Rüyada Yılan Tutan Görmek

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek; şerli kimselerle geçinmeye, buğz ve düşmanlığını gizli tutarak düşmanı idare etmeye delalet eder. Eğer yılancının yanında yılanlar varsa ve rüyayı gören de hasta ise ömrünün uzun olmasına delalet eder.

Rüyada yılan tutmak; yanında yılan cinsinden bir şey olmayıp ipekböceği olursa ve rüya sahibi de isyankar ise tevbesine, fakir ise zenginliğine delalet eder. Bazen de rüyayı gören kötü bir sanattan iyi bir sanata geçer.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek nedir, birisinin arkasından gidip izine düşen kimseye, iğne, kılıç ve bıçak gibi dürtücü ve acıtıcı seyleri yapan sanatkara delalet eder. Bu rüya, cariye ve köle satan ve simsarlığını yapan kimseye delalet eder. Bu rüya cüzzam hastalıklarına da delalet eder. Yılanlara afsun okuyan kimseyi görmek, yalancı kimseye delalet eder.

Ayrıca Yılan, Yılan Yemek, Yılandan Kaçmak rüya tabirine bakınız.

Yılan Tutan

“Rüyada Yılan Tutan Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Rüyamda yeşil sarımsı kobra yılanına benzer bir kaç yılan gördüm, her yerden geçebiliyordu. Ama bir şey yapmıyordu. Yanımdakiler korkuyordu ama bende ürperti vardı. Hatta elime alıp zehrini bile akıttığımı gördüm. Bu ne demektir, nasıl yorumlanması gerekir?

  2. Rüyamda kalın, uzun bir yılandan kaçıyorum. Fakat beni yakalayıp bacağımdan ısırıyor. Ben de onun kuyruğundan tutuyorum, sıkıyorum. Sonra beni bırakıp, kaçıyor. Yılan gittikten sonra ısırdığı yerden zehri patlıyor ve fışkırıyor. Yeşil renkli bir zehir. Bu rüya ne anlama geliyor, acaba?

  3. Rüyamda elimde büyük bir yılan, yılan tuttuğum elimin bileğini ısırdı. Canım acıdı, kanadı. Bu ne anlama gelir acaba? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.

  4. Sayın yetkili merhabalar, rüyamda elinde 10-12 adet irili ufaklı yılan tutan bir yılanların hepsi aynı cinsten tutanı tanımıyorum daha sonra bunları tutmam için bana verdi. Ben de işim olduğu için yılanları yere bıraktım. Yalnız bir yere gitmemelerini söyledim 3-4 tanesi sözümü dinlemedi, yürüdüler. Ben de onlara bir şey fırlattım durmalarını söyledim. Sonuçta hepsi de sözümü dinlediler. Açıklamalardan bir şey anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar, sevgiler.

  5. Yanımda birisi üstüme gelen kobrayı yüzlerce parçaya ayırmıştı cebindeki bıçağıyla. Merak ettim.

  6. Önce bir çantanın içinde yılan gördüm sonra çantayı bıraktım ve odadan çıktım ama kapının altından geri çıktı geldi… Aniden uyandım. Yataktan fırladım ve baktım tam sabah ezan zamanı. Saat kursam böyle dakik uyanamazdım.

  7. Ben uzun yol şoförüyüm. Rüyamda arabam yılanlar dolu bir yere varmış. Büyük, kocaman yılanlar. Yılandan kaçmaya çalıştım, 3 kişiydik. Kamyonun kasasına çıkmaya çalıştım. Ben çıkamayınca arkamda babam vardı, 2 yılan geldi babamın beline dolandı, sımsıkı sardı. Ben de hemen yardıma koştum, yılanlara asılmaya çalıştım tam bu sıra uyandım.

  8. Rüyamda çok renkli ve büyük 2 adet yılan gördüm. 1 tanesi beni ısırdı ama dişi yoktu, çünkü canım acımadı. Neye delalettir?

  9. Rüyamda yolda eşimle yürürken irili ufaklı çok yılanlar gördüm. Eşim, bu yılanları tutup yolu açmaya çalışıyordu. Solucana benzeyen bir yılanı beni korkutmak için bana doğru attı, ben korktum. Acaba anlamı nedir?

  10. Sık sık yeşil ormanlık, çayır çimen deniz ve yılanlı rüya görürüm… Küçük ormanlık arazide nasıl olduysa gri bir yılan yakaladım ve “Demek sen beni öldürecektin?” diyerek pek çok kez yineledim… Sonra yılana acıdım ve bar, zehrini akıttım sarı sarı çıktı, dişlerinin arasından bir bardağa ısırtıp durdum hayvanı. Zarar vermedim. Zehir bitince “Seni öldüremeyeceğim” deyip yılanı bir poşete koyup uzağa götürmeyi düşündüm fırlatıp atacaktım ama acıdım. “Yazık, ölür sonra” dedim… Bir anda deniz kenarına bakan bir ev tanımadığım ama tanıdık aradığım insanlar gördüm denize giriyorlardı. “Keşke bende girsem” dedim. Olayı denizde yüzen yaşlı bir adama anlattım ak saçlı idi, denizde duruyordu.” Olur, olur” dedi… Oradan uzaklaşmak için bayağı uğraştım. Islanmamak ya da suya basmamak için uğraştım… Yorumlarınızı beklerim. Teşekkürler…

  11. Amcamın oğlu bir dere gibi bir yerde yüzüyor. Yanında bir yılan olduğunu görmüş. Benden ona yardım etmemi istiyor daha sonra yılanı kendi tutuyor ve bizimkilerle parçalıyor. Ben de yılanın iri pulları varmış onlarla bileklik yapıyormuşum.

  12. Merhaba, rüyamda peşimden ayrılmayan bir yılan var ancak bana zarar vermiyor ancak korkuyorum her an bir şey yapacak diye kapıları kapıyorum gelmesin diye bekliyor bir ara kayboldu ancak sonra yine belirdi ve yine peşime takıldı. Bu konu hakkında bilgi vermenizi rica ederim. Kolay Gelsin

  13. Rüyamda büyük bir yılan gördüm ondan kurtulmaya çalıştım, kurtuldum. Geri döndüm, tekrar karşımda gördüm ama zarar vermiyordu. Halsiz yatıyordu fakat birden yavrular yaptığını gördüm hemen onlardan kurtulmaya çalıştım. Bir iki yavruyu alıp doğaya gittim orada bıraktım, arkadan annesi geldi, uyuyordu. Ama getiren yaşamayan rahmetli dedem idi. Öbür yavrularla beraber yılanı yavrularının arasına yatırdık ve yorgun yılanı uyandırdık. Bize zarar vermedi onların arasında mutlu. Ben de artık yılanın benim arkamda güç olduğunu, çağırınca hemen geleceğini düşündüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir