Rüyada Zam Görmek

Rüyada zam görmek ve buna sinirlenmek, yakın zamanda maaşınıza zam yapılmayacağına bir işarettir. Bundan dolayı zor zamanlar geçirecek olmanızın bilincinde olmanız da sinirinize sebep olan etkendir.

Rüyada yiyeceklere zam yapıldığını görmek elinize geçen paranın kısa sürede biteceğini gösterir. Rızkınızı kolay bir şekilde kazanmayacağınızı ve hayrının uzun sürmeyeceğini delalet eder.

Rüyada Temel İhtiyaçlara Zam Yapıldığını Görmek 

Rüyada giyim ürünlerine zam yapıldığını görmek önemsiz işlerle uğraşacağınızı ve bundan dolayı da zarara uğrayacağınızın habercisidir. Elinize geçen fırsatı doğru yolda değerlendirmek yerine yanlış değerlendireceğinize ve bunun da zararla sonuçlanacağını gösterir. Ayrıca, elinize çaba harcamadan geçen mal ve fırsatlar karşısında dikkatli olmanız gerekir.

Rüyada temel gıdalara zam yapıldığını görmek süt, yumurta ve ekmek gibi yiyecek ürünlerine zam yapıldığını görmek, zorlu günler geçireceğinizi ve bunun için önlem almanız gerektiğini gösterir. Rüyada zamdan dolayı insanların birbiriyle kavga ettiğini görmek halkın sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada maaşa ve kazanılan ücrete zam yapıldığını görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı gösterir. Yakın zamanda amirleriniz tarafından tebrik edileceğinize, iş şartlarınızın iyileşeceğine delalettir. Ayrıca, bulunduğunuz konumdan daha iyi noktalara geleceğinize ve başarılarınıza cevap alacağınızın belirtisidir.

Rüyada zam istemek ve bunun kabul edildiğini görmek yaptığınız hataların affedileceğini göstermektedir. Rüyada zammın kabul edilmediğini görmek yaptığınız hatayı affettirmek için daha çok çaba sarf edilmesi ve biraz daha zamanın geçmesi gerektiğine işarettir.

Rüyada Maaşına Zam Yapıldığını Görmek

Rüyada içeceğe zam yapıldığını görmek helal kazançlara delalet eder. Yakın zamanda elinize geçecek olan helal mal ve kazancı faydalı işlerde kullanacağınızı gösterir. Çevrenizde zorda olanlara yardım edebilmeniz için yollar açılacaktır.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek kişinin hayırlı ve verimli işler ile uğraştığını gösterir. Uğraşlarının karşılığını alacağına ve etrafındaki kötü niyetli insanların uzaklaşacağını gösterir. Kendini iyi niyetli gösteren kişilerin gerçek yüzlerini göstereceğine ve zarar verecek yollardan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada maaşın yükseldiğini görmek istenilen ve beklenilen itibarın yakın zamanda kazanılacağını ve bereketinin bol olacağını gösterir. Kişi bu kazançtan mahrum kalmamak için doğru yoldan çıkmamalı ve çabalarını bırakmamalıdır.

Rüyada zam almak tek başına yorumlanmamalıdır. Diğer etkenler de göz önünde bulundurularak kişi gördüğü nesnelerin de anlamlarına bakmalıdır. Çünkü rüyalar bütündür ve tek bir noktadan yorumuna bakmak rüyayı eksik tanımlamaya neden olmaktadır. Gün içerisinde çok fazla şey düşünülüyorsa bu durum da rüyaları etkilemektedir. Bu gibi durumlarda ve kafanın karışık olduğu dönemlerde iyimser bir yaklaşım sergilemek, kötüye yormamak gerekir.

Zam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir