Rüyada Yılbaşı Görmek

Rüyada yılbaşı olduğunu görmek: Yılbaşı ile ilgili rüyalar evlenmeye ve aşka yorumlanır. Ayrıca bu rüya, ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğine de delalet eder. Bu rüya, mutlu bir evlilik yapacağınız anlamına da gelir.

Rüyada bir yılbaşı gecesini kutlarken görmek; yeni yatırımlar yaptığınıza ve bu suretle çok para kazanmak ihtimali içinde bulunduğunuza ve yenilikler düşünerek, işinizi buna göre tanzim edeceğinize işarettir.

Rüyada yılbaşına girdiğini görmek, hayırlı ve bereketli bir döneme gireceğine işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Parti  

Rüyada yılbaşı görmek; bu rüya, kişinin hiç beklemediği bir yerden eline yüklü miktarda para geçeceğine, bu paralarla yeni yatırımlar ve güzel bir evlilik yapacağına, hayatı boyunca mutlu mesut yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada Yılbaşı Çiçeği Görmek

Rüyada yılbaşı çiçeğe görmek; kişinin çok sıkıntılı bir durumdan kurtulup yaptığı her işte başarılı olacağına, bol kazançlar elde edeceğine, hane mutluluğunun daim olacağına ve sahip olduklarının kıymetini bileceğine işaret eder. 

Rüyada Yılbaşı Ağacı Görmek

Rüyada yılbaşı ağacı görmek; rüya sahibinin hayatın omuzlarına yüklediği bazı yüklerden kurtulmasına, ekonomik olarak rahata ermesine, özel hayatında da hayırlı kısmetlerin önüne geleceğine delalettir. Bundan başka kişi ömrünü huzur ve sükut içinde devam ettirecek şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yılbaşı Kutlamak

Rüyada yılbaşı kutlamak; böyle bir rüya kişinin hayatta koyduğu hedeflere ulaşmak için çok büyük emekler vereceğine ve bu emeklerinin karşılığını önüne çıkan engellere rağmen tek tek ulaşacağına işaret eder. Ayrıca tüm sıkıntılarından bir anda kurtulacağına olası aile içi problemlerin daha başlamadan sona ereceğine yorulur. 

Rüyada Yılbaşı Bileti Almak

Rüyada yılbaşı bileti görmek, bu rüya genelde hayırlı işlere delalettir. Kişi eğer böyle bir rüya gördüyse, hayatında koyduğu hedeflere ulaşacak, önüne geçen engelleri başarıyla aşıp gönül işlerinde de bahtının ve kısmetinin açık olacağı şeklinde yorumlanır. Mutlu bir evlilik yapacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. (Bkz. Bilet)

Rüyada Saksıda Yılbaşı Çiçeği Görmek

Rüyada saksıda yılbaşı çiçeği görmek, böyle rüyalar genel olarak hayırlı olarak atfedilemez. Kişi hayatının her alanında yaptığı hatalar sebebiyle ikazlar alır ve karşısına belalı insanlar çıkar. Hatta gurbet acısı çekeceğine de delalettir. Ama daha sonra yaptığı hatalardan ders çıkarıp, huzurlu ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir. (Bkz. Saksı)

Rüyada Yılbaşı Süsü Görmek

Rüyada yılbaşı süs görmek; kişi eğer böyle bir rüya görüyorsa, hayatı boyunca özellikle iş hayatında çok başarılı olacak demektir. Mesleğinde ilerleyip kendi iş dalında uzman olacağına, kariyer merdivenlerini tek tek başarıyla tırmanacağına yorulur. Bununla birlikte rüya sahibinin işlerinin bir anda tepetaklak olacağına, hem iş kaybı olacağına buna bağlı olarak kişinin özel ya da aile hayatında huzursuzluklar çıkacağı şeklinde de yorumlanır. (Bkz. Süs Eşyası)

Rüyada Yılbaşı Ağacı Süslemek

Rüyada yılbaşı ağacı süslemek; kişinin bilge biri olacağına, elde ettiği gelirler sayesinde yardıma muhtaç insanlara yardım edecek kadar ekonomik durumunun iyi olacağına, stres yaşadığı bir dönemden sonra güzel bir tatil yapacağına delalettir. Gerek akrabalarının gerekse yakın arkadaşlarının dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen ve onların problemlerine ortak olmaya çalışan biri olduğu şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yılbaşı Partisi Görmek

Rüyada yılbaşı partisi görmek, böyle rüyalar kişinin kendisine koyduğu hedeflere ulaşacağına delalettir. Ayrıca kişinin çalışmaları sonucunda elde ettiği kazançlardan biriktirdiği paraları hayırlı bir işe yatıracağına delalettir. 

Rüyada Yılbaşı Çiçeğinin Açtığını Görmek

Rüyada yılbaşı çiçeğinin açtığını görmek: Böyle bir rüya kişinin ömrü hayatı boyunca hem ekonomik hem de sağlık açısından çok mutlu zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca gerek işinde gerekse özel hayatında hiç sıkıntı yaşamayacağı şeklinde yorumlanır. Bunun yanı sıra elde ettiği başarılarla etrafında imrenilecek bir insan olacağına delalettir. (Bkz. Çiçek Toplamak)

Rüyada Yılbaşı Hazırlığı Yapmak

Rüyada yılbaşı hazırlığı yapmak; kişinin şansının açılacağına, dini konularda olgun bir kişi olacağına, maddi anlamda beklemediği kadar yüksek bir kazanç elde edeceğine işarettir. Ancak bir süre sonra büyük bir ekonomik krize gireceğine ve buna bağlı olarak da başta ailesi olmak üzere etrafındaki insanlarla huzursuzluk yaşanacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yılbaşı Hediyesi Almak

Rüyada yılbaşı hediyesi almak; kişinin etrafında asla emanete hıyanet etmeyen, insanları kırmaktan kendi moralini bozma pahasına kaçınan, dürüst biri olarak bilindiğine, hayatının hiçbir döneminde ekonomik sıkıntıya düşmeyeceğine işaret eder. Diyanet ise bu şekilde bir rüyayı kişinin hayatında yüzleşmekle korktuğu düşüncelerden sürekli kaçtığını ve yaşadığı bu elim düşünceleri başkalarına anlatmaya çekindiği şeklinde yorumlanır. 

Yılbaşı

“Rüyada Yılbaşı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda yeni yıl kutlaması yapmak istiyoruz ailecek ancak kayınbabamı bekliyoruz o gelmiyor. Uyuyup kalıyorum 12 de.

  2. Rüyamda yeni yıl geliyormuş. Ben de evde yalnız kalmak istemiyorum ama hiçbir arkadaşımı bulamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir