır. Ölen kişinin halkının dağılacağına, halk arasında huzursuzluklar çıkacağına ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder. Minare sallanması ise hastalığın habercisidir. 

Rüyada Yıkık Harabe Ev Görmek

Rüyada yıkık harabe ev görmek; kişi evli ise ailesinde sıkıntılar olduğunun, bereketin, dirliğin bozulduğunun, ekonomik sıkıntılar yaşandığının ve sıkıntıların artarak devam edeceğinin habercisi olarak yorumlanır. Ayrıca kişinin mal varlığını kaybederek eski hayatını çok özleyeceğine delalettir. 

Rüyada Yıkık Dökük Eve Taşınmak

Rüyada yıkık dökük eve taşınmak görmek; bu şekilde bir rüya kişinin işini kaybedeceği, etrafındaki itibarının sarsılacağı, parasal problemler nedeniyle kötü bir hayat yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Bir başka yoruma göre ise bu rüyanın kişinin özellikle iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağının, hayırlı bir evlilik yapacağının ve rüya sahibinin hayatının her alanında mutlu ve başarılı bir hayat süreceğinin işareti olduğu vurgulanır.

Yıkık Dökük Yer

“Rüyada Yıkık Dökük Yer Görmek” için bir yorum

  1. Yıkık dökük bir yere bakıyorum, birden her taraf yemyeşil oluyor. Üzerimde beyaz, güzel, sırtı biraz açık kıyafet var. Arkamdan biri geliyor ve hastalığımın geçmesini beklediğini söylüyor, benimle olmak için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir