Rüyada Yılan Balığı Görmek

Rüyada yılan balığı görmek, etrafınızdaki kimselerin sizi kıskanacağına işaret eder.

Yılan Balığı Yakaladığını Görmek

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek, iyiye yorumlanır.

Yılan Balığını Elinizden Kaçırmak

Rüyada elinizden kaçırmak ise kalıcı olmayan talih anlamı taşır. Kadın için onu görmek kısa süreli bir zevk anlamına gelir.

Ayrıca rüyada yılan görmek rüya tabirine bakınız.

Yılan Balığı

“Rüyada Yılan Balığı Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Bir denizde ve balık üzerinde gezdim sonra bir sahilden yılan gibi ama çok büyük bir yılan balığı gördüm. Bir ucu ada gibi uzakta, kuyruğu da sahil kenarında. Bir kaç kişi elinde demirle ona saldırdı ve o hırçınlaştı sonra o kişiler kan içinde kaldı, o yılan balığı da öldü.

  2. Deniz değil su birikintisi, göl gibi sanki. Suyun içi berrak, yılan var içinde sadece geçiyor. Ben de ayaklarım çıplak, temiz, nemli bir toprak üzerinde ateş yakıyorum. Telaşla bir haldeyim. Hava çok güzel, aydınlık, ferah bir hava var. Nedir yorumu acaba?

  3. Rüyamda gözleri kör rengi et renginde insan kolu kalınlığında ve yarısı sisli bir alanın içinde görebildiğim boyutu 1 metreye yakın olan etrafımız beyazımsı ve çok hafif griye çalan uzay boşluğu gibi bir alanda beni ısırmaya çalışıyor tekmeyle kovalıyorum yine ısırmaya çalışıyor ama tekmeyle yine kovalıyorum ama ısırmayı başaramıyor tabir etmenizi rica ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir