Rüyada Zehirli Hayvan Isırması Görmek

Ayrıca Bakınız; Isırmak

Rüyada zehirli hayvan ısırması görmenin birçok anlamı vardır. Rüyada zehirli hayvan ısırması görmek, şayet bu bir yılansa hiç tahmin etmeyeceği kişiden bir darbe alacağına; bu yılan kobra ya da engerek yılanıysa kendisi için yapılan haince tuzaklara hazırlık olmaya hatta iş kaybına işaret eder.

Eğer rüyada sizi ısıran bu yılan su yılanıysa dışarı da size yaklaşamayan fakat huzurunuzu içten içe kıskanan insanların olduğunun göstergesidir. Bu nedenle de mutluluğunuzu ya da sırrınızı herkesle paylaşmamanıza işaret eder.

Rüyada dili çatallı bir yılanın sizi ısırmaya çalıştığını görmek, konuşmalarınızda dikkatli olmanıza yoksa başınıza çok büyük işler alacağınızın göstergesidir. Rüyada yılanın cebinize adar gelip sizi ısırdığını görmek ve ısırdığı halde acısını ve zehrini hissetmemek, düşmanlarınızın yapacağı hiçbir şeyden etkilenmeyeceğinize rivayet eder.

Rüyada çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra gibi yılanları görmek, çok tehlikeli düşman demektir. Bu rüya karı kocanın kavga etmesine işaret eder. Rüyada yılan görmek, her türlü düşman demektir.

Rüyada yılanın sizi evde ısırdığını görmek, ev içinde bir düşmanınız olduğuna ve düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır.

Rüyada zehirli yılan görmek, hilekâr bir düşmanla tabir olunur. Evin dışında bir yılanın sizi ısırdığını görmek, ev dışındaki bir insandan zarar göreceğinize delalet eder. 

Rüyada zehirli kertenkele sizi ısırdığını görmek, işlerinizin belli bir dönem bozulacağına hatta hiçbir işin yolunda gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kertenkele tarafından ısırılmak da pek de hayra yorulmaz. Yapacağınız işlerde veya vereceğiniz kararlarda dikkatli davranmanızın gerektiğini yoksa sizi üzecek olayların çok yakın olduğunun göstergesidir.

Rüyada zehirli akrep tarafından ısırıldığını görmek; akrep tarafından ısırılmışsa kişi en yakınım dediğin kişiden kazık yiyeceğine, bu ısırılmadan dolayı üzüntü ve keder düşüp hasta olacağına riayet eder.

Eğer rüyada ısıran bir örümcekse size melek yüzlü görünen kişilerin aslında tam bir hilebaz olduklarına, yaptığınız anlaşmalar ya da alacağınız mallara karar verirken dikkatli olmanıza işaret eder.

Rüyada zehirli hayvanın ısırdığı yerden zehrin dışarı aktığını görmek, tüm yaşayacağı olumsuzluklardan kurtulacağına göstergesidir

Zehirli Hayvan Isırması

“Rüyada Zehirli Hayvan Isırması Görmek” üzerine 3 yorum

  1. İyi günler. Rüyamda zehirli gibi görünen kaplumbağa ve kertenkele karışımı görünümlü hayvanın beni sıkıştırdığını gördüm ama hayvan beni ısırmak için yaklaştı ama ısıramadı. Çok sıkıntılı bir rüyaydı. Bağırdığımı eşim söyledi. Ben bu çıkardığım ses ve korkunç rüyanın etkisiyle uyandım. Akşam yatarken namaz abdestli değildim. Bu aralar işyerinde de bazı sıkıntılar yaşamaktayım ama hakkımızda hayırlısı.

  2. Ben sürekli rüyalarımda yılan görüyorum hem de ısıran yılanlar. En son da köpek gördüm o da ısırdı. Bu nedir acaba ya neden sürekli görüyorum?

  3. Rüyamda büyük bir yılan gördüm zehirsiz olduğunu düşündüğümden ısırmasına izin verdim. Sonra ısırdığı yeri sıkınca zehrin dışarı aktığını gördüm, sıkarak zehrin hepsini boşaltım. Bunu rüya yorumunu yapar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir