Rüyada Aşk Görmek

Aşık Olmak

Rüyada aşık olmak bela, üzüntü ve kederdir. Bundan dolayı bir kimse rüyada aşık (görmek) olduğunu görürse, bir belaya uğrar. Aşık, iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.

Rüyada Severek İş Yapmak

Rüyada severek bir iş yaptığını ve onu yapmakla da keyif aldığını gören kimse, nefsin arzularına uyarak sonucu olmayan bir iş yapar.

Seni Seviyorum Diyen Bir Adam Görmek

Bir kimse rüyada “seni seviyorum” diyen bir adam görürse, o adamın rüyayı görene kızacağı şeklinde tabir olunur.

Arzu ve İsteklerinize Engel Olmadan Yerine Getirmek

Rüyada arzusunu, isteklerini hiçbir mani olmadan yerine getirdiğini gören kimsenin, kalbi bozuk olur ve belaya yakalanır. Çünkü insan için kendi nefsinden daha yaman düşman yoktur.

Rüyada aşk görmek; uyanıkken bir şeye düşkünlüğe, halkın kendisine şefkat ve merhamet etmesini gerektiren bir şöhrete, fakirliğe ve hasta için ölüme işaret eder.

Rüyada Bir Şeye Aşırı Sevgi Duyduğunu Görmek

Rüyada bir şeye karşı aşırı sevgi göstermek, rüya sahibinin dininin noksan olmasına, haris ve gaflet içinde olmasına işaret eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada aşık olmak; dünyaya meyletmeye, aşırı muhabbetten dolayı kalbin daralmasına, sıkılmasına, söylenmemesi gereken bir sözün açığa çıkmasına işaret eder.

Birisinin Size Aşık Olduğunu Görmek

Rüyada birisinin size aşık olduğunu görmeniz, size aşık olan kimse tarafından iyilik, menfaat ve fayda geleceğine işaret eder.

Nablûsî demiştir ki: Rüyada aşık olmak beladır. Bu sebeple bir kimse için rüyada aşık olduğunu görmek, bir belaya yakalanacağına işarettir. Aşık, iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.

Bekâr Bir Adamın Aşk Mektubu Yazdığını Görmek

Bekâr bir adamın rüyada aşk mektubu yazdığını görmesi, yakın zamanda evleneceğine işarettir. Aşk mektubu aldığını görmek, bir evlenme teklifine delalet eder.

Sevdiğiniz Birinden Aşk Mektubu Aldığını Görmek

Sevdiğiniz birinden bir aşk mektubu aldığını görmek, mutluluk ve saadete işarettir.

Sevdiğiniz ile Bir Başkasını Görmek

Rüyada sevgilisini başka birisiyle görmek, kadın için tehlikeli bir rakibi olduğuna, erkek içinse sevgilisinin kendisine çok sadık olduğuna işarettir.

Bir başka yoruma göre: Rüyada kendinizi aşık olmuş görmeniz; istihbaratı ilgilendiren bir işle görevlendirileceğinize, bir sırrın size emanet edileceğine, temiz bir arkadaşınızın derdine ortak olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada aşık birisini görmek; bir iş konusunda bir yere başvuracağınıza; iki aşığın karşılıklı atıştıklarını görmeniz, işinizde birtakım zorluklarla karşılaşacağınıza yorumlanır.

Aşk Görmek

“Rüyada Aşk Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben rüyamda hoşlandığım kişinin beni teselli ettiğini gördüm. Lütfen bunu anlamını söyler misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir