Rüyada Yumurta Görmek

Rüyada yumurta görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder. Yumurtayla dolu bir yuva, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Yumurta yediğinizi gördüyseniz, aile içi gerginlikler oluşacağına işarettir. Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.

Rüyada yumurta pişirmek ve yemek, başladığınız işin olgunlaşarak size kâr getirecek bir duruma girdiğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tavuğun yumurtladığını gören kimsenin bir çocuğu olur. Taze pişmiş yumurta, kolaylıkla elde edilen rızıktır. Çiğ yumurta yediğini gören, haram mal yer, yahut zina eder, ya da hüzün ve kedere düşer. 

Rüyada yumurtanın kabuğunu yediğini gören kimse, örtülü bir şeyin üstünü açar. Cebinde yumurta olduğunu görenin hanımı ölü gibi olur. Kucağına beyaz bir tavugu aldığını ve bu tavuktan piliçler çıktığını gören kimsenin yapılması zor ve imkansız bir işi meydana çıkar ve mümin bir çocuğu olur. Bazen de gördüğü piliç sayısınca erkek çocuğu olur.

Rüyada kucağına beyaz bir horozu alıp horozdan piliçler çıktığını görse, o yerde bir öğretmen tarafından çocuklara öğretilecek ilim ve sanata işarettir. Yumurtasının çok olduğunu gören kimsenin, zayi olmasından korkulan malve eşyasına işarettir.

Rüyada papağanın yumurtasını görmek, takva sahibi bir hizmetçiye işarettir. Elinde taze pişmiş yumurta görse, muvaffak olması için daima çalıştığı zor bir işin meydana çıkmasıyla mala nail olur. Turnanın yumurtası, fakir ve miskin evlata işarettir.

Rüyada kendisine bir yumurta verildiğini gören kimsenin şerefli ve aziz bir çocuğu olur. Yumurtanın kırıldığını görürse, çocuğu vefat eder. Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuğa işarettir.

Rüyada pişmiş yumurtayı soyduğunu gören kimse mala erişir. Bundan dolayı yumurtanın beyazı gümüş; sarısı altındır. Yumurta evlat, kan ve hizmetçiye de işarettir.Yumurta bazen kabirlere, güzel kadının dişlerine, hısım, akraba ve dostları bir araya toplanmalarına ve para biriktirmeye işarettir.

Rüyada yumurta aldığını görmek, zenginlik ve mutluluk demektir. Çok çocuklu ve mutlu bir evlilik. Yumurta yemek, aile içinde yaşanacak bir gerginliğin işaretidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yumurtlamak

Yumurta

“Rüyada Yumurta Görmek” üzerine 76 yorum

  1. Bekar bir erkek için, elinden düşüp kırılan yumurta bir kaç yumurta fakat daha sonra o kırılan yumurta kadar tekrar alıyordum. Hayırla yorumlamanız dileğiyle, Saygılar.

    1. Rüyamda üç tane folluktan çeşitli büyüklükte yumurta alıyorum, kimisinin şekli armut gibi büyük. Acaba ne anlama gelir? Saygılarımla.

  2. Ben merdiven dairesine giriyorum. Bir kadın oturuyor, merdivenlerde. Hep dolu dolu yumurta kırılmış, akıyor merdivenlerden, yukarıdan aşağıya havuz olmuş adeta. Aşağıda da beyaz beyaz yumurta kırıkları tane tane sayaç kadar. Yukarıya çıkıyorum en üste kapıyı çalıyorum. Bakıyorum bizim kapı değil. Bir kat fazla çıkmışım, iniyorum. Merdivenler hep yumurta köpük köpük sarısını görmüyorum, köpük hep. Kapıya vuruyorum, eşim açıyor, oğlumla kucağında, bitti.

  3. Bıldırcın yumurtalarını kırıp ikiye ayırıyorum, mitoz bölünmeyi sağlıyorum. Rüyamı yorumlar mısınız?

  4. Merhaba ben bekar biriyim. Rüyamda elimde bembeyaz bir yumurta vardı ve çatladı, içinden bebek çıktı, erkek, sarışın bir bebek sonra onu birden büyüdüğünü, yürümeye yeni başlamış halde gördüm ve çok güzel gülüyordu, yüzü nur gibiydi. O gece ailemden biri beni hamile, diğeri ise hamile biri ile uğraştığını söyledi. O gece 3 kişi hamilelikle uğraşmış. Anlamı nedir, bunun?

  5. Rüyamda kocaman bir kümeste, yerler hep kırık yumurta doluydu. Tavuklar etrafta dolaşıyordu. Yumurtalar kırılmış, sarısı beyazı görünüyordu. Bu tam olarak ne anlama geliyor, öğrenebilir miyim?

  6. Rüyamda yumurta almaya gidiyorum. Çok güzel 3 yumurta alıyorum, büyük ve dolgun. Eve geliyorum yumurtaların içi boş çıkıyor. Tekrar almaya gidiyorum. Bu kez satılan yerdeki yumurtalar da çatlak, ele aldığında kırılacak gibiler. Yine de içlerinden iyi olanları almaya çalışıyorum. Hayırla yorumlamanız dileğiyle, saygılar.

  7. Rüyamda başımdan aşağı çiğ yumurta döktüler. Ne demek acaba, yorumu nedir? şimdiden teşekkür ederim. Saygılar. Ayrıca birde sahanda pişmiş yumurta verdiler, bana ama yemedim, elimdeydi.

  8. Rüyamda yumurtayı pişirmek için kırdığımda içinden civciv çıktı, çok şaşırdım. Yorumlamanızı rica ediyorum. Sevgiler.

  9. Rüyamda un, bal, yumurta karıştırarak, hamur yaptığımı görüyordum. Hayırlı yorumlarınızı bekliyorum.

  10. Rüyamda yumurta kırmışım tutmaya çalışıyordum ama elimden kayıyorlardı. Evli bir bayanım bu arada.

  11. Bir yumurtanın içinde iki çift var biri çok iyi sarısının. Sarısının diğeri çok felaket o felaket olanın altında benim ismim yazıyor.

  12. Rüyamda muhabbet kuşu yumurtası gördüm. Bilgilendirirseniz sevinirim. Hayırlı geceler.

  13. Rüyamda kümesin içinde bolca yumurta gördüm sonra da yumurtaları sobanın arkasında bir kovaya konulmuş, kabukları incelmiş gibi gördüm. Neye işaret olabilir çözemedim?

  14. Babamla birlikte misafirliğe gittiğimizi gördüm. Gittiğimiz yer bize bir tava içinde yumurta pişirdi fakat kıl doluydu. Çok fazla saç kılı vardı içinde ve bilerek öyle yaptığını bu yemeğin böyle yapıldığını söylüyordu. Babam çok yedi ama ben biraz çekiniyordum. Anlamı nedir acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.

  15. Rüyamda saçlarım dolaşmış kuaför saçlarımı tarıyor ve saçlarımın arasından yumurtasından yeni çıkmış minicik bir kuş çıkıyor. Kuaför de diyor ki “İyi ki saçını taramamışsın kuşa zarar verirdin.” Anlamını merakla bekliyorum.

  16. Muhabbet kuşu yumurtası gördüm. Biri kırmızı biri beyaz yavılıkta duruyorlardı. Manası nedir?

  17. Selam. Rüyamda haşlanmış 4 adet yumurta gördüm, bir tanesi sağ elimde idi. İki renkten oluşuyordu, sarı ve yeşildi.

  18. Merhaba, rüyamda bir orman gibi bir yerde dolaşıyorum fakat evler de var. Mantara bakıyorum sonra taşı bir kaldırıyorum. Bir sepet yumurta irili ufaklı, kocaman olan da var yanında bir tane penguen var. “Yumurtaların sahibi var mı?” diyorum. Herkes “Bizim değil” diyor. Sonra alıp gidiyorum ama penguen peşimi bırakmıyor. Ben de geri dönüyorum. Bakıyorum yumurtalardan biri çatlamış, içinden bir penguen çıkıyor. Onu oraya bırakıp yoluma devam ederken bir evin köşesinde yine bir taşın altında bir sepet yumurta görüyorum. Bu sefer 3 tane alıyorum. Bu ne anlama geliyor, lütfen yorumlar mısınız?

  19. Ağaçta kuş yumurta yapmış ama yumurta çok emanet duruyordu. Düşecekler diye tedirgindim. Çok iri yumurtalardı. Ağaç dalında çok sayıda yumurta vardı. “Bu nasıl?” dedim. Böyle tavuk yumurtasına benziyordu ama yerde de tavuklar yumurtlamış. Elime aldım yumurtaları çoktu. Öyle ki toplayamazdım. Acaba ne anlama gelir? Bembeyaz yumurtalardı.

  20. Merhaba, rüyamda elimde 4-5 adet olan çiğ yumurtalardan biri kırıldı. Acaba yorum nedir? Açılarsanız sevinirim.

  21. Rüyada tezgahta yumurta koyarken elimde kırıldı sonra tencereye koydum. Bu sefer de tencere içinde yumurta gördüm, çift yumurtamı diye düşünüyorum.

  22. Ağaçtan yumurta kopartıyorum ve yere koyuyorum kırılmasın diye. Bir tarladayım ailem de var, bir yandan küçük yeğenlerim oynamak istiyor. 5+6 tane yumurta.

  23. Rüyamda kuş yumurtası görüyorum, elimde tutuyorum, yumurta kırılıyor içinden 3 tane muhabbet kuşu tüysüz bir şekilde çıkıyordu. Avuçlarımın içinde çıkıyordu yumurtadan. İnşallah hayır ola.

  24. Kümesten çokça yumurta toplamak ve eve doğru giderken bir tane düşen yumurta, hayırlısı inşallah.

  25. Yumurta hakkında çok detaylı bir bilgi yok. Ben yumurtayı üç adet gördüm ve ikisi sağlam, biri beyaz, diğeri de bildiğimiz yumurta rengi, diğeri ise çalıların altında saklanmış kokmuş bozuk yumurta ama bununla ilgili bir açıklama yok. Bozuk yumurta ne demek?

  26. İyi günler rüyanda çift sarılı yumurta kırdım fakat içinde kese içinde büyük leylek yavrusu çıktı bu ne anlama gelir rica etsem söyler misin

  27. Çarşı pazar gibi bir yerde yürüyoruz. Orada yumurta satan kadınlar var ısrarla bana yumurta satmaya çalışıyorlar. Neyse bir tanesi zorla bana bir yumurta veriyor, o sırada yumurtanın üst kısmı kırılıyor ve açılıyor. Yumurtanın içinde tam olgunlaşmamış cenin var. Bu civciv değil insan yavrusu ben onu görünce telaşla yumurtayı bir kuvöze koyuyorum. Bir yandan da o kadına kızıyorum “Nedir bu?” diye. Bu sırada yumurtanın içindeki sıvı akıyor, ben tekrar o cenin ölmesin diye içine dolduruyorum. Cenin gözleriyle bana bakıyor. Neyse bu sırada o kuvözün içi falan her yeri su doluyor, biz de suyun içinde kalıyoruz ve o cenin yüzmeye başlıyor bir balık gibi ama bu balık siyah lekeli bir balık ve başka balıklarda etrafımızda yüzüyor. O sırada bunu kaybediyoruz ve etrafımızdaki balıkları yakalamaya çalışıyoruz ama bu sırada biz de suyun içindeyiz ve boğulmuyoruz. İrili ufaklı balıklar hızlı hızlı etrafımızda dolaşırken biz birkaç tanesini yakalıyoruz. Öylece uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler.

  28. Rüyamda yağan yağmur evimin yatak odasından içeriye sızmış bir miktar ev ıslanmıştı fark ettim ve hemen havlularla giren suyu temizlemeye başladım. Neye delalettir acaba?

  29. Rüyamda yumurtayı kırdığımda içinin buz donmuş gördüm. Ne anlama geliyor açıklar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin…

  30. Rüyamda elimde 5 tane beyaz yumurta vardı, birden şeffaf olduklarını fark ettim içinde sarısı yoktu. Kırdım bir kâseye ve sarıları ayrı, akları ayrı bir şekilde kâseye döküldü. Bu ne demek?

  31. Rüyamda 4 yumurta gördüm, tavuğun kümesindeydi. Ben onları almışım sonra bir kadın yumurtaların 2 tanesini yemiş ve kabuklarını benim önüme atmıştı… Çok sık aralıklarla acayip rüyalar görüyorum. Lütfen cevap verir misiniz?

  32. Evimizin balkonunda kuşlar yuva yapmış,  4 tane yumurta var. Bu yuvada bir tane de yumurtasından çıkan kuş yavrusu. Rüya mı yorumlar mısınız, rica etsem?

  33. Ben hiç rüya görmem veya görüyorsam da hatırlamam. Bu gece bakır sahanda yağda yumurta pişirdim fakat bakıyorum yumurtanın sarısı yok, yalnızca akını pişirmişim. {Ben yumurtanın sarısını çok severim} Ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  34. Tavuk yumurtası satıyorum. Bir adam yumurtanın bir tanesini düşürdü, kırdı. Ben “Parasını ver” dedim. O bir yumurta çaldı. “Çaldığın yumurtanın parasını ver” dedim. Yumurtayı attı ve onu da kırdı. Ben polis çağırdım parayı alamadım ama rüyamda ben Fas ülkesindeyim.

  35. Kum içinden yumurtaları avuçlayarak 3er 4er çıkarıyorum. Kimisi sarı, kimisi beyaz, beyazlardan birini torbaya koyarken kırıldığını görüyorum. Tabiri nedir, rica etsem?

  36. 2 adet yumurta gördüm içinden civciv çıkıyor 2 si de canlı ama. Benim oğlum var 3 yaşında. Bu rüya ne anlam taşıyor, lütfen yanıt?

  37. Rüyamda kaynayan tencerenin içine suya 4 tane yumurta atıyorum kaynaması için bir tanesi sanki çok ince kırılacak gibi ama kırılmadı.

  38. Rüyamda camide Kur’an okurken üzerine pişmiş yumurta sürülmüş, yıkıyorum. Oğlum yanımda uyuyor. Anlamı nedir acaba?

  39. Bir kovaya sürekli yumurtaları kırıp içine koyuyorum o kadar çok yumurta kırıp koyuyorum ki, nerdeyse kova doluyor fakat en son kırdığım yumurtanın içi küf tutmuştu ve uyandım. Bu rüyamın ne demek istediğini bana gönderirseniz sevinirim.

  40. Ben rüyamda üç tane yumurta gördüm ilk ikisi normal, üçüncüsünde içinden siyah bir şeyler çıktı, aynı yumurta ama siyahtı. Ne anlama geldiğini bilmiyorum.

  41. Rüyamda tavuk yumurtası, içi civciv tutmuş yumurtalar gördüm iki tanesi normaldi. Yorumlar mısın?

  42. Rüyamda dolapta yani buzdolabında 2 sepet dolusu yumurta gördüm köy yumurtası ama çok ufaktılar ve yamuk yumuktu hepsi. Neye işarettir acaba aydınlatır mısınız beni? Güzel bir site. Teşekkürler.

  43. Ben çok fazla yumurta görüyordum ama birkaç tanesini kırıyordum. Kırılan yumurta ne anlama geliyor?

  44. Rüyamda yaklaşık 15-20 tane yumurta haşlamışım mutfakta musluğun önünde soğuması için üstüne musluğu açıyorum suyu akıtıyorum. Yumurtalar bir ara gözümü alıyor bembeyaz, tertemiz. Acaba ne anlama geliyor, cevap yazar mısınız? Şimdiden teşekkür.

  45. Selam. Ben rüyada görüyorum ki çiğ yumurtayı sindiriyorum yemeye vurum. Birini sindiriram içi bozuk. İkincini sindiriram o da bozuk. Bu ne anlam verir. Önceden teşekkürler.

  46. Merhaba; Rüyamda görümcemi gördüm. (Kendisi evli) hamileymiş. Nasıl oluyor bilmiyorum yalnızız sokaktayız. Doğumu başlıyor. Telaşla araba buluyorum arabada doğumu ben yatırıyorum bebeği ilgili yerden çekip alıyorum. Görümcem bayılıyor. O ara hastaneye geliyoruz. O anın telaşıyla bebeği hastaneye sokuyorum. O arabada kalmış onu arabada unuttuklarını söylüyorlar. Bebeği doktora teslim edip onu kucağımda taşıyorum. Öldü sanıyorum yardım dilenip bir yanda gözyaşları içinde ağlıyorum ve tam öldü derken doktorun verdiği ilaç yarıyor ve kendine geliyor, nur topu gibi kızı olmuş. Müjdeyi eşine vermek için aramaya yelteniyorum tam söyleyecekken o dipdiri ayağa kalkıyor ve kendi aramak için telefonunu alıyor kucağında bebeğiyle odadan yürüyerek çıkıyor. Yüzüme bile bakmadan hırsla minnetini belli etmeden çekip gidiyor. Sonrada uyandım.

  47. Etrafımda birçok yumurta vardı. Elime yumurtaları alıp insanlara yumurta buldum diye gösteriyordum. Bir de ben evliyim. Ve yumurtalar beyazdı.

  48. Rüyamda anneme 3 yumurta veriyorum annem side atıyor cücelerim çıkıyor ama yumurtanın mayası da var anlamadım.

  49. Rüyamda yağda yumurta pişireceğim yumurtayı kırıyorum aa çift sarılı derken yumurta kabı içinde 30 tuz kırk kadar yumurta var.

  50. Ben rüyam da bir tarladayım. Tarla tüm yumurta ben kucağıma yumurtaları topluyorum sonra yumurtaları üst üste koyduğum için bir kaçı kırılıyor benim kardeşim de yanımda, yumurta kırılınca kardeşime diyorum ki yumurtalar kırıldı üzerimi kokutur diyorum ben başka kıyafet getirmedim.

  51. Anneannem, rüyada yumurtanın üstünde tavuk vardı ve yumurtadan yavru oluyormuş bunun yorumu varsa lütfen yazın.

  52. Eşime birisi bol miktarda yumurta atıyordu yumurtaların bir kısmı kırılıyor bir kısmı da kırılmıyor atmayın yumurtaları dedim yumurtalar tanımadığım kişiler tarafından atılıyor.

  53. 1.5 yıllık ilişkimizi ikimiz içinde üzücü olmasına rağmen erkek arkadaşımla anlaşarak bitirdik. O gece rüyamda ailemle bir seyahate çıktığımı ve yaklaşık 4 gün süren bu seyahatin sonunda, aslında tüm seyahat boyunca saçımın arasında saklanmış olan kabuğu soyulmuş 3 adet beyaz yumurtayı ve kıpkırmızı domatesi çıkardığımı gördüm. Yumurtayla domatesi gördüğümde de çok şaşırdım. Çünkü orada olduklarında haberim bile yoktu. Yorumlarsanız sevinirim.

  54. Tanımadığım birisi 20 tane kadar bıldırcın yumurtasını bir duvar üzerinde kırılmış olduğu halde yaşayarak yiyor.

  55. Benim rüyamda dört tane beyaz yumurtam varmış sonra ben onları rahmime sokuyormuşum. 2 tanesini son iki tanesini de yapacakmışım. Birisi varmış yanımda benim yumurtalarımı göz koymuş ben de korumuşum. 2 tanesi dışarıda kalmış.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir