Rüyada Zaman Görmek

Rüyada zaman görmek kişinin uzun zamanlar emek verdiği, azmettiği, istediği bir işin olacağına, rüya sahibinin ilim irfan sahibi olacağına delalet eder. Bir başka rivayete göre rüyada zaman görmek rüyayı gören kişinin hayatına bolluk bereket geleceğine, hayatına iyilik ve güzellik katacak kişilerin gireceğine, kişinin uzun zamandır sıkıntı çektiği, bunaldığı dertlerinden kurtulacağına ve rüya sahibinin dua ve isteklerinin kabul olacağına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Zamandan Bir Saat, Saat, Sene, Yılın Ayları

Zaman elle tutulamayan, gözle görülemeyen soyut bir kavramdır. Bu nedenle rüyada zamanı görmekten ziyade rüyamızda zamanı hissedip anlarsak bu durum rüyada zaman görmek olur.

Rüyada mücerret (soyut) bir kavram olan zamanı görmek; Allah katında takdir edilen şeylere ve bunların tecellilerine işarettir.

Rüyada zaman saymak; ömrün kısalığına yahut dünyalık bir beklentiye kendini kaptırmaya işarettir. 

Zamanı takip etmek için rüyada takvim görmek, zaman periyodunda insanın elde edeceği müspet ya da menfi kazançlara; takvimden bir yaprak koparmak, vaat edilen şeye bir gün daha yaklaşmaya ve fırsatları kaçırmamak için uyanık olmak gerektiğine delalet eder.

Rüyada Zaman Yolculuğu Yapmak

Rüyada zaman yolculuğu yapmanın birden fazla tabiri vardır. Rüyada geçmişteki bir döneme, eski tarihlere dönülmesi ile rüyada ileriki bir tarihe, geleceğe gidilmesi farklı yorumlanır. 

Rüyada zaman yolculuğu ile geçmişe gitmek, rüya sahibinin çok eski zamanlardan özlem duyduğu bir kişiye kavuşacağına, kişinin geçmişte yaptığı hata ve yanlışlardan ders çıkaracağına, bir daha bu yanlışı ve hataları yapmayacağına yorulur. Aynı zamanda rüya sahibinin eline bir yerden yüklü miktarda para geleceğine işaret eder. (Bkz. Geçmiş)

Rüyada zaman yolculuğu ile gelecekteki bir zamana gittiğini görmek, kişinin yakın bir zamanda iyi haberler alacağına, rüya sahibinin hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur. Rüya sahibi bekar ise yakın zamanda kendine bir yol arkadaşı bulur, rüya sahibi evli ise yakın zamanda bir çocuk haberi alabilir. (Bkz. Gelecek)

Rüyada Zaman Makinesi Görmek

Rüyada zaman makinesi görmek, rüya sahibinin yanlış bir hareket yaptığı kimseden özür dilemesine ve o kişinin rüya sahibini affetmesine, rüya sahibinin artık yeni ve temiz bir hayata sil baştan başlayacağına ve kişinin uzun zamandır küs kaldığı bir kişiyle barışacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada zaman makinesi görmek, rüya sahibinin hayatına yeni bir kişi gireceğine ve rüya sahibinin o kişiyle uzun zaman mutlu mesut bir yaşam geçireceğine yorulur. Rüya sahibinin uzun süredir beklediği bir işin olacağı, kişinin eline bol miktarda para geçeceği anlamına gelir. (Bkz. İcat (Keşif))

Rüyada Uzun Zaman Önce Ölmüş Birisini Görmek

Rüyada uzun zaman önce ölmüş birisini görmek genellikle hayra yorulur. Rüya sahibinin çok mutlu olacağı bir haber alacağına, uzun zamandan beri istediği makam, şan ve paraya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uzun zaman önce ölmüş birisini görüp onunla sohbet etmek rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağı manasına gelir. (Bkz. Ölmüş Babaanne, Ölmüş Anneanne)

Rüyada Uzun Zaman Sonra Eski Sevgiliyi Görmek

Rüyada uzun zaman sonra eski sevgiliyi görmek, rüya sahibinin hayatına iyi huylu, güzel, temiz kalpli bir kişinin gireceğine ve rüya sahibinin bu kişiyle mutlu mesut geçineceğine delalet eder.

Rüyada uzun zaman sonra eski sevgiliyi görüp onunla el tokalaşmak, rüya sahibinin yeni tanıştığı bir kişiyle bir işe girip ortak olacağı ve ortak olduğu kişiyle çok güzel işler başarıp bolca para kazanacağına delalet eder.

Rüyada uzun zaman sonra eski sevgiliyi görüp öpmek, eğer rüya sahibinin bir ilişkisi varsa o ilişkisinde işlerin ciddileşeceğine ve o kişiyle yakın zamanda evlilik planları yapacağına işaret eder. Eğer rüya sahibinin hali hazırda bir ilişkisi yoksa rüya sahibinin yakın zamanda çok iyi niyetli, temiz kalpli bir kişiyle tanışacağına ve o kişi ile beraber çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada uzun zaman sonra görülen eski sevgilinin barışmak istemesi, rüya sahibinin artık o eski sevgilisini tamamen unutacağına ve aklından sileceğine işaret eder.

Zaman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir