Rüyada Yolculuktan dönmek Görmek

Rüyada yolculuktan dönmek, rüya sahibinin üzerine vacip olan şeyi ödemesine işarettir. Bazen de bu rüya, üzüntüden, yaramaz şeylerden halas olup nimete nail olmaya; bazen de rüya sahibinin günahtan tövbe etmesine işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yolculuk, Kafile / Kervan

Yolculuktan Dönmek

“Rüyada Yolculuktan dönmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Öncelikle merhaba. Çok ender uyandığımda hatırlarım rüyalarımı hatta birkaç ayda bir denecek az sıklıkta. Az önce uykudan uyandım ve hatırladığım kadarını sizinle paylaşmak istedim. İlk olarak bir motosiklet yolculuğuna çıkmak üzereyken buldum kendimi üstelik eşimle (eşim motosiklet almama ve kullanmama son derece karşı ve kullanmamı istemeyen bir kişidir) hatta hiç tarzım olmayan sürat motoruyla bir yolculuğa çıkıyoruz ve hatta kendisi kullanmak istiyor.

    Başlangıçta benim arkada oturmamı istiyor ve uzun bir yolculuk bu. Neyse yola çıkıyoruz ve kısa süre sonra bir yerde duruyoruz Neyse motosikleti bir marketin önüne park ediyoruz ve bir eve çıkıyoruz, daha önce geldiğimi sandığım bir ev burası. Orada geceyi geçirdikten sonra sabah uyanıyoruz sanki bir şey olmamış gibi yağmur yağmış bir sabah yerler ıslak ama yağmur yağmıyor o anda. Hatta camlardan birini açık bırakıyoruz ev havalansın diye, aşağı iniyoruz evden bu arada ev ikinci katta ancak motosikleti bıraktığımız yerde motordan eser yok.

    Oradaki çocuklara ve birkaç insana soruyoruz alanı gördünüz mü diye ama kimsenin bir şeyden haberi yok. Oradan ne şekilde döndüğümüzü hatırlamıyorum ama yürürken birinin motosikletin dış görünüşünü nasıl değiştirebileceğini soran ve bu işle hiç alakası olmadığını belli eden bir arkadaşıma rastlıyorum ama o beni görmüyor arkası dönük bana, onu biraz takip ediyorum gizlice. Biraz ilerde bir meydanda çok samimi olmadığım bir arkadaşı insanları toplamış etrafına benden bahsediyor" Bakın biraz sonra buraya gelecek ve bana para verecek yoksa motorunu vermem" diyor. Parayı da 7 kere olmak üzere önce 1 sonra 2 sonra 4 sonra 8 sonra 7 kez bu şekilde artacak şekilde ona vermem gerektiğini bağırıyor, bu arada yanıma tanıdığım ancak sevmediğim bir arkadaşım geliyor ve "bak her para verişinde bu kağıtları sırayla her para verişinde havaya atacaksın" diyor. Ben kendime bakıyorum, ceplerimi cüzdanımı kontrol ediyorum ama o paranın bende olmadığını üzülerek fark ediyorum.

    Eşim yanıma geliyor o sırada "ne oldu?" diye soruyor bana ben de paramın olmadığımı motorumu geri alamayacağımı söylüyorum. Üzülerek o anda uyandım hemen çocuklarımı tuvalete kaldırdım az önce. Ve sizinle paylaşmak istedim. Çok karışık bir rüya anlam veremedi, yardımınıza ihtiyacım var. İyi çalışmalar

    1. Rüyada eşinizin onaylamadığı bir şeyde eşinizin rızasını aldığınızı görmeniz ve onun dışında yine motosiklet kullanmanızı engellleyen ve onu sizden alan bazı durumlarla karşılaşmanız aslında motosiklet almak isteseniz de bu konuda kendi tereddütleriniz olduğunu da gösterir. Yani eşiniz razı olduğunda yine de siz motosiklet alıp almamak, kullanıp kullanmamak konusunda henüz tam olarak emin olamamışsınız. Bunun içinde belli korkular var. Eşiniz tam olarak neden kaygılanıyorsa siz de benzer nedenlerden dolayı bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Motosiklet almak ya da almamak konusunda her şeyden önce kendinizi ikna edip emin oluncaya kadar, bu konuyu biraz askıya almanızda fayda var. Çocuklarınızın varlığı da sizi daha güvenlikli bir yaşam tarzı seçmeye itiyor olabilir.

      Rüyada motosikletin diyetinin para olması motosiklet alırken ki maddi külfete de takıldığınızın bir göstergesidir. İçinizdeki bu isteğe normalde alamayacağınız kadar pahalı bir motoru kendinize bir iki ay kiralayarak cevap bulabilirsiniz . Bu sayede iki aylık kendinize bir lüks, bir hediye gibi düşünebilirsiniz. Hem motosiklet hevesinize tatmin edersiniz, hem eşinizin kaygılarını azaltırsınız hem de motorun uzun süreli masraflarından kaçınabilirsiniz. Motor alır ya da kiralarsanız bizimle paylaşın lütfen. Hayır olsun inşallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir